2024 Paris Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan milli sporcumuz, Fransa'nın gündemine oturdu. Atış stili ve kendine has tavırlarıyla dikkat çeken sporcumuzun Fransa'nın L'Equipe gazetesinden gelen röportaj teklifine 30 dakika için 1 milyon lira istediği iddiası Fransa'da gündeme oturdu.
Soranın notu: Tabii ki de daha azı istenmez 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İyi etmiş, ben de olsam isterdim doğrusu
Röportaj için isteyeceğim yeter ki evdeki hesaba çarşıya uydurabilsinler diye taktik-strateji verirdim birçok kişiye böylece hayatınız kurtulur ve Winner Winner Chicken Dinner olursunuz.
https://www.youtube.com/embed/Rtv1kAzhlv8İşte sporcumuz Yusuf Dikeç'in hayatını kolaylaştıran yöntem yol yordam susturucu'yu bari silahına takılı yapsaydı
Kaç yıllık olimpiyat sporcusu. O kadar emek vermiş. Hakkıdır. Futbolcu isteyince burun kıvırmayan gazeteciler, olimpiyat sporcusu isteyince "Bu para çok." diyorlar. Aşırı komik.
28 bin dolar istemiş, sanki çokmuş gibi haber yapmışlar. İyi etmiş bak ropörtaj yapılmadan gündem oldu 😄
Benim röportajım bir önem arz etmeyeceği için bi bardak su bir de Türk kahvesi isterdim
Millet bir reklam için 30m istiyor 1 milyon para mi
Az istemiş. Fransızlara 1 milyon dolardan azına yerinden dogrulmaması lazım.
İyi yapmış kendini ezik göstermek bu millete yaramıyor
Çok normal, popülerliğini kendi faydasına kullansın tabii zaten 1 yıla kalmaz unutur gider
Adamın hakkı, ilk kez bir Türk bu kadar gündem oldu
Valla küçümsemek istemem ama bizim mahalledeki çocuklar bile ondan cool ve umursamaz atıyor 😅 niye bu kadar gündem oldu, hâlâ anlamadım!
Zaten bu yüzden gündem oldu ya
Haklı ben olsam bende isterim
İsteyebilir ne olacak
Havaya erken girmiş Furkan'ın kankasi
gayet normal bir meblağ
Ben olsam o kadar istemezdim.
istesin.. gayette hakki
O paranın yarsına kiralık keskin nişancı tutulur
İyi rakam
İster
Milli sporcu ister
Tebrikler