Gündem DDünya bir cehennem ise tekrar cennete gitmek için ne yapmamız gerekiyor? Kubilayff Takip Et Xper 1 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Dünya bir cehennem ise tekrar cennete gitmek için ne yapmamız gerekiyor? DDünya bir cehennem ise tekrar cennete gitmek için ne yapmamız gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. ölmek gerekiyor. 0 0 Yorumla
kedilihava Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Doğruyu yanlış yerde arıyorsun, Kur'an meali tefsiri, peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem in sünnetleri, bir çok kaynak var git araştr 0 3 Yorumla Kubilayff 1 yıl Sana göre Amerikalı boş mu yaratıldı veya Rus AB çin vs Yorumla kedilihava 1 yıl Of konuyu o kadar tirrek bi yere bağladın ki gerçekten cevap veresim kaçtı Yorumla Kubilayff 1 yıl Cevap vermeni isterdim Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Allah yolunda gayret etmek 1 3 Yorumla Kubilayff 1 yıl Ne işte bu kafa kesip allahu ekber mı demek? Yorumla hkrtss 1 yıl Hayır tabiki namaz oruç hac umre zekat vermek sadaka vermek akrab ayı kollamak sadaka vermek islamın emirlerine uymak Yorumla hkrtss 1 yıl Önce farzlar vacipler sünnetler edep ve müstehablar sırayla Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% 1 yıl dünyadan gitmemiz gerekiyor 1 3 Yorumla Kubilayff 1 yıl Uyanmaz isek bu Bumerang Yorumla yeppudaa01 1 yıl Uyanış sence nasıl olmalı Yorumla Kubilayff 1 yıl O iş beni aşar tek merak ettiğim nasıl çıkacağız bu cehennemden🌬 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Once adam olmanız gerekiyor tabiki 0 6 Yorumla Kubilayff 1 yıl Yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra kendiliginden rayına oturur hayatınız Yorumla Kubilayff 1 yıl Bişey sorucam mutlu musun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kendimi veya hayatimi orada burada yazmam maalesef Yorumla Kubilayff 1 yıl Anladım saygı duyarım umarım sorunun cevabı sizi bulur😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin Yorumla
geceninöfkesi68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Onu bilemicem şimdi 0 1 Yorumla Kubilayff 1 yıl Z kartları zorla😆 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnsan olmak gerekiyo 1 3 Yorumla Kubilayff 1 yıl İnsan oldugumuz için dünyadayız.. Yorumla Maisie 1 yıl Gerçekten insan olmaktan bahsediyorum.. Yorumla Kubilayff 1 yıl Ademoğlu mu yani Allahın üstün tuttuğu? O iş bitti bayanın yaratılmasıyla.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İbadet 0 7 Yorumla Kubilayff 1 yıl Klişe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlamadım Yorumla Kubilayff 1 yıl Anlamıyacak bişey yok biz melek değiliz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok insansın Namaz Hac Zekat Şehadet Oruç bunları yapacan Yorumla Kubilayff 1 yıl Din olarak düşünme bırak bi kenara bunları. Çinli Hindistanlı ABD AB li insanlar da var bu dünyada boşuna mı geldiler? Sorum çok farklı lütfen dine çekerek saptırma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen napıcan onları sen ibadetini yap Yorumla Kubilayff 1 yıl Pekala anladım sizi.. Sorumun cevabı bu değil iyi geceler dilerim güzel insab Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ölmek gerekiyor.
Doğruyu yanlış yerde arıyorsun, Kur'an meali tefsiri, peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem in sünnetleri, bir çok kaynak var git araştr
Sana göre Amerikalı boş mu yaratıldı veya Rus AB çin vs
Of konuyu o kadar tirrek bi yere bağladın ki gerçekten cevap veresim kaçtı
Cevap vermeni isterdim
Allah yolunda gayret etmek
Ne işte bu kafa kesip allahu ekber mı demek?
Hayır tabiki namaz oruç hac umre zekat vermek sadaka vermek akrab ayı kollamak sadaka vermek islamın emirlerine uymak
Önce farzlar vacipler sünnetler edep ve müstehablar sırayla
dünyadan gitmemiz gerekiyor
Uyanmaz isek bu Bumerang
Uyanış sence nasıl olmalı
O iş beni aşar tek merak ettiğim nasıl çıkacağız bu cehennemden🌬
Once adam olmanız gerekiyor tabiki
Yani?
Sonra kendiliginden rayına oturur hayatınız
Bişey sorucam mutlu musun?
Ben kendimi veya hayatimi orada burada yazmam maalesef
Anladım saygı duyarım umarım sorunun cevabı sizi bulur😄
Amin
Onu bilemicem şimdi
Z kartları zorla😆
İnsan olmak gerekiyo
İnsan oldugumuz için dünyadayız..
Gerçekten insan olmaktan bahsediyorum..
Ademoğlu mu yani Allahın üstün tuttuğu? O iş bitti bayanın yaratılmasıyla..
İbadet
Klişe
Anlamadım
Anlamıyacak bişey yok biz melek değiliz
Yok insansın Namaz Hac Zekat Şehadet Oruç bunları yapacan
Din olarak düşünme bırak bi kenara bunları. Çinli Hindistanlı ABD AB li insanlar da var bu dünyada boşuna mı geldiler? Sorum çok farklı lütfen dine çekerek saptırma
Sen napıcan onları sen ibadetini yap
Pekala anladım sizi.. Sorumun cevabı bu değil iyi geceler dilerim güzel insab