Şeriat
Laiklik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin şeriat demesini biraz olsun anlarım. Çünkü zaten ataerkil bir din, kadına her şey günahken erkeklere hak. Ama şeriat isteyen kadın neyin kafasını yaşıyor. Hepsini geçtim dışarıya mahremin olmayan erkekle çıkman yasaklanacak. Ne sanıyorsun şeriatı?
Şeriati yanlış biliyosun iranın uyguladığını şeriat sanma şeriat kuranda yazılanlardır
Eeee yasaklansın zaten bu pis bişey
@ibrahimfurkan34 bir siz biliyosunuz zaten şeriatı. Bu kadar ülke yanlış uyguluyo. Size fırsat verseler getirseniz doğru olanı
@iyiyimsennkardeşim erkek olduğun için kadınların tek başına dışarı çıkamaması seni rahatsız etmiyor olabilir ama bu sadece canımsın olduğunu gösterir. Sana mı kaldı milletin pisliği. İşine bak
Müslümanmısın?
Değilsen tsrtışmanın anlamı yok
Hayır şeriatta kadın tek dışarı çıkabilir
Tabi ki Laiklik. Son 21 yılda bozulan toplumsal yapımızı onarıp laik nesiller yetiştirmeliyiz.. Şeriat isteyenleri Allahım yok etsin inşallah. Şeriat dedikleri şey ne Kur'an dır ne Allah'ın hükümleridir. Cahil yobaz safsatalarıyla insanlara zulmetmektir şeriat. Anlayarak Kur'an okumamış sığırlar hiç gelip burada şeriat falan demesin. Laikliğin kaynağı Fransa değil, Kur'an-ı Kerimdir. Kur'an laik bir kitaptır
Cevap
7Cevap
Şeriat uygulanan ülkelerdeki herkes kaçmaya çalıştığına göre bi düşünmek lazım. Zaten gerçek Şeriat kurallarını uygulamiyorlar orası apayari
Gerçek şeriat istermisin peki
Yani şeriatın getireceği yasaklar beni olumsuz etkiler gibi geliyor çünkü o şartlar altında yaşayıp büyümedim o yüzden istemem
Gerçek şeriat bu zaten. Peygamber zamanındaki toplumu al getir, ona bile gericilik der geçerim. Gerçek şeriatmış, arapçılar sizi
Sizi derken?
Bu soruyu soran kardeşim ve onun gibi milyonlarcasını kastediyorum, her şeyi de üstünüze almayın
Kral sen fazla gerginsin otur 2 bölüm daha vikings izle
Vikings'i ben 5. sezonunda bıraktım zaten. Finalini bile izlemedim boş ver. En son Lagertha yine birileriyle dövüşüyordu sanırım sıktıydı
Bir tane balıkçı köyü uğruna Ragnar'ın oğulları birbirlerine girdiler
@Ragnar_Lodbrok yallah Ermenistana
Yallah arabistana
Genelde bu Arapçılar da ermeni, rum dönmesi sonradan müslüman olunca radikalleşmiş tiplerden çıkıyor.
Siz kimsiniz de ülkeden adam kovacaksınız mk tarikat sümükleri?
Kuranda yazan herseyi kabul ederşm ama iran miran hikaye
Şeriatçılık barbarlıktır.
Yallah Ermenistana
Yallah Yemen'e
Orada da ananızı bellerler ya neyse
Ayrıca burası Kemalist devrimin ve Türk milletinin ülkesi
Meraklısı iseniz ait olduğunuz topraklara zittirip gidebilirsiniz. Bizi kovamazsınız bir yere
burada bir tane bile ataist kan dökmedi hepsi Müslümandır bu devlet müslümanları şeriat geliyor yallah Ermenistana
* lan, ot çekip Allah'a p. ç diyen Kaygusuz Abdalların Yedi Ulu Ozan'dan sayılıp Türk kültürünün en önemli figürlerinden sayıldığı memlekette kime neyin propagandasını yapıyorsun?
Asıl siz kan man dökmediniz, İngiliz ile birlik olup hainlik peşinde koştunuz
Ayrıca şeriat gelmiyor, ama sayenizde İslam bitecek bu ülkede
Laiklik.#cumhurittifakı
Laiklik.
Neden müslüman degilmisin
Laiklik
Gerçek şeriat istermisin peki
Şeriat ne ya
Laiklik tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?