☝️☝️EVELALLAH☝️☝️
Neyi Boykot ediyorsunuz?
☝️☝️EVELALLAH☝️☝️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben iSRAiL Devletini BOYKOT ❌ ediyorum
Peki ya siz?
#süpersoru #boykot #israil #rte #akp
.
.
.
@Barış_LonelyForever @madamlila @isabella181919
Filistinin son zamanlarda bu olaylardan prim kastığını düşünüyorum hatta Filistin üzerinden de prim kasıyolar yani. İnsanlar anlamıyor ama siz o ürünleri almadığınız zaman o ürünler üretilmeyecek diye bir şey yok. Siz cola almadınız diye israil savaşı şu an durdurdu gerçekten.. Arkadaşlar biraz aklınızı mı kullansanız. Müslüman kardeşliği diye bir şey yoktur, Türk Türkün kardeşidir. Zamanında bizimde ülkemizde savaş oldu hangi müslüman yardım etti? Kimse yardım etmedi tabiki. Biz kendi emeğimizle bağımsızlığımızı aldık. İmkanlarımız kısıtlı olsa bile bir şekilde yaptık. Bizim savaşlarımızda da yetim kalan çocuklar öldürülen çocuklar vardı. Hatta donarak ölen bebekler bile.. Siz daha kendi kanınızdan olana değilde ''Ayy filistindeki çocuklar ölüyor yardım gönderelim, boykot yapalımda israile para gitmesin.'' diyen kör cahil bir bireysiniz. Şimdi cola colanın ülkemizde fabrikası var mı? var tabiki. Şimdi fabrikada çalışan var mı? evet var. Şimdi fabrikada çalışanlar kim onlarda Türk. Sen İsraili engellemeye çalışırken kendi ülkendeki adama zarar veriyorsun. Anlatabildim mi? İsraile yardım göndereceğine Hatayda ve Kahraman Maraşta olan depremzede ailelere göndersen. En azından biraz bile yardımınız dokunur. Ben İsrail'i botkot falan etmiyorum. Kim ne derse desin kredi kartlarından falanda vergi alınıyormuş sanırım öyle bir söylenti de var. Hiçte değiştirmem. Zaten başka bir bankaya geçmek diğer bankanın kartını bloke etmenin zahmetinden bahsetmiyorum bile. Bide internette colaları döken türk vatandaşlar gördüm. Yani cahilliğin vücut bulmuş hali gibiler. Şimdi sen o colayı aldın marketten. Parasınıda verdin. Tamam da niye döktün bu boykot mu şimdi. Yani akılsızlık hat safhada. O colayı aldığın zaman ne kadar alırsan aldığın yerden stok düşüyor zaten. Marketteki kişiler colaya naptığına değil, alıp almadığına bakıyor. İstersen git çeyizine sakla. O colayı aldın ve parasını verdin. Stoktanda eksildi. Ayrıca döktüğün içinde paran boşa gitti. Böyle şeyler yapmanıza gerek yok. İlla birilerine yardım etmek istiyorsanız SMA hastası bebeklere yardım edebilirsiniz. Depremzedelere de olabilir. Ordaki bebeklere üzelmek yerine burada hastalıktan kıvranan TÜRK bebeklere üzülebilirsiniz. Ben İsrail'i boykot etmiyorum ve düşüncelerim bu şekilde
İsraili
🙏🏻
Ah kusura bakma kafam dalgın biraz
Allah sendende bizim gibilerindende razı olsun 🙏🏻
Amin 🙏🏻
Biraz yorgunum ya
Teşekkür ederim eic için 🙏🏻
O şirketlerin Türkiye pazarına girip yatırım yapmasına ses çıkarmayanlar, döviz giriyor, istihdam yaratılıyor diye göbek atanlar bugün gençlerin kahve içtiği yeri yemek yediği fast food zincirini eleştiriyor. Serbest piyasada güzellemesi yapıp onları buraya davet ederken aklınız neredeydi. Bu şirketlere bu ülkede iş yapma ruhsatı verdiyseniz işlerini baltalayamazsınız. İlla tepki gösterilecekse zincir kahveciye, fast foodcuya gidene ya da orada çalışanlara değil, ticaret ruhsatı veren siyaset mekanizmasına gösterilmeli. Sorunun cevabına gelirsek elinden geldiğince bu firmalardan alışveriş yapmamaya çalışıyorum ama yapanı da yargılamam. Sorumluluk siyaset kurumunda.
Çok yaşa filistin yaşasın İsrail! Gebersinler müslüman k*pekler belirtmek istiyorumki sadece aşırı dindar yani yobazlardam nefret ediyorum ve müslüman ülkelerin çoğu öyle Türkiye hariç şimdi bana türk düşmanı diyecekler olur diye söyledim ve dinle alakası olmasa bile Arapları Suriyelileri Afganları Iraklıları Filistinlileri vb sevmiyorum
Bak ya ilk başta çok yaşa değil Geb*r yazıyor ama sistem çevirmiş
Kısaca demek gerekirse boykot etmiyorum umurumda değil ama edecek olsam Filistini ederim
çok cahilsin büyük israil toprakalarında türkiyeden de toprak var
@İyi-_-biri arzi mevlut haktir elbette olacak
@İyi-_-biri peki ne alaka konu o mu?
Cevap
14Cevap
israili boykot.
allah razi olsun reis
Önceden boykot ederken dolar yakarlardı, kolaları yerlere dökerlerdi.. Şimdi açlıktan ağızları koktuğu için toplanıp Starbakks basıyorlar.
O pahalı markaların ürünlerinin ülkeye sokmama özgürlüğü de var ama neyse😂
Bu aynı şey, sigara satılmasına izin verip içmeyin ve uyuşturucu ticaretine göz yumup sonra gençleri zehirliyorlar demeleri gibi😂
Devlet olarak neden müdahale edilmiyormuş? Tabi beyfendi ekonomist. Satın almama özgürlüğü. Herkes arzı gerçekleştiren kişiler depolayıp daha fazla kar elde etmeyi düşündüklerinde ve bunu yaptıklarında piyasada alacak ucuza mal kalmıyor.
Şu hukumeti boykot edemiyorsak
Ülkede hic bir şeyi boykot etmeye gerek yok :)
:))))) ülkedeki enflasyonda benim babamın sucu
Hiç bir şeyi etmiyorum değmeyecek çünki boşa çabalar
😅
Lafa bak hizaya gel
O ürünleri ben ithal ediyorum zaten ülkeye
yani sanki babam ediyor ithal 😂
😃😃
Her şeyin vadesi dolar
Ümitle bekliyoruz
Altin daha guvenli bir liman
Mecaz yaptığını düşünüyorum 😃😃
kinaye yapiyorum 😂
en ucuz hayati en pahali yapan liderimiz cidden bunumu demis!
O zaman ilk olarak akp ye oy boykotuyla basliyorum 🙂
Bu arada ilk andan beri McDonald's burger ve turevleri ve starbucks olmak uzere asla gitmedim. Ve gitmeyecegim de. Ama maalesef ulkemizde ekmegin bile aslan payi siyonistlere gidiyor. Tam boykot yapim desem açlıga en fazla 3 gun dayanip ölurüm
Ben oy falan vermedim. Sadece siyonislerin en buyuk eserine dikkat cekmek istedim.
Un un icinde 50 cesit kimyasal madde var. Onlarin hepsi onlarin. Kimya sektorunde zaten onlar disinda kimse yok. Bunun disinda bugdayin tohumuna kadar onlarin. Ekmek alinca karttan yuzde 4 onlara. Vergiler zaten onlara. Firinda calisanlarin maasindan kesilenler falan da.. ekmegi pisirdikleri firinlar ve onlarin elektrigi de hepsi onlarin tekelinde. yani ekmek bu durumdaysa diger seyleri dusunun.
Hukumet. Herseyi bankalar uzerinden yaptiriyor. Yaptirmaya zorluyor. Bunun sebebi cok basit. 100 lira nakitle herkes birbirine binlerce kez ödeme yapar ama para yerinde yani piyasada kalir. ama kartla her seferinde %4 düşersen 15 kere falan el degisince paranin yarisi siyonistlerde.
Herşeyi milletten bekliyorlar öyle olmaz. Kanunlar engel olacak fahiş fiyat artış yapanlara.
Ben, İsrail ve Çin ürünlerini boykot ediyorum. Yerli malı almaya çalışıyorum, ülkemiz kalkınsın istiyorum, yerli firmaları destekliyorum, çevremi de bu konuda bilinçlendiriyorum.
Hükümeti etmek istiyorum ama ne yapsam silivri😀
Amin😂
Bende apoyu meclise sokmak isteyenleri boykot ediyorum
Terörist başını çıkararak terörün nasıl bitmesini bekliyorsun tam tersi daha çok güçlenecekler
Evet 2014 yılında çözüm süreci çok başarılı oldu binlerce şehit verdik aynı şekilde olacak demi
İkisinide etmiyorum sevdiğimi alıyorum 🫤
İsrail ve ona ait olan bütün markalar BOYKOT
Senden de razı olsun
Bence boykotun yaradığını hiç düşünmüyorum
Getiren kendisi zaten
Filistin boykot
Hiçbişeyi
Allah razi olsun
Seni
🤣🤣
Kötü olan her şeyi
Sigara zammını
Şubat maasinda belli olur. Bugün başvuru yaptığım firmadan dönüş yaptılar. Onlara bi fiyat verdim. Pazarlık yaptılar dedim ki olmaz. Ben evimi bırakıp deprem bölgesine çalışmaya geliyorsam o fiyattan aşağı düşmem
Amin. Teşekkür ederim
İsrail
Filistin diye bir ülke yok
Boykot etmiyorum kimseyi
boykot etmem
İsrail’i boykot ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?