Selam, gece gene magazin gündemimiz meşgul. Ünlü sunucu Subaşın'dan ayrıldığından beri epeydir yanlız geziyordu. Son zamanlarda yeni bir kadınla sürekli aynı karede geçiyor! Ve gündeme bu sevgili olabilirler mi? Idallarını attı. Yeni sevgilisi kendisinden yaklaşık 30 yaş küçük! Yani 20 yaşında bir kız! Sizce ilişkide yaş önemli mi? Bu iliski yürür mü?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Şeyma Subaşı çakması işte:)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
Allah bu adama akıl fikir versin diyorum sadece ağzı yanmamış demek ki ben kendimden 3 5 yaş küçük insanla zor anlaşıyorum adam 30 yaş küçükle ne konuşuyor meraktayım😂😂😂
00 Yorumla offf acun baba ne yapiyon butun citirlari goturuyon eee bize bisey kalmayacak. acunun yerinde olsaydim 40 45 yaslarinda yabanci milf bulardim kendime off cok seksi fantezilerim var..
00 Yorumla- +1 yıl
Bizi ilgilendirmez.
Alan memnun , veren memnun.
Ne kadar meraklısınız milletin hayatına karışmaya.00 Yorumla yerinde olsam kendime harem kurardim bitane ada da. yer icer yatardim. 7 ceddine yetecek parasi var. 😑
00 Yorumlaİlişki yürümese de para yürütür. Ve bu beni asla alakadar etmez adamlar krallar gibi yaşıyor biz de burda parmak yoruyoruruz...
00 Yorumla- +1 yıl
İyide bu zaten bilinen bir haberdi. Şimdi ortaya çıkmadı ki 🙄
00 Yorumla - +1 yıl
Parası ucuza gitmiş daha iyisi olabilirdi yazık olmuş diyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
buradan anlıyoruzkı acunda zerre mıde yok:)) belkıde cınsel tercıhı farklı:D
00 Yorumla - +1 yıl
Bu adamın takıldığı kadınlar birbirinin kopyası. Muhtemelen kadınlar ona göre şekil alıyor. Rezillik
00 Yorumla - +1 yıl
subaşını ne kadar sevmesemde subaşı bundan daha güzeldi
00 Yorumla - +1 yıl
Acun Ilıcalıya sempati duymayı sırf bu yüzden bıraktım
00 Yorumla - +1 yıl
Çoğunlukla maddi durumu iyi olanların yanında kızları yaşında kişiler oluyor
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Bu adam seymayla 17 yasindayken beraberdi o ara acun 40 dan bile yasliydi peki buna neden kimse birsey demiyo ask yastan anlamaz demeyin bu cok fazla ama kimse birsey demiyo bunaaa?
06 Yorumla- +1 yıl
Zengin olunca herşey mubah mi? 17 demissin
- Cevap sahibi+1 yıl
@Mecnun3586 acunla beraber oldugu dönem seyma 17 yasindaydi ve acun bilmem ne ve kimseyi ilglendirmiyo
- +1 yıl
17 yaşında biri ile olmak istismar oluyor. şu an hapiste olanlar var
- +1 yıl
@armahoras hocam hapiste binlerce kişi var. Hatta Aleyna tilki içinde böyle durum çıkmıştı. Kapattılar.
Asla acunun medyasını izlemem ayıptır yazıktır günahtır gerçekten sizlerin sayesinde adam çamaşır gibi kadın değiştiriyor o kadar kolay kazanıyor ki parayı eski eşleride hepimizden iyi yaşıyor
00 YorumlaNapolyon'un izinde gidiyor. Ey para sen nelere kadirsin, yazık şu gençlere...
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Adam zaten yamuk kızın beyni yok mu paragöz olmuş herkes iğrençler
10 Yorumla Para varsa yaş önemli değildir. Varsa acunun kadın versiyonu ven hazırım
00 YorumlaNasıl yakışabilirler yahu babası yaşında adamla bir kızın birlikte olmasın belli baslı sebepleri vardır onlarıda biliyorz zaten
00 YorumlaBize ne ne bu sürekli milleti deşifre etme özele müdahale yeter bence
00 Yorumla- +1 yıl
Kime ne ki😂🤷🏻♀️ bu sorunun onları ilgilendiriyor olması lazım
10 Yorumla - +1 yıl
Paran varsa yancıkta..
22 Yorumla- +1 yıl
Zuhahaha bu yorumu aradım bee
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Onenmli tabiki de ama bu kışın acunu değil parasını sevdiği kesin ben yanından bile gecmm neymiş parası varmış adam olacak önce
01 Yorumla Yaa önemli tabiki ama bunlar uñlh olduğu için yürüyebilir ama 2 3 sene en fazla
00 Yorumla- +1 yıl
Bu adama yorum yapmak istemiyorum o kadar tiksinc
20 Yorumla Acun ılıcalıya bende talibim beni bulsun
10 Yorumla- +1 yıl
Kız kardeşimin okulundan 😬😅
00 Yorumla Yok ya bu olmamış acuna
00 YorumlaAşırı itici bir tip😕
00 Yorumla- +1 yıl
bir açık ça para ile z. kiş
00 Yorumla - +1 yıl
Acunla mı parayla mı?
00 Yorumla İşte para olunca her şey oluyor
00 Yorumla- +1 yıl
Parasıyla daha güzel kız alabilirdi
00 Yorumla - +1 yıl
Bu hatun Acun'un yanına yakışmamış gadası
00 Yorumla bunlar 1 yildir cikiyor zaten yeni mi ogreniyosun
00 YorumlaBu haber bir senelik, yakışmıyo
01 YorumlaZevksiz çıktı Acun da :D
00 YorumlaCok yakışıyorlar ne demesin, 😄
00 YorumlaMagazin konusunda 332 cevap paylaştı. İki gün sonrw yol verir buna da
00 Yorumla- +1 yıl
bu kadar yaş farkı bence normal değil😉
10 Yorumla - +1 yıl
bir midesizlik daha..
00 Yorumla - +1 yıl
Çita iyice düşüyor.😀
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Burnuna aşık olduysa demek.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kız niye büyük duruyor en az 25-26 gibi
00 Yorumla - +1 yıl
New Şeyma Subaşı hayırlısı olsun bakalım 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Ulan acun
00 Yorumla - +1 yıl
Adam patlatıp kenara atıyor ya
00 Yorumla - +1 yıl
Zaten karının bakışları şeytan mkk
00 Yorumla yanında kızı gibi duruyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Umrumda değil
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kızı uaş
00 Yorumla Oooo reise yakışır
00 Yorumla- +1 yıl
Subaşı daha güzeldi
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla- +1 yıl
Çok yakışmışlar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yakışıyorlar.
00 Yorumla
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi yeni deşifre olmadı ki...
Onlar ilk kez geçen yıl Nisan ayında yakalanmıştı...Yani bir yıl önce.
Hatırlayın o fotoğrafı...
Acun Ilıcalı, Miami caddelerinde kasksız olarak yeşil bir motorsiklet sürüyordu, arkasında da bu kız vardı...
Fotoğrafı, arabayla aynı istikamete giden bir Türk çekmişti...
O gün bana gelen bilgiler, bu kızcağızın annesiyle Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okuduğu şeklindeydi.
Acun Ilıcalı ile bir yaz önce Alaçatı'da tesadüfen karşılaşmış ve tanışmışlardı...
...
Ünlü televizyoncunun o yaz, davet üzerine Çağla Ayça Altunkaya'nın doğum günü kutlamasına katıldığı ve tebrik ederken "Sen 18 mi oldun şimdi?" dediği de kulağıma gelen bilgiler arasındaydı... Bir yıl sonra, geçen yaz Alaçatı'ya bu kez birlikte gittiler, sevgili olarak...
Ünlü televizyoncunun Çeşme'de, arkadaşı Mesut Özil'le yan yana arsalarda inşa ettirdiği evinde kaldılar.
...
Çeşme'den, Acun'un sürat teknesiyle kahvaltı için Yunanistan'ın Mikanos adasına giderken fotoğrafları dahi çekildi ve paylaşıldı...Tekneye binerken, tekne denizde giderken ayrı ayrı fotoğraflar...Acun Ilıcalı'nın bu genç hanımı çok sevdiğini, onun ağırbaşlı ve yaşına göre çok olgun olmasını önemsediğini biliyorum... Aynı şekilde, Acun'un iş arkadaşları ve yakın çevresi de Çağla Ayça Altunkaya'ya çok değer veriyor. "Yakışıyorlar mı?" sorunuza gelince, bence evet, yakışıyorlar.
Teşekkürler Bilal abi.
Rica ederim Taaip, sevgilerimle...