- 25 yaşında gencecik bir kardeşimiz,15 ülke gezmis bir ögrenci ve boş zamanlarinda kuryelik yapıyordu. katil e. ö ismi ve uyruğu açıklanmıyor. sizce idam cezasi geri gelmelimi böyle katiller için

Sence idam gelirse bunları mı asarlar? ya da çocuklara tecavüz edenleri falan mı asarlar?
Adaletin olmadığı bir ülkede idam cezası cinayettir. Önce adalet olmalı, bağımsız yargı olmalı, hukuk devleti olunmalı
Sanki kendi kardeşimi öldürülmüş gibi çok üzüldüm. Şöyle ki;
Son bir haftada üç Türkün ikisi sığınmacı işgalciler tarafından, birisi de ne olduğu belirsiz piskopat tarafından katledildi. Üçü de Atatürkçüydü. Yargı ise bu gencimizin katilini, saklayan babasını serbest bırakıp zanlıyı tutuklamış. Oysa ki saklayan da 15-20 sene cezayla yargılanır ve tutuklu yargılanmalıdır!! Lakin biz bir arap turistlere tokat atsak, hemen tutuklanmıştık ki bir tane vatandaş tutuklandı. Bir de zanlı, her adam bıçakladığında serbest kalmış. Bu serbest bırakmaları ise, vahşice katliam yapmasına cesaret vermiş. Ayrıca bu pırıl pırıl Atatürk genci, 11 ülkeyi gezmiş ama başına bir şey gelmemiş. Elimizdeki tüm somut deliller , İçleri bakanlığı ve HSK nın , Türk gençliğinin güvenliğini sağlamakta yetersiz kaldığını gösteriyor. Ama ballı maaşı da almayı biliyorlar ki en fazla maaşı da kolluk kuvvetleri ve hakim ile savcılar alıyor. Ülkenin nasıl güvenli olduğu ise, ortada. Oysa ki hapishanede, Diyarbakır askeri cezaevinde olduğu gibi muamele görseler ; bir daha adam bıçaklamaya cesaret edemezler. Yani , kolluk kuvvetlerine, asla güvenmiyorum. Herkes airsfot tabanca alsın, bıçak kadar etki yapıyor. Öldürmez ama zanlıyı yere yerer ve kalktığında kaçabilir. Lakin çıplak deriyi, hedef almanız gerekiyor ki canı çok yansın. Gerçek tabanca taşıma ruhsatı, felaket pahalı ve herkes alamaz. Airsfot ile korunacaksınız ki bıçak uzmanlık gerektirir. Herkes, bıçak kullanamaz. Ayrıca x rayın olduğu yerlere, bu tabancayla girmeyin. Yoksa polis, elinizden alır ve geri de alamazsınız. Yoksa ceza davası da açılmaz. Ancak bıçakla yakalarsanız, ceza davası da açılır. Aman dikkat...
Tengri, Türk milletini korusun.
Cevap
4Cevap
bilgim yok. ama cezası olmalı
Duydum ama idamdan çok. Uzuvları teker teker alınmalı. Çünkü idam bunlar için az. İnsanlar azdı.
Hapishane adalet sistemi de kötü bizde paraya çeviriyorlar birde komedi gibi çünkü para yok sistemde yatırım sermaye yok bu ülkeyi farklı farklı kafaya göre yöntemlerle istikrarsızca yönetiyorlar. Ben böyle düşünüyorum. Biz vatandaşlar insan olarak bunu hak etmiyoruz. Çökmüşüz ve toplumda çöktü acı bir şekilde daha da betere gidiyoruz.
Ülkenin geldiği şu nokta... Yazık, bir şey diyemiyorum.
Çok artmaya başladi böyle olaylar ya keşke gelse
Detayları ne bu olayın neden ve nerde olmuş iddalar neler
Nerde geçiyor
www.milliyet.com.tr/.../vahsice-katledilen-ata-emrenin-annesi-herkesi-aglatti-morgda-yanina-yattim-biraz-sarildim-7127660 haberi buraya bırakıyorum kimse böyle acı çekmesin.
Hayır, idam kurtuluş olur
Adaletini skm be dünya
İdam az kalır bunlara
Hiç bir şey
Duygusuz değilimde sadece beni kötü etkiliyor diye düşünmĵyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?