Selam, gece gene magazin gündemimiz meşgul. Ünlü sunucu Subaşın'dan ayrıldığından beri epeydir yanlız geziyordu. Son zamanlarda yeni bir kadınla sürekli aynı karede geçiyor! Ve gündeme bu sevgili olabilirler mi? Idallarını attı. Yeni sevgilisi kendisinden yaklaşık 30 yaş küçük! Yani 20 yaşında bir kız! Sizce ilişkide yaş önemli mi? Bu iliski yürür mü?
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi yeni deşifre olmadı ki...
Onlar ilk kez geçen yıl Nisan ayında yakalanmıştı...Yani bir yıl önce.
Hatırlayın o fotoğrafı... Acun Ilıcalı, Miami caddelerinde kasksız olarak yeşil bir motorsiklet sürüyordu, arkasında da bu kız vardı... Fotoğrafı, arabayla aynı istikamete giden bir Türk çekmişti...
O gün bana gelen bilgiler, bu kızcağızın annesiyle Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okuduğu şeklindeydi. Acun Ilıcalı ile bir yaz önce Alaçatı'da tesadüfen karşılaşmış ve tanışmışlardı... ...
Ünlü televizyoncunun o yaz, davet üzerine Çağla Ayça Altunkaya'nın doğum günü kutlamasına katıldığı ve tebrik ederken "Sen 18 mi oldun şimdi?" dediği de kulağıma gelen bilgiler arasındaydı... Bir yıl sonra, geçen yaz Alaçatı'ya bu kez birlikte gittiler, sevgili olarak...
Ünlü televizyoncunun Çeşme'de, arkadaşı Mesut Özil'le yan yana arsalarda inşa ettirdiği evinde kaldılar. ...
Çeşme'den, Acun'un sürat teknesiyle kahvaltı için Yunanistan'ın Mikanos adasına giderken fotoğrafları dahi çekildi ve paylaşıldı...Tekneye binerken, tekne denizde giderken ayrı ayrı fotoğraflar...Acun Ilıcalı'nın bu genç hanımı çok sevdiğini, onun ağırbaşlı ve yaşına göre çok olgun olmasını önemsediğini biliyorum... Aynı şekilde, Acun'un iş arkadaşları ve yakın çevresi de Çağla Ayça Altunkaya'ya çok değer veriyor. "Yakışıyorlar mı?" sorunuza gelince, bence evet, yakışıyorlar.
Allah bu adama akıl fikir versin diyorum sadece ağzı yanmamış demek ki ben kendimden 3 5 yaş küçük insanla zor anlaşıyorum adam 30 yaş küçükle ne konuşuyor meraktayım😂😂😂
offf acun baba ne yapiyon butun citirlari goturuyon eee bize bisey kalmayacak. acunun yerinde olsaydim 40 45 yaslarinda yabanci milf bulardim kendime off cok seksi fantezilerim var..
Çoğunlukla maddi durumu iyi olanların yanında kızları yaşında kişiler oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu adam seymayla 17 yasindayken beraberdi o ara acun 40 dan bile yasliydi peki buna neden kimse birsey demiyo ask yastan anlamaz demeyin bu cok fazla ama kimse birsey demiyo bunaaa?
Asla acunun medyasını izlemem ayıptır yazıktır günahtır gerçekten sizlerin sayesinde adam çamaşır gibi kadın değiştiriyor o kadar kolay kazanıyor ki parayı eski eşleride hepimizden iyi yaşıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adam zaten yamuk kızın beyni yok mu paragöz olmuş herkes iğrençler
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi yeni deşifre olmadı ki...
Onlar ilk kez geçen yıl Nisan ayında yakalanmıştı...Yani bir yıl önce.
Hatırlayın o fotoğrafı...
Acun Ilıcalı, Miami caddelerinde kasksız olarak yeşil bir motorsiklet sürüyordu, arkasında da bu kız vardı...
Fotoğrafı, arabayla aynı istikamete giden bir Türk çekmişti...
O gün bana gelen bilgiler, bu kızcağızın annesiyle Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okuduğu şeklindeydi.
Acun Ilıcalı ile bir yaz önce Alaçatı'da tesadüfen karşılaşmış ve tanışmışlardı...
...
Ünlü televizyoncunun o yaz, davet üzerine Çağla Ayça Altunkaya'nın doğum günü kutlamasına katıldığı ve tebrik ederken "Sen 18 mi oldun şimdi?" dediği de kulağıma gelen bilgiler arasındaydı... Bir yıl sonra, geçen yaz Alaçatı'ya bu kez birlikte gittiler, sevgili olarak...
Ünlü televizyoncunun Çeşme'de, arkadaşı Mesut Özil'le yan yana arsalarda inşa ettirdiği evinde kaldılar.
...
Çeşme'den, Acun'un sürat teknesiyle kahvaltı için Yunanistan'ın Mikanos adasına giderken fotoğrafları dahi çekildi ve paylaşıldı...Tekneye binerken, tekne denizde giderken ayrı ayrı fotoğraflar...Acun Ilıcalı'nın bu genç hanımı çok sevdiğini, onun ağırbaşlı ve yaşına göre çok olgun olmasını önemsediğini biliyorum... Aynı şekilde, Acun'un iş arkadaşları ve yakın çevresi de Çağla Ayça Altunkaya'ya çok değer veriyor. "Yakışıyorlar mı?" sorunuza gelince, bence evet, yakışıyorlar.
Teşekkürler Bilal abi.
Rica ederim Taaip, sevgilerimle...