Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığını beka içerisinde sürdürebilmesi için optimum bir sınır büyüklüğüne sahip olması hayati öneme sahip. Misak-ı Milli bu optimizasyon gözetilerek çizilmiş bir sınır hattıdır. Bı sebeple böyle bir şansım olsa Misak-ı Milli sınırlarını tercih ederim zerre tereddüt etmeden. Osmanlı nasıl sürdürülemedi ise optimizasyondan uzak sınırlar sebebiyle Turan Devleti'de çökmeye mahkum olur.
Çogunun azi seçmesinin sebebi de psikolojik bana kalırsa; ne kadar az millet o kadar çok huzur anlayışı. İnsanlar konfor ve kendi milletine hasret kalmış walla
Banka verseydi çekerdin ama, senin gözünde o ışığı gördüm. Bundan sonra bu projemin eş başkanı sensin. RTE gibi meydanlara çıkıp ben bu projenin eş başkanıyım diye gezebilirsin.
Hocam bunu Türkler Orta Asya'ya diyen Yunanlar Avrupalılar söylüyorlar Bizim özümüz anadoludur yani Ortadoğudur Anadolu türk yurdudur oarta Asya'da orada kalan turklerdendir Burası has ve has türk toprağıdır misakı milli de türk toprağıdır
Ne zaman toparlanıp atağa geçsek herifler isyan edip pislik çıkardılar. Cihan harbinde sırtımızdan vurdular. Kendi ülkelerini kurup batırdılar yine gelip bize musallat oldular. Abi git artık sal bizi, kendi ülkeni kurdun işte batırdıysan senin sorunun
Biz bin yıldır buradayız, bizim asıl topraklarımız Orta Asyadır. Buraya sonradan geldik, dağdan geldik bağdakini kovduk gibi oldu bu gerçeği inkar etmemiz gerçeği değiştirmez 😌 o araplar biz buraya geldiğimizde ordaydılar Musul Kerkük tarafından bahsediyorum onların coğrafyasıydı yani. Yunan diye bir ırkta yok aslında helen onlar, anadoluda roma vardı kendilerini onların devamı gibi görüyorlar. O sebeple de buralar onların hakkıymış gibi bakıyorlar.