Bu konuda çok video paylaşılan bir sayfadayım. Çoğu öldüresiye dövüldü ama 3 tanesi öldü dayaktan.
Şeriat kanunu uygulanıp öldürülmeli/ dövülmeli
Hukuk kuralı uygulanıp ceza almalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda çok video paylaşılan bir sayfadayım. Çoğu öldüresiye dövüldü ama 3 tanesi öldü dayaktan.
Keşke aynılarını binanın malzemesinden çalan müteahhitlere de yapsalar. Küçük hırsızlara en büyük işkenceleri yapıp, ölümlere sebep olacak kadar büyük hırsızlık yapanlara kimsenin dokunmaması nasıl bir adalettir
Büyüklere dokunmak cesaret ister. Küçükler kolay lokma
Yagmacilari savunucam halim yok canları cehenneme ama bu işin sonun iyiye doğru gitmediğini düşünüyorum bunun altında veya sonrasında işler karışabilir dayak amenna ama öldürüsiye kadar dövmek başka konuya girer
Artık arasında bir hüsumet bulunanlar bu hırsız diyerek rahatça dövebiliyor hatta öldürebiliyor ben de izledim görüntüleri. Burası hukuk devleti olmaktan çıktı.
Cevap
6Cevap
Şeriat diye yazmana gerek yoktu. Bnce hazır ohal varken hepsinin öldürülmesi gerek. Buna mültecilerde dahil. Herkes kendi mahallesinden yok etmeye başlamalı
Seriatta cezalar bu şekilde olur
Gece bir çok olay oldu. Ondan önce de, ondan önce de... Yaşam mücadelesi yaşanırken, yağmalamalar şerefsizzzlik
Suçlu oldukları ispatlanıp ibreti alem için canlı yayında idam edilmeliler
şu an için söylenti yeterli ispatsız yapıyorlar
Yağma yapıldığı kesin bazı görüntüleri bile var
O bölgede yaşayan görev yapan kişilerin psikolojisi sağlıklı değil ohal var. Karışmayın bence
en nihayetinde insanlar. dövülerekte ölmesi ne bilim yanlış geliyor. Bazıları gerçekten hakediyor ama kanunlar hukuk var.
Link atsana biraz keyifleneyim
Telegram sayfası
O da olur
Link paylaşınca kaldırılıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?