Şahsen ben ;
1- Toplumun baskı altında olmadığı
2- eğitim alanında desteklenen
3- mezhepçiliğin tarikatçılın olmadığı
4-diğer partiler ile koordineli çalışabilen fikir alan ayda yılda bir televizyonda konuşma tartışma eleştiri yapabilen
5- liyakatli
6- toplumsal ayrıcalık yok sen kapalı asansör açıksın muhabbeti olmayan insanların belli ölçüde fikir ve düşüncelerini karışılmayan
Bir ülke ve hükümet isterdim.
Sizce ülkemizde böyle bir parti var mı? ve bu şartlara en yakın parti sizce hangi partidir mevcut ve geçmiş dönemlerde dahil
1- Toplumun baskı altında olmadığı
2- eğitim alanında desteklenen
3- mezhepçiliğin tarikatçılın olmadığı
4-diğer partiler ile koordineli çalışabilen fikir alan ayda yılda bir televizyonda konuşma tartışma eleştiri yapabilen
5- liyakatli
6- toplumsal ayrıcalık yok sen kapalı asansör açıksın muhabbeti olmayan insanların belli ölçüde fikir ve düşüncelerini karışılmayan
Bir ülke ve hükümet isterdim.
Sizce ülkemizde böyle bir parti var mı? ve bu şartlara en yakın parti sizce hangi partidir mevcut ve geçmiş dönemlerde dahil
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bir devlet ve hükümet isterdiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adalet içeren.
Şeriat olacak Allahın kanunları ondan başkası olmaz olmuyor da zaten
Liberal Demokrat Parti bu şartlara tek uyan parti. Bende onu destekliyorum zaten
Öyle bir parti yok öyle bir parti olsa yinede kazanamaz çünkü senin gibi düşünen insan az herkes kendi inandigina yakın arayista
Dediklerine en yakın TİP var başkada yok
Bundan 15 sene önce Baykal zamanı CHP’de böyleydi ama Baykal sonrasını herkes biliyor.
Maalesef cumhuriyetimiz kurulduğundan beri sürekli sürekli dış güçler tarafından SORUNLAR çıkartılmış ve bu dış güçlerin oluşturduğu sorunları daha sonrasında bizim iç siyasimizdeki partiler kullanmaya çalışmış kullanmış.
Mesela sağ ve sol olayı Amerika’nın bize iteledi bir ayrımdır ama günümüzde altmışlı 70 li yıllardan bu yana gerek CHP gerek mevcut hükümet bunu kullanıyor.
Terör olaylarından milliyetçi partiler ön plana çıkıyor.
Başörtüsü sorunu diye bir şey yok ama bazı insanlar hala bunu kullanıyor hala gündemde tutmaya çalışıyor çünkü oranın nemlanacak.
Zaten bizim sorunumuz da bu aslında insanlar nereden fayda sağlar ben bu sorundan nasıl fayda sağlarım kafasındalar.
Biri de çıkıp demiyor ki ya arkadaş başörtüsü sorunu yok siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz demiyor biri de çıkıp demiyor ki ya sağ sol muhabbeti yok ama işte millet işine geldiği gibi davranıyor
Evet söylediklerine yüzde yüz katılıyorum... bide şu var milletimiz ideolojiye oy veriyor adam ay sonu cebimden ne çıkmış ne kalmış bakmıyor... siyasiler durumu kullanıyor bizim millette kendine bakacağı yerde onlara uyuyor
Altına imzamı atarım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!