Sizce laiklik mi yoksa şeriat mı?
Şeriat
Laiklik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
(ayrıca bkz : Zafer Partisi üyelerindeki Muhafazakar = Siyasal İslamcı ve Seküler olan Türkiye Laiktir Laik kalacak diyenler ile aralarında buna benzer aşırı tarafcıl çatışma bile çıksa hiç şaşmam. Böylece parti üyelerinin arkadaşlıkları bozulmuş oluyor
Birisi derki Kur'an değiştirilmedi Birisi der ki Kur'an mushafları kayıp Birisi der ki azınlıklara yönelik sağcı solcu diye Nefret Suçu yapansın ulan Hatta birileri vardır ki Fırsat bu fırsat bölücülük yapmaya çalışır kanlı biten can kayıplı Az olaydan çok olay çıkar gibisine. Politik Nefret Suçları gelişigüzel İnsanlık Tarihi boyunca devam eder.
m.youtube.com/watch
ayrıca bkz : Sadece Enes Hüda Par üyesine sen o Batı tarzı diyerek ne demek istedin bilmiyorum ama ben oraya Medeniyet diyorum ve Sizin amacınız Şeriat değil dedi diye Suikast'e uğradı Bütün Sadece Enes abonelerinin başı sağolsun.
Her fikirden ve inançtan insanın birbiriyle saygı içinde yaşamaya teşfik edildiği, ideolojilerin mutlak hegomanyalarindan uzak olan bir sistemi savunuyorum. Yukarıdaki iki seçenekte çokça kez suistimal edilip bu ulusa zarar verdi
Cevap
6Cevap
4 halife sonrası şeriatı uygulayabilecek seviyede ilme irfana sahip bir babayiğit kaldığını düşünmüyorum. Bu sebeple (din adı altında yanlış uygulamalara imza atılmaması için) laiklik.
Bende şeriat gündemde olan onca evli kadınlar kocasını bırakıp en yakın arkadaşına kaçıyor çocuk tecavüzcüleri var vb bir sürü olaylar var eskiden şeriat zamanında tecavüzcüleri organii kesiyolarmıs bence şeriat.
İksiide işe yaramaz şu an için
Suanki durumdan mutsuz musun?
Laiklk sence nedir
Seriat olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?