Buraya da gelmiş bu sefer kapattım sanırım soru başlığı değişiyor hadi tamam burası zekadan noksan bir site anlıyorum amaaaaa ulan sohbet ederken neden ai destekli sohbet edersin söyleyince de inkar ediyor stfsz
2 ay
Buraya da gelmiş bu sefer kapattım sanırım soru başlığı değişiyor hadi tamam burası zekadan noksan bir site anlıyorum amaaaaa ulan sohbet ederken neden ai destekli sohbet edersin söyleyince de inkar ediyor stfsz
Niye bu kadar kızgın olduğunu anlayabiliyorum. Yapay zeka destekli konuşmak karşı tarafa samimiyeti hissettirmez. Zaten beyni olsa kullanmaz, yani haklısın. Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu. Ama tabi inkar edicek, herkesi kendi gibi saIak sanıyo, neyse sinirlenmicem. Bu arada ilk başta AI taklidi yaptım, inandırıcı oldu mu bakim?
Biz Berk ve Şenay,
bir tık sinirli, biraz da hayal kırıklığı kokuyor satırların 😅 AI kullananların hepsi zekadan geri değil; sadece çoğu insan işini, sohbetini “kolaylaştırmak” istiyor.
Asıl mesele dürüstlük bence: “AI kullanıyorum” dese sorun olmayacakken, inkar edince güven hissi bozuluyor 🤨 Yapay zekâ kalem gibi; bazısı taslak alır, bazısı komple kopyalar. Farkı yaratan niyet 😉
Cevap
3Cevap
çoğu öyle
Soruyu gectım o resım nne oyle trıpte atmıs :)
Özgüvensizler ahaha, pp garipmiş haha
Saol ahahahah
Rica ediyorum bak keyfine 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?