Olabilir. İnsan olan kişilerden rahatsız olmam. Dili , dini, ırkı, tercihleri beni ilgilendirmez... Suriyeli ve afganları sevdiğim söylenemez evet. Ama hepsi kötü diye bir şey yok. Ayrım yapan önyargılı olan var mı var. Umursamıyorum. Ayrıca bende iranlıyım. Ve bundan rahatsız olan belki vardır belki yoktur bilemem. Umursamıyorum. İnsana insan olduğu için değer veriyorum. Olması gerekende bu🙃
Selam bende İran asiliyim İran'da kısıtlamalar olduğu için Anadolu'ya gelen insanlar var bunlardan rahatisz olup olmadiklarini sadece sormak istedim umarım yanlış anlamadın
Zaten araştırmalara göre de İran'dan milyonlarca insan göç etmiş çok ta kafaya takılacak bir şey değil gerçekten esenlikler.
Aaa demek öyle. Ne güzel 😀 Aynen öyle evet. Kısıtlamalar olduğu için gelen çok var haklısın... Yanlış anlamadım ya sorun değil:) yani kötü niyetle sormadın sonuçta ve merak yahu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
rahatsız olmam bana zararı yoksa
Neden rahatsız olsunlar ki? İnsan değil mi onlar 😅
Suriyelilere rahatsız oluyorsunuz ama
Afganlardan rahatsız oluyorsunuz onlarda insan ama
Olabilir. İnsan olan kişilerden rahatsız olmam. Dili , dini, ırkı, tercihleri beni ilgilendirmez... Suriyeli ve afganları sevdiğim söylenemez evet. Ama hepsi kötü diye bir şey yok. Ayrım yapan önyargılı olan var mı var. Umursamıyorum. Ayrıca bende iranlıyım. Ve bundan rahatsız olan belki vardır belki yoktur bilemem. Umursamıyorum. İnsana insan olduğu için değer veriyorum. Olması gerekende bu🙃
Selam bende İran asiliyim İran'da kısıtlamalar olduğu için Anadolu'ya gelen insanlar var bunlardan rahatisz olup olmadiklarini sadece sormak istedim umarım yanlış anlamadın
Zaten araştırmalara göre de İran'dan milyonlarca insan göç etmiş çok ta kafaya takılacak bir şey değil gerçekten esenlikler.
Aaa demek öyle. Ne güzel 😀 Aynen öyle evet. Kısıtlamalar olduğu için gelen çok var haklısın...
Yanlış anlamadım ya sorun değil:) yani kötü niyetle sormadın sonuçta ve merak yahu.
Aynen öyle çok göç eden var evet. Kesinlikle :)
İranlılar Pers dir. Türkler türk. Tarih ve coğrafyayı kulağınla dinle dötünle değil.
Ben Pers demedim İran vatandaşı olan herkesi kapsadim bunlardan rahatsız oluyormusun şu an onun
Dışında zaten bildim Milletlerin çoğu İran'dan geldiğini belirtim sadece yanlış anladınız galiba
🤣🤣
Irkçı değilim
https://www.youtube.com/embed/RliZy0nDl_Uarap, arap kökenli , din yobazi olmayan kimseden rahatsiz degilim. arap ne aq
Türkiye'de Türkler dışında (kürtleri de türk olarak adlandırıyorum) herkesten rahatsız oluyorum
ne biçim bi soru bu
İranlılar dan rahatsız oluyor musunuz İran'dan gelen kişilerden bunu merak ediyorum
Ben Olmuyorum