Suriye'de hükümet güçlerine 27 Kasım'da başlayan saldırı, bu sabah başkent Şam'ın da düşmesiyle sonuçlandı, Beşar Esad'ın ülkeyi terk ettiği düşünülüyor.
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Suriye'de hükümet güçlerine 27 Kasım'da başlayan saldırı, bu sabah başkent Şam'ın da düşmesiyle sonuçlandı, Beşar Esad'ın ülkeyi terk ettiği düşünülüyor.
Onlar ekonomiden giderler gidenlerde oldu biraz biraz. Özellikle kiralar artınca bulunduğum ilçede azalma oldu şikayetçi miyim hayır.
Darısı Ukrayna ve Rusya başına. Adamlar sıcak denizlere indi kendimiz açtık kapıları çünkü 💩 vardı tez zamanda bunlarında defolup gitmeleri dileğiyle.
İnan dönecek olan varsa Türkiye ekonomisi kötü diye döner. Yani aslında buradan da kaçıp kendini kurtarmak için gider. Onun dışında düzenini kuran insanlar gitmez. Arkadaşlar burada doğan Suriyeliler var ve bunlar liseye gidiyor artık. Adam Suriye'yi görmemiş, burada doğmuş büyümüş. Belki yarısı gidebilir ama hepsini göndermek mümkün değil. Gidecek olanlar da büyük şehirlerde değil de Hatay, Gaziantep gibi Suriye'ye yakın kentlerde yaşayanlar olabilir. Ayrıca vatandaşlık verilenler de var. Bu vatandaşlık verilenler Zafer partisine oy verecek değil ya ALP'nin potansiyel oyu bunlar. O yüzden bence fark edilir bir dönüş olmayacaktır.
Simdi de malum parti oylari dusurmemek adina burada kalin, siz bizim vatandasimizsiniz artik politikasina baslarsa hic sasirmam 😅🤣
Cevap
13Cevap
Evet ben baya bir geri dönüşün olacağını düşünenlerdenim çünkü herkes kendi vatan topraklarında mutlu olur çünkü artık Türkiye onlar için çok pahalı bir ülke oldu bu durumdan dolayı dönüşler çok yüksek olur...
Suriyelilerin dönmeme sebebinin Esad olduğuna inanmıyorum. Hiç inanmadım. Dönme sebepleri Türkiye'deki ekonomik kriz olur ancak.
Tam da şu anda NOW'da bu konu tartışılıyor, ilgilenenler açabilir
Valla bizde enflasyon yüksek, hayat pahalı, market pazar ateş pahası olmuş.
Burada zar zor geçinen, garip gureba fakir fukara olanlar giderler bence, ama "kurulu düzenimiz var yeğen" diyecek ve düzen kurmuş kişiler gitmezler.
Bence dönsünler. Bir de sanki Türkiye'nin Eğitim sistemi çok iyiymiş gibi onlar bizim hakkımıza giriyor gitsinler yahu sdhöççşş
Olur zaten dönmek istediğini söyleyen epey insan var. Ancak devlet yapısı oluşmalı ypg defolup gitmeli düzen dirlik sağlanmalı çoğunun döneceğini düşünüyorum.
Kısa sürede olacağını sanmam. Tekrar onarım inşa vb. süreci. Gerçi göndermeme durumları da olabilir nüfustan ötürü.
Ankette yanlışı seçtim sşözşwçsiaçlzls
Esadın dönüşü olur mu diye anlayıp ankette işaretledim.
Suriye'ye geri dönüş olur
Büyük ortadoğu projesi hayata geçiyor. Bir sonraki hedef kim?
Önce. İran. sonra. Türkiye.
Kısa ve net söylüyorum; artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!
Birkaçı gittiler bile YeniŞafak'ın videosunu izleyin görürsünüz.
Hepsi dönmez 100bin dönerse döner dönmezse kurulu düzenleri vardir
Küçük çok küçük bir kısmı gidecek. Çok daha fazlası gelecek.
Bunlar nerden buldu birden bire Esad'ı düşürecek kuvveti anlayamadım
Birileri kartları yeniden dağıtmıştır
Benim de aklıma geliyor öyle bir şeyler. Artık kimler yatırım yaptı da destek çıktıysa. Muhalifleri hendek kazıp kazıp yakıyorlardi yıllarca tankla eziyorlardı
Rusya ile abd anlaşmışlardır.
Türkiye'de plandıkları iç savaş bölünme gerçekleşmedi o yüzden bu olmadan gitmezler. Bunun için gönderildiler. Bunun için suriye parçalandı. bop tıkır tıkır işliyor.
Onlar bizden daha iyi Türkçe konuşuyor neden gitsnler ki
İsrail projesinin sondan önceki ayağı- bu ülkelerin hepsi bize birsey olmazcılardı
Artık bu kadar misafirlik Yeter gitmeleri gerekiyor gitsinler da bu ülkede bizden daha rahat yaşadılar Yeter gitsinler artık
Gidiyorlar bile büyük yığınlar halinde.
Ülkeyi terk etmedi. Kaçtı.
Evet demeyi çok isterdim ama hayır
Gitsinler Türkiye batmadan
Zaten. Türkiye. batmış. Aslında. Türkiye. iflas. etmiş gizliyorlar
Olmaz oyları şart çünkü
Olur olur kimse vatansız yaşamak istemez
Bunların gideceği yok bence biz Suriye’ye gidelim
Bop işliyor yakında bize de saldırırlar
İnşallah skteolup giderler