11 yıldır suriyede devam eden savaş vardi ülkenin yarısı tuz buz ve gel gelelim besar esat 25 ocakta af çıkardı ülke içinde ve dışında olan ve basta asker olmak üzeri tüm suçlulari af ediliceğini ülke icindekiler 3 ay ülke dışındakilere 4 aylık bir süre vererek en yakın karakolara müraccat edebiliceğini ilen etti şimdi gel gelelim konumuza ülkemizde olan muhacir suriyeli vatandaşlar ülkelerine gidecekler mi? Yok düzenlerini bırakmıcaklar mı bakan fahrettin altun 500 bin suriyeli geri döndü dedi sizce sayı yükselir mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46Olan sadece bize oldu suriyeye ve suriyelililere harcanan trilyon dolar.
Vizyonsuz bir cahilin yaptiklarinin cezasini biz çekiyoruz
1. Suriye'de bir Kürt devleti yok sadece terör örgütleri var
2. suriye'de yaşananlardan bütün dünya etkilendi en uzun sınıra sahip olduğumuz ve 100 yıl öncesine kadar bizim toprağımız olan bir bölgede en fazla bizim etkilenmemiz gayet olağan
3. Suriye'de mutlak kazanan bir taraf yok Rusya ABD İran hiçbiri mutlak kazanan veya kaybeden değil ancak günün sonunda en kazançlı biz olacağız ABD çekilecek Rusya ve İran kaybedecek.
4. Suriyelilere trilyon dolar mı harcanmış 😃
5. Evet katılıyorum vizyonsuz ve zalim bir diktatör ülkesini yakmakla kalmadı bütün dünyaya zarar verdi
@wattabe vizyonsuz cahil diye r. t. e için diyor bence 😂
Geldi gine akkoyunlar
Meee meee meee 🐑🐑🐑
@EuroYaKulum öyle düşünen çok yanlış düşünüyor beğenir veya beğenmez ama RTE vizyon sahibi bir politikacı bence eleştirecek başka bir şey bulması lazım burdan bir şey çıkmaz 😃
Ben akpli değilim sadece senin söylediğin esad için değil de r. t. e için söylediğini düşündüm.
Bu ne şimdi 😃 verecek cevap olmayınca konuyu sulandırıyorsun değil mi argümanın olmayınca iftira at karşı çıkanlara da ak koyun bilmem ne de oh ne ala herkesi kendin gibi mi sanıyorsun
@EuroYaKulum bende AKP'li değilim hatta apolitiğim ve insanları bu şekilde kategorize etmek etiketlemek yanlış cevabım hayataheyecangerek rumuzlu kişiye. Muhtemelen kendisi CHP'li kendileri gibi düşünmeyenleri bu şekilde kategorize etmeye alışmışlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar ama gittikleri yol yol değil.
Çürük çarıkları Türkiye'ye gönderdim, ülke temizlendi refaha kavuştu, geri dönün diyor Esad...
Almancı dediğin insanlar katliamdan mi kaçtılar yoksa para kazanmaya mı gittiler?
Bayramlarda eve gidiyolar ne katliamı ne kaçması ya
Yok öyle bir şey
@wattabe evet