suriyelilerin bir kısmı dönüyor ama çoğu türkiyeye alıştım diyor gitmek istemiyor
entegre olanlar kalmalı mı sizce?
(entegrasyon bir ülkenin kültürüne diline asimile olmak demek yani türkleşmek)
Evet
Hayır
Kararsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kimse dönmüyor dönmeyecekde en azından bu gunden yarına olmayacak bu 2 3 yıla yayılır ve bu yayılma sonucundada gıden en fazla yuzde 15 20 olur kı surec de gelmeye devam eden bıle hala olacaktır adam burada para kazanıyor duzen var hayat beles taş beleş kuş beleş manyakmı dönsün :)
Daha yeni basliyor. İrakta neler oldugunu gördük. burada daha beteri olur. Siyonist devletler maşa olarka kullandiklari siyonist yonetime ait bir güya müslüman devletçik araciligiyla rusyanin elinden aldi orayi. Simdi israil at kosturacak
Arapların yaşamımıza entegre olması imkansız gibi bişey bizim ilde sadece onların yaşadığı bir semt var epey uzaktan bile kokusu görüntüsü kirliliği onların yaşadığıni belli ediyor koca ilde sadece orası öyle 15 yıldır nerde entegrasyon
Kalmamalı. Ben entegre olduklarına inanmiyorum bedava yasadiklari icin buradalar. Bir savaş ciksa ilk kursunu onlar sıkar
Suriye'de iç savaş bitmedi. Pastadan pay almaya çalışacaklar.
Kalan kalacaktır ama işveren bu duruma üzülür o kesin. Bizim tembel gençlik iş seciyor
Onlarin bir çoğu Türktü zaten ama siz Tarihi sadece 1923 den itibaren gördüğünüz için bu kadarsınız.
Kalsınlar demiyorum ama gitmeleri iyidir.
Asıl savaş daha yeni başlıyor.
suri suri esad bum bm
Zararsız olanların kalmasında bir sakınca yok.
Kürtler gibi onlarda başlaycak ihanet etmeye
Hâlâ inanamıyorum
Niye
Kararsızım
Hepsi gönderilmeli
Herkes kendi ülkesine
Gitsinler aw yeter