Ben inanmazdım. 👀Türkmenistan adli makamlarınca 'Yasadışı Uyuşturucu Kaçakçılığı' suçundan Kırmızı Bültenle aranan Türkmenistan uyruklu Aynabat Yegenova, Ankara Emniyeti tarafından yapılan operasyonda yakalandı.

Ben inanmazdım. 👀Türkmenistan adli makamlarınca 'Yasadışı Uyuşturucu Kaçakçılığı' suçundan Kırmızı Bültenle aranan Türkmenistan uyruklu Aynabat Yegenova, Ankara Emniyeti tarafından yapılan operasyonda yakalandı.

Bunun gibi bir kadın vardı. Bol küfürlü konuşurdu. İçki içerdi. Beni evine çağırmıştı. Konuşmalarından anlamıştım. Tam kadınları, kızları geneleve satacak bir tip. Görünüşe aldanmamak lazım. Bu arada bütün kırmızı bültenle arananlar hep bizim ülkemizde. Havalimanı çalışanları ve ya gümrüktekiler ne halt yiyor anlamıyorum. Böyle mi çalışıyorlar? Rezillik. Bu suça ortaklar.
Evine gitmedin dimi
Asla.
Artık hiçbir şey şaşırmıyorum kime bu yapmaz etmez dediysek elimizde patlıyor bu yüzden kimseye güvenmiyorum ben ne Hacı hocaların cebinden neler çıktığını gördüm kimler kimler hakkında neler duydum nelere şahit oldum yıl olmuş 2024 2025'e doğru gidiyoruz bu saatten sonra uçan insan görsem şaşırmam
yorumun süper like :)
@Harbialem34 teşekkürler
ne demek takibindeyim
teşekkürler 🎈
Boşuna demiyorum kötü karakterli kızlarla kadınların sayısı son zamanlarda çok arttı diye 😄 Artık kime güveneceğimizi şaşırdık. Kötülüğün cinsiyeti yok, erkeklerinde kadınlarında içinden kötülük çıkabiliyor.
Yav bizim devlet çok eğlenceli :D Kendilerine rakip istemediklerinde yabancı uyrukluları paketliyorlar sadece :D
Cevap
38Cevap
Vay be, yolda görsem gariban derim, kamuflaja bak arkadaş
evet inanırım herkesten her şeyi beklerim ben.
Güzel kamuflaj yapmış kendine gadası
Tipleri hepsinin aynı.
Erkekler kafasında sarık cübbe sakal
Kadınlarda ya çarşaf ya da başörtülü hç sekmiyor bunlar.
Kadına şiddete karşıyım ama bazılarını kendi elimle acımaz sağlam döverdim ya da ne uğraşıcam adam tutar dövdürtürdüm 😃
Her an Dövüşmeğeen guzuuum diye hayırlı bir nasihat edecek gibi duruyor
lays reklamının Ayşe teyzesi
İnanılır gibi değil. Adamlarda toplum mühendisliği var şaka değil. Sonumuz ne olacak böyle. Her kılıftan insan var.
Görünüşe bakıp inanmayacağımız kişiler olması işin albenisi. Alnında yazsa çekiciliği kalmazdı
Türkiye’de olmasına hiç şaşırmadım ama bu teyzeye şaşırdım en fazla mahallenin dedikoducusu derdim ben 😀
Nazmiye teyzeye çok benziyor bakkal ekmek alıp getireyim diyesim geldi ha😂😂😂😂
Ne teyzeler ne amcalar gorduk bu isi'n icinde :))
Görüntüye aldanma ey insanoğlu. Gerçeği görmeden, kanaate varma..
Bu tiple yakalandıysa pek tacir değildir , aprantidir bu
sen bide Meksika'daki mafya karteli olan kadınları gör yolda görsen manken ya da model sanarsın
Bir yaşıma daha girdim.
Kamufle ustası.
Vay be teyzeme bak azılı suçlu çıktı kırmızı bülten ne mk ahshshagag
Kamufle olmayı çok güzel beceriyorlar, ama felfecir okuyan bir suratı var.
Hiç sasirmadim. Ne kadr kaçak mafya suçlu varsa turkiyede yakalanıyor bizdeki suçlular yetmiyormuş gbi ülke başıboş elini kolunu sallaya giriyor
ülkemizde olmayan ne kaldı ki şaşırmıyorum artık başı boş borakılmış koyun sürüsü gibi herkes herşeyi yapabiliyor rahatçaaa.
Hahah bizim mahallede kadınlar birbirlerine tencere de ot hap götürüp getiriyordu ne diyosunnn 🤣
Mossad ajanları hacı hoca kılığındaydı yakalandığın da dış görünüşe göre yargılamamak gerek.
İnanırdım, teyzenin gözü göz değil, bakışlarında bi şeytanlık var
Suç işleyecek bir tipe benziyor zaten neresi masuma benziyor ki zaten
Bunu mu arıyolarmış la kırmızı bültenle HAJDĞWKFKWŞF
Yabanccıya sattırmaZlar kendı adamları olmaası lazım
Aa otobüs de yer verdiğim teyze xd
Birce bizdekileri görseler
Görüntüye aldanma yavrum
Suratında meymenet yok belli zaten
Teyzenin duruşu Escobar. Suratında meymenet yok.
Escobar ne demek
@picassokızıı Ünlü bir uyuşturucu karteli.
dilenci diye yardım ederdiler.
Otobüste yer verdiğim teyze😅
Malefizin yorumuna katılıyorum
Ver kokainli elini öpem teyzecim derim 😂🤣
Bizim mahallede bundan çok var
Ortaya birini atmışlar ki yakalarından düşülsün
Vay teyzeye bak inanmazdim
Şaşırdım, ama yakalayabilmelerine.
Bugün buna benzer birini gördüm😄
İnanabilirim ben jdmcjs
İnanırım ve beklerim.
Yemdir bence yaa baksana masumiyet akıyor
Sanmazdım ben djjd Üretici miymiş teyze
Karının suratında nur yok
beş bin km den belli ne halt olduğu
Zaten bültenle aranan kim varsa ülkemiz de oluyor.
Demezdim torbacı diye
Toplumu zehirleyenler idam edilsin
neler cevirdiklerini anlioz az cok
sadaka verirsin
İyi kamuflaj
Tipi pek güven vermiyor zaten
😵💫😵💫😵
Suratı kendini ele veriyor aslında
içmen guzum
Baya masum duruyor
inanmazdım
İnanmazdım 😅