Erken seçim olması durumunda oyunuzu kime vereceksiniz
Ak
Chp
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erken seçime falan gitmez, mecliste çoğunluk onlar kim onaylayacakta seçime gidecekler.
Halk desen yine aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyen bir güruh.
Bizim sıkıntımız derdi devlet olan yönetici eksikliği, hepsi kureselcilerin eline geçmiş kukla.
Kendileri onaylayacak tekrar seçilmesi için
Neden? Zaten başta koltuğa zamk gibi yapışmış durumda üç sene daha oturabilir. Niye kalksın ki, ben çok ihtimal vermedim. Haber kaynağı varsa link atınız lütfen. Ben sinirim bozuluyor diye izlemiyorum.
Üçüncü kez aday olabilmesi için erken bir seçimden başka bir şansı yok bunun yüzünden Haziran gibi bir erken seçim ihtimali çok yüksek
O normal süresinin bitimine yakın, bir kılıf bulur. 2018 deki referandumda adamı padişah yaptılar. Ne dese kanun, biseylerin üstünü örtmek için yapay gündem oluşturuyordur. Hedef saptırma, klasik rte taktiği. Ben erken seçime gidileceğini ihtimalini çok düşük görüyorum. Bu dönemi bitirip, kendisi bırakacak yerine veliaht hazırlığı var. Onu sürerler piyasaya, ikide içi boş proje servis ederler, tamamdır. Basar muridleri oyu, laciverti gelir yani.
Var mısın iddaaya
Iddalık bir durum yok sen kendi tezini söylüyorsun. Ben kendi tezimi, iki türlüde değişen bisey olmayacak. Erken seçim oldu Erdoğan seçildi değişen bisey yok, veliahtı seçildi arkada yöneten o değişen bisey yok.
Veya x parti kazandı devraldığı enkazı sihir yapıp kaldıracak hali yok iyi niyetli olsa bile en az 20 yılda bir iyileşme beklenir.
Yani herturlü kaybeden kapitalizm karşısında halk olur.
O yüzden ben 20 yıllık eğitim hayatimi hiçe sayıp Avrupaya geldim ya
Şansın varsa hiç durma, bura son çıkış kapısını Suriyelileri kabul ettiğinde kaçırdı. Ortadogu bataklığına bizide çektiler. Arz'ı mebud topraklarını isteyen israil durmayacak. Ve vaad edilen savaş geliyor.
Durdurulamaz, bizi bir yumrukken yıkamazlardı, demografik yapıyla son 15 senedir ondan oynuyorlar.
Kendi vatanına sahip çıkamayan adamlar elin vatanı için savaşımı sence? Ver ellerine üç beş kuruş içerden de karıştır. Sonra soykırım yapıyor Turkler diye bağır. Hep aynı terane, hiç değişmez. Ve bizi herzaman merhametimizden vurmayı beceriyorlar. Bir an önce suriyeliler gitmeli, zaten gediğin biri açık duruyor. İkinci bir gedik bizi bitirir. Hadi onlar uzun yıllardır bu coğrafyada, ama acil araplarin memleketine dönmesi elzem.
Cevap
2Cevap
zafer partisi
Onların aday çıkaracağını sanmıyorum
seçim olursa sadece cb seçimi olmayacak parti olarak zafere vereceğim
Ondan yana sıkıntı yok ben CB soruyorum kanki
Hiçkimseye
Neden
Hepsi aynı kafa
Ama oy vermezsen bu düzen de düzelmez
O gün gelince oy vercem tabi
Hiçkimseye