Şam özgürleşti! Ne düşünüyorsunuz?

🌑 7 CEMAZİYELAHİR 1446 ☀️

Bu tarihi unutmayın! Fesada uğramış Şam halkının kurtulduğu gün. Şam'ın özgürleştiği gün. Zalim ve münafık Esad'dan kurtulduğu gün.

🌴Muaviye İbnu Kurre, babasından naklen anlatıyor: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Şam (Suriye) halkı fesada uğradımı artık sizin için hayır yoktur. Ümmetimden bir grup, Kıyamet kopuncaya kadar mansur (Allah'ın yardımına mazhar) olmaya devam edecek, onları mahrum bırakanlar onlara zarar veremeyecekler." [Ali İbnu'l-Medini: "Bunlar hadis ashabıdır" demiştir.]

🔺Hadiste bahsedilen "Şam halkının fesada uğraması" Esad Rejiminin 54 yıllık iktidarını simgeler. Hemen sonrasında bahsedilen Allah'ın yardımına mazhar olan grup ise, 54 yıllık Esad Rejiminin sonunu getiren HTŞ Selefi İslam Örgütüdür.🔺

Şam halkı fesada uğradığından beri, yaklaşık 50 yıldır İslam ümmeti gerçekten kan ağlıyordu. Her yönden sıkışmış, adeta hapiste gibi. Bunun bütün Dünya farkındaydı. Ama artık Şam halkı bu zulümden kurtuldu, İslam ümmeti de kurtuldu. Artık bize hayır var, Şam'a da hayır var. Şam'ın özgür olması, İslam ümmetinin özgür olması demektir. Hadis ashabı SELEFİ İslam Örgütü HTŞ ve diğer Selefi muhalifler, orayı Allah'ın yardımı ve izniyle özgürleştirdi. Bütün İslam ümmeti için muhteşem bir gün! 😋💛💚🧡❤️🩷💙🩵Allah'ın Selefilere yardım edeceğini her zaman biliyordum.😌😌😌😌😌

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada, hadiste bahsedilen "Hadis Ashabı" aslında bütün Selefileri temsil eder. Ama Şam ile alakalı bir hadis olduğu için Şam Kurtuluş Örgütü (HTŞ) dedim.
Şam özgürleşti! Ne düşünüyorsunuz?