Hanımlar bunu çok merak ediyorum gerçekten.
Kadınlar neden zekalarını kullanmak yerine , vücud hatlarını kullanarak ön planda olmaya çalışırlar?
Kadınlar neden zekalarını kullanmak yerine , vücud hatlarını kullanarak ön planda olmaya çalışırlar?
Helal vallahi kadinların vücudu ile ilgilenmektense zekalarıyla ilgilenen nadir gördüğüm erkeklerden birisin boyle düsünen ilk gördûğum erkek sevgilim iyi ki beni buldu çok seviyorum Badomu 🥰
Maşallah ozaman size :) Allah hayırlısıyla evlenmeyide nasip edip , bir ömür boyu mutlu olmayı nasip eder inşallah.. 🤲🤲
Allah razı olsun bunu sorgulayan Adamlar da kalmış demek ki. Bunun Cevabı şu, neyine güvenirsen, onu kullanırsın, zekasına güvenmeyen kadın ise, Bedeniyle Puan toplamaya çalışır.
Amin inşallah. Beklediğim de buydu. Neyine güvenirsen onunla ilgi toplarsın 👍
Rica ederim nedemek. :)
Cevap
2Cevap
Olmayan bir şeyi nasıl kullansınlar ki?
Bazı kadınlar için söylüyorum...
Evet oda olablir. İki kelimeyi bir araya getirecek zekası olmadığı için yapıyor olabiler.
Bazı insanların zekası yok yapacak bir şey de yok boş ver
Yani. Tamam boş verdim gitti şu an. Umarım zeki birisi çıkar karşıma.
İnşallah :)
Amin inşallah :)
çünkü erkeklerin çoğu kadınların zekasıyla ilgilenmiyor
Evet orası tartışılmaz bir gerçek.
Yani ben de sorguluyorum ama daha bir cevabını bulamadım
İlk önce kim bulursa o diğerine haber etsin ozmn. Anlaştık mı?
Yani zekasını kullanmayan insanlardan istisnalar hariç mantıklı bir cevap beklemen de saçma
Kesinlikle katılıyorum sana. ✌
Zekayı geçtim hemen bacaklarını açanlar var. Ya önce bi kollarını aç, bi sevgi ver.. Akıllarını kullansalar çok iyi olacak da çoğu kullanmıyor.
Kesinlik. Hayır bide kendini bir şey sanmaları ve sadece onlarda varmış edaları. İnsanı zıvanadan çıkarıyor gerçekten.
Sırf seksi olduğu için elde edebileceğini zanneden kaç kadını hayal kırıklığına uğrattığımı bilmiyorum bile... Görüntünün arkası boş çıkınca çok hızlı soğuyorum. Ben öyle senin gibi sinirlenmiyorum. Siliyorum. :D
Güzelmiş.
Çünkü seksi bir kadın tüm zekaları alt eder bu ülkede
Valla bana göre değil. Kullana bilseler zekaları kalçalarından daha seksi bence.
Profil resminde yaninda bir kiza sariliyorsun sandim baktim erkek hahaa
Yok be sende 😂😂😂
Ya ne bileyim gozume oyle geldi kız arkadasiyla resim koymus birde ne diyor bu diyorum
Hahahahahab 😂😂😂
Soyleme ama arkadaşina ayıp olur ve kfur yemekte istemiyorum
Yok yok söylemem. İnsanlık hali diyelim 😂😂
Zekamızı kullanmamızı gerektirecek karşı cins çıkmıyor karşımıza malum erkekler genelde vücudumuzla ilgileniyor
Sende hep abazaların içine mi gidiyorsun. Zekanı kullanmaya gerektirecek bir şey nasıl olabikir ki? Matematik sorusu vs gbi şey mi bekliyosun zekanı kullanmak için. Malum erkekler vücunla ilgikenir. Adamlar değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar