Şimdi sen gülerken biz sana bakıp ağlıyoruz. 😭
Mahşer günü yine siz güleceksiniz, zalimler ağlayacak...

Suriye cezaevinde bir kadın bir çok işkence yüzünden aklını yitirmiş ve serbest bırakıldığını görünce şöyle diyor:
Sarkawtin Suriye tebrikler Suriye 😥😥😭
Rabbim yeryüzündeki mazlumlara yardım etmemizi istiyor. Cesur ve yürekli olmamız lazım
Yüreğinize sağlık, kesinlikle öyle. Hayatımızdaki bereketsizlik ve hüznün sebebini buna bağlıyorum. Allah adaletlidir ve bizim vurdum duymaz olmamıza razı gelmiyor diye düşünüyorum, bunda bizim için de bir hesap var
Teşekkür ederim, biz nasipsiz olmayı tercih ediyoruz sadece
Sessiz kalarak, elimizdeki tüm imkânları seferber etmeyerek, ferdi olarak zulmü elimizden geldiğince her platformda duyurmamak konusunda değil mi
Tabii ki daha fazlası için yöneticilerin emir vermesi gerek kendi başımıza hareket etmek işini ancak çıkmaza sürükler
Ama hani Hz. Ali diyor ya bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun. Bir de yöneticilere icraat yapması için baskı yapılmalı diye düşünüyorum
Yapıyoruz da bölge o kadar karışık ki masada kesinlikle kaybetmemek gerekiyor. Amerika tetikte bekliyor usleriyle ülkemizi dört taraftan kuşatmışlar. Abdülhamid zekasıyla ilerlemek gerekiyor.
Hz. Hızırın Kehf suresindeki olayları aklıma geliyor, daha büyük zararı önlemek için az zararlı olan seçiliyor mecbur arada kalanlara da olanlar oluyor. Dünya hayatı işte tsm adalet sağlanamıyor.
Ah ne güzel bir açıklama gonle ferahlık veriyor
Arada kalanlar dediğim ahh ahh o Esed rejimi hapishanelerinde kafayı yiyen kardeşlerimiz 😭 hiç basit şeyler değil. İslamiyet'e göre bir insanın canı ne kadar mukaddes halbuki... Ahh ahh ne hayatlar kararıyor ne zulümler ediliyor zalimler doymuyor doymayacak. İzzet ve şeref sahibi müslümanlar ayağa kalkana kadar taa ki
Şehid olanlar için sevindiğimiz kadar geri kalanlara da üzülüyoruz hiç kolay değil 🙁
Onların yalnız kalms hissine ne demeli. Ümmet tarafından sahipsiz kaldığını Hamas gibi güçlü Bir yapının bile söylemesi...
Onlar Doğu Türkistan’da ki kardeşlerimiz Arakan her yer Fatihini bekliyor
İnşallah ya o Fatihler oluruz, ya onların destekçisi, hiç yoksa hizmetçisi oluruz...
Çokça amin
üzücü durum maalesef.. hiç bir insan böyle işkenceyi hak etmez..
Cevap
1Cevap
Sahte haber olduğu ortaya çıktı. İnsanlar neden gerçeği araştırmadan her şeye inanır 😏?
https://x.com/alpaslancambaz/status/1866274913490776310?t=_-h3gYNk7x13ctqB--cb6A&s=19
İnsan insana bunu neden yapar
Yazık ya hiçbir canlı böyle bir zulmü hak etmez
Çok üzücü ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar