Porche Polis arabası kaza yapmışmış. Görüntüsü yok, kaza yaptığına dair bir veri de yok. Altta başlamışlar yok benim vergimle yapılacak, verilmemeliydi falan.
canım mısınız? Soru yani aşağılama değil.
Porche Polis arabası kaza yapmışmış. Görüntüsü yok, kaza yaptığına dair bir veri de yok. Altta başlamışlar yok benim vergimle yapılacak, verilmemeliydi falan.
canım mısınız? Soru yani aşağılama değil.
Ekonomik olarak yüksek refaha sahip olmayan ülkelerde bu tamamen şova dönüştürme ve lükstür. Emniyetin spor araba sürmesi yerine o arabalar 2. el fiyatından satılıp ekonomik olarak adımlar atılsa daha iyi olurdu. Örgütlerden ele geçirilmiş olsa da ekonomiye kazandırmak lazımdı.
Ferrari vb. araçların yıllık bakım maliyeti çok daha yüksek olacaktır. Ayrıca yakıtı çok fazla harcıyor.
Halkın refahı yüksek olur tıpkı İsviçre gibi mesela o zaman polisin spor arabası kullanmasına kimse bişi demez.
Hangi ekonomik adımlar? İBB'ye 213 milyar 500 milyon lira bütçe ayırdı bu devlet, git ekonomik atılımlarını doğru yerde ara.
O 30 tane aracın yıllık maksimum masrafı 250 bin TL'yi geçmez fakir edebiyatı yapmayı kesin.
Peki madem şöyle soralım. Refahı yüksek hangi devletin halkı kredi borçları, kredi kartı borçları içinde yüzüyor? Yüksek refaha sahip ülkeler de kim fiyatlara tepki göstermiş? Bae gibi ülkelerde bile göremedim.
30 aracın bakımı çok rahat geçer 250 bini.
Hangi ekonomik adımlar dersek. Lüks araçları satarak. Ar ge çalışmalarına harcama yapılabilirdi. Tarım için tıpkı Hollanda da olduğu gibi okulu açarak yatırım yapılabilirdi. Orta ölçekli dükkanlar açılabilir. Devletin yarım arazilerine bir şeyler ekilebilirdi.
Bütçe ayırmaya değinelim sağcı solcu farketmez bu bütçenin ne kadarı halka gidiyor? Fanatik parti fanboyu olmak yerine gerçeklere bakalım akp de chp de vasat yönetiyor.
Zaten mantıklı düşünen herkes şunu bilir ekonomik sorun olan ülkede ekonomi eleştiriler olur. İsviçre, Bae, Katar, Arabistan, Kanada, Finlandiya, Norveç vb. Ülkelerde ekonomiyi eleştiren görmedim niye çünkü eleştiri yapılacak yanı yokta ondan.
Ayrıca Togg kullanılması gerekirken ne gereği var. Keşke milliyetçi örneğini İtalyanlardan alsalardı.
Benim kredi borcum yok, çekmeyin kredi beni niye bağlıyor bu durum? Geçinmek için kredi çeken insan varsa zaten aylığını aldıkça ödemeye devam eder sizin lüks alımlarınız için ben niye derde düşeyim ki? Banane?
AR-GE çalışmaları size pek yakın olmayan bir tanım, ilerleyen teknolojimizin yanında ne yazık ki Çamur içine batmış kentleriniz ile duramazsınız. Size zekatımızı EGERAY'ı tamamlayarak vermiştik hala gelişme göremiyoruz. Sonra bizim tarafa bakıyoruz, İHA, SİHA, KAAN, HÜRJET, HÜRKUŞ, ATAK 2, MPT vb. çalışmaları görüyoruz.
Bu ülkede Marmaray proje iken eleştirilmiş, hor ve gereksiz görülmüştü. Siz lütfen bir daha AR-GE yazmayın abes kaçıyor.
Ayrıca TOGG hakkında konuşmaktan sizi men ederim, sizin dahilinizde değil bizim dahilimizde destek gördü, görmeye devam edecek. Bu konuda size açıklama yapma gereği bile duymuyorum sizin bu konuda konuşma hakkınız yok.
Cevap
2Cevap
Yapabilir yani bundan doğal ne var Konya ülkesi diyen adamı savunanlar dan ne beklersin
:D Kemal beyin gafları da olmasa neye gülerdik
Anlayabilecegini sanmiyorum. Kafani calistirmayi denersen belki sebebini gorebilirsin ne dersin? Olayi siyasallastirman komik ama sasirtici degil
Aracın kaza yaptığına dair görüntüyü paylaş ellerinden öpeceğim haydi.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, bomboşsunuz bomboş
şaşırmayin birkaç parmak jimnastiğini herkes seviyor
Polis neden Porche sürüyorki
Mahkeme kararıyla örgütlerden ele geçirilen araçlar emniyet mensuplarına verildi.
AKP'liler de aynı CHP'liler de.
Değil yavrum değil, kendi çalıp kendi oynayanlar hep belli
Küfür mü etmiştin sen bana?
Niye şikayet edeyim, cevabın duruyor işte yerinde kafan mı güzel?
Mod falan görmüştür bilader şikayet edip ne yapayım mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?