%30 artışla 22.104 lira olan yeni asgari ücretin hayrı tam olarak kimlere olur? Haber linki

%30 artışla 22.104 lira olan yeni asgari ücretin hayrı tam olarak kimlere olur? Haber linki
her seye az zam yapılacak. ev sahipleri gelsin dolu kira zammi yapsin bakalim, marketler alisveris siteleri. bir de onlara biraz baski yapildi mi enflasyon orani dusebilir bile. tek sorun vergilerin arttirilmasi. halkin onlara laf etmesi gerekiyor. serbest meslekle ugrasan asgari kazanmayan insanlar icin cok iyi oldu. yoksa asgari zammi %50 olunca enflasyon %70 100 200 lere firliyo. bizim isler de o sekilde artiyor. insanlara fazla geliyo. simdi maks artis %40-50 olucak. insanlara da pahali gelmicwk
Bir enflasyona bak bir de asgari ücrete gelen zam a. Haklı ama rte, çünkü kimse şikayetci degil. Ben olsam %10 yaparım. Nasılsa secilicem.
Bu kadar sıkmak,
Adalete kıymak?
Vesselam.
Cevap
2Cevap
104 lirayı anlamadım, niye düz 22.000 değil?
Düz yüzde 30 olsun diye olabilir
Düz yüzde 30 artışla 22.102 TL oluyor 🤣
Acaba yanlış mı yazdım diye tekrar kontrol ettim. Yanlış değil. Onu da yuvarlamislar demek ki..
Oysa asgari ücret en az 25 bin olacak diye her şeye zam yapmışlardı. Asgari ücrete beklenen zam gelmeyince yapılan zamalarda indirim olur mu?
TUİK'in enflasyon oranı %47, asgari ücrete gelen zaö %30 hahahah. Resmen ülke bitmiş lan 😄
Ocak'tan sonra gelen zamlara hazır olun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?