Bu insanların kutsalı olan kuran-ı kerimi çiğneyen yobaz, ordu da yakasına Atatürk rozeti takmadığı için bazı teğmenlerin koğuşunu basıp teğmenleri darp edip ordudan ihraç ediliyor ve yobaz zihniyetinin partisinden olan Mansur Yavaş bu yobazlığı ödüllendirip buna maaş bağlıyor. Bu da İslama küfürler edip kuran-ı kerim çiğneyen video çekiyor. Bilimciyim, demokratım, özgürcüyüm diyen bu zihniyetin özgürlük anlayışı bu kadar işte kutsala küfür. Bunların hepsi despot
Hala bu yobazların bilimci, ilerlemeci, demokrat olduğunu düşünen kaldı mı?
@Hassasdokunus Hmm o zaman ilerlemeci değillerse senin gözünde o zaman sende git onlara şunu demelisin = Bu dünyadan giderayak bombalı intihar saldırısı düzenleyin hatta birçok işlek binaların hatta hastanelerin öğle saatlerinde RPG-7 atın hatta yüksek voltaj ve dikkat ölüm tehlikesi birde beyaz eşyaların olduğu fuarlarda ve işlek mağazalarda bombalı intihar saldırısını bir şekilde başarın böylece halkı iyice çıkarcı ve primci bir o kadar çok saldırgan şiddete meyilli sağduyu düşmanı hatta sıdk adl takva şecaat düşmanı edin böylece insanların günü zehir zıkkım olduğu için bu gibi mevzularda halk birbirine inanılmaz derece düşman sahibi olmakla manyak oluyor böylece 80,000,000'dan fazla ölü bunun en temel sebebi aşırı intikam yemini
(Ayrıca bkz : Türk Ceza Kanunu 216. maddesi kin ve düşmanlığa olağanüstü şiddetli devrimsel ideolojili racona ters tahrik suçu)
Bu yobazlar Kuranı kerim ayaklarının altına alırken bunlara sevgi pıtırcığı olamıyorum kusura bakma. Bu yobazlarda metroda kapalı kadının başörtüsünü yırtarken sevgi pıtırcığı değiller zaten
@Hassasdokunus Genelde başörtülülere saldıran açık kadınlar kapalı kadınlarla ezeli vs çatışma yapıyor diye ben bilmekteyim. (Ayrıca bkz : Kızılcık Şerbetindeki Seküler Doğa'nın Ailesi vs Muhafazakar Pembe Hanım'ın Ailesi) Yani genelde evet kadın kadın'ın en büyük düşmanıdır
Türkiyede en az 25 milyon Osmanlı'dan kalma Türk ve Müslüman olmayan gayrimüslim var artık bunlara kimin devletin gerçek sahibi olduğunu göstermemiz gerekiyor
O muhafazakar kesim dediklerinde onlardan bu ülkede mossad ajanı yahudiler sakal bırakıp hadis dersi veriyor mit hepsini ortaya çıkardı. muhafazakar olduğunu nerden anladın kalbine mi baktın. Ama bunların İslam düşmanı türk düşmanı olduğu kesin
@Hassasdokunus Tekfirci Mükeffirlerde var olabilir bu gerçek. Eğer İsrail MOSSAD ve ABD CIA ne diye bunlara kendilerinin ajanı olmasını istesin ki Halla Hallah neyse ki işin ilginç tarafı Mitinglerdekiler sonuçta İsrail düşmanı Antisemitizm değil mi ya. Şimdi bu gibi durumlarda Uluslararası ilişkilerin sarsılabilmesi için Türkiye'deki 25,500 Yahudi azınlık ve İran'daki %0,01 Judeo-Tati Hindistan'daki Cochin Judeo-Malayalam 8000 gibisine azınlık nüfus denilen yahudilere yönelik bombalı intihar saldırısı yaparlarsa belki bu gibi durumlarda Avrupa'daki Sefarad ve Yidiş Yahudileri belki kısasa kısas gibi gibi düşünce olarak Avrupa'daki %2,1 Müslüman azınlığa belki saldırı katliam yapabilirler belki.
@Hassasdokunus Avrupa'daki İtalya başbakanı Georgia Meloni bile İslamofobik olduğu bilinmekte. Belki bu gibi durumlarda İtalya'daki Gayrimüslimlere yönelik AK-47 katliam ve bombalı intihar saldırısı yapılırsa belki bu nedenlerle tüm Müslüman azınlık Balkanlarda ve sınırlardan birçok çatışma artabilir 🤔
Gerçek Müslüman kimseyi incitmez. Şemsi tebrizi hazretlerinin Anadolu Selçuklu sultanına söylediği bir söz var eğer dünyada biri üşüyorsa sen ısınamazsın diyor. Biri diyor Müslüman demiyor. Eğer müslümanım diyen biri inanmayan bir mazluma zulmediyorsa ben onun Müslüman olup olmadığından şüphe ederim
@Hassasdokunus Yani evet ama inanmayan mazlumlara yönelik entrikalarla dolu Fetih Rönesansı olan ülkeler : m.youtube.com/watch (Sırf azınlık farklı dini grup Gayrimüslim diye diri diri gömülerek öldürüldü) 🤦🏻♂️🤦🏻♀️🤦🏻 Belki böyle tüyler ürperten korkunç üçkâğıtçı stratejiler çok var.
@Hassasdokunus Bebek dediğin inga fıtratında doğar dedi diye Madımakta 33 kişi yanarak öldü ve diğer 2 kişi duman zehirlenip öldü = Tarihin tekerrürden ibaret bile olduğunu unutMADIMAKlımda Tevbe 5 - Bakara 191 / Kafirun 6
Madımadığıda peşine Bağcılarıda yapan jitemdi yani fetö. Sağır sultan duydu bunu. yazma bana artık yorum. Görüyorum ki ne İslam medeniyetini biliyorsun ne Batı medeniyeti hakkında bilgin yok yorma daha fazla beni
@Hassasdokunus Kuran'ın şiddet tehdit ve korkutucu gözdağı unsurları hatta insan kaçırma gibi özellikler içermesi (Bütün tektanrılı dinlerin 1. temel ana kaynak metninde görülen olgudur hatta konuyu biraz daha deşmek gerekirse çoktanrılı dinlerin pek çoğunda dahi buna benzer öğeler 1. temel ana kaynakta görülür. Dinin doğası gereği korku başsilahıdır, Korkuyu tesis etmek için alalen racona ters Stereotip Sözel Şiddet hatta baş edebilmek için korkunç entrika yani Bayıltıcı enjektör veya beze bayıltıcı bali dökerek insan kaçırarak Korkunç İşkence ritüelleri girer çerçevenin içine insan zaten doğasında hiç muhatap olunması gerekmeyen derecede dehşet verici zirzop : uygunsuz delişmen olduğu için dolayısıyla dünyanın en hümanist Yeni dini akım veya neo sonradan diriltilmek istenen dini topluluk hatta senkretik Yeni dini akımı veya yeni mezhep bile verseler 100 yılı aşmadan o ideoloji- düşünce bilimi/bir özelliğe gönülden bağlı olunan Kutsal İnanç Sistemi bile 100 sonrasına bile ulaşmadan Antik kadim eski diğerleri gibisine Sado-Mazo Yecüc-Mecüc Gog-Magog Batıni Sapkın Tarikat Cemaat Tekfirci-Mükeffir Kerbela belimi dindar dinsizler kırdı. Şiddet Şiddeti doğurur sisteme geri döner.
Sosyal medyadan bilgi sahibi olursan işte böyle komik olursun. Mesela Niçeyi okusaydın deccal kitabını haçlılar muhteşem bir medeniyet olan islamın önünde diz çökmesi gerekirken onlarla savaşmayı seçti sözünü okurdun , yaşayan en büyük filozof denilen iean b. BAUDRİLLARD ın terörizmin ruhu kitabını okusaydın lütfen İslamla terörizmi birleştirmeyin İslam insanlığın tek kurtuluşu sözünü okurdun. Hegel in , goethenin Tolstoy un, bernard shaw ın İslamın tek kurtuluş olduğu sözlerini okurdun ama sosyal medya aklını hurafelerle doldurmuş
@Hassasdokunus İnsanlık tarihi boyunca oldukça ağır acı çektirmek yani aşırı korkunç yıldırıcı işkence yöntemleri aşırı rahatsız şok edici olmasına rağmen günümüz 21. yüzyılda bile yaygındır. İnsanlık suçu olmasına rağmen işkence baş edilmez dertlerdendir
@Hassasdokunus İnsanlik tarihi her zaman nesille boyu dünya genelinde hergün prim kasan çıkarcı idi. Tarih kaos ve dehşetten ibaret. İnsan hakları diye bir duygu düşünce. 1984 George Orwell dediği gibisine Aslında hiçbir maksat-niyet yasadışı değildi çünkü artık yasa yoktu. Ortalık muz cumhuriyetinin en önde gideni olmuş. Ben sanki bilmiyor muyum ortalığın ne kadar güvensiz kalplerimizi karaktersiz insanlara borçluyuz Charles Bukowski. (Çoğu insanın aklı olsa çoktan Doğum Karşıtı Antinatalist olur. Ebeveynler sadist aynı zaman ebeveyn olmak isteyenler sadist)
Bam sana bir şey diyeyim mi myanmerda budistlerin katil olduğu، hindistanda brahmanların, doğu Türkistan'da Çinlilerin, Çin istilasında japonların, kuzey kore güney kore bölünmesine korelilerin, sömürge tarihinde avrupa ve Amerikalıların katil olduğu , gazze olaylarında yahudilerin katil olduğu ortaya çıktı bu dünyada bir katil olmayan var o da Müslümanlar bunu bütün dünya gördü artıkta siz hariç boş konuşuyorsunuz
@Hassasdokunus İyide CHP'nin yaptığı gereksiz şiddetleri ben kınıyorum. Aynı zamanda 2014 öncesi Türkiye'de keşke o başörtü sorunu olmasaydı. ( @Hassasdokunus İyi'de sen Muhafazakar mısın yoksa Muhafazakar düşmanı mı?) (Hatta bazı öğretmenler sırf öğrenci Takkeli veya Başörtülü diye düşük not veren öğretmenler vardı Üniversitede maalesef ki ülkemizde bölücüler çok fazla)
Hey arkadaş klasik fetö taktikleri yaptığını biliyorum, yarin chp iktidar olsa bu sefer diger partilere milletiçi ayaklari yaparsin sizin karekteriniz ve dininiz olmadigi için sitelerde böyle bölücülük yaoarsiniz. Ama unutmaki bu ülkede sizin gibi vatan hainlerini gömecek kadar çok toprak var. Akp ye şirin görünmeye çalışma boşuna onlarin eline gecersen dini kitabi görürsün abisi ;)
3
6 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Fetö sayfalarından görselleri ve yazilari burdan paylaşip aklıncak nedini dini bütün müslüman ülkesini milletini seven biri gibi gösterme cabalarini kimse yemez klasik fetöcüsün bari gizlenerek paylaşda bir akp li seni yakalamasin.
Sana hep yobaz dediklerini biliyorum aklınca millete din kitap ayaklari ile yobaz ayaklari cekip bölücülük yaoacaksin. Keske baban o gece korunsaymiş be mk teröristi sana bu kadar yazmak yeter hadi
Neden yalan söylüyorsun bi de kurani lerimden bahsediyorsun hiç mi utanmanız yok kurana basan çocuk teğmen falan değil işr alınanlardan d adetli Ferdi tayfur nöbetindeydi daha dine kadar sizin en iyi yaptığınız şey iftira ve montaj diyasal islamcılar
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O ne be biraz araştır öyle yaz komik olmuş yonumun:)