Ben, hiçbir siyasi partiyi tutmuyorum. Ülkem için kim hayırlı bir şey yapıyorsa, siyasi görüşü fark etmeksizin, onu destekliyorum. Bence hepimiz, siyasi görüşüne bakmaksızın, ülkemiz için hayırlı işler yapan herkesi desteklemeliyiz. Selçuk Bayraktar'dan Allah razı olsun. Savunma sanayimize olan katkıları o kadar büyük ki, saymakla bitmiyor. Diğer savunma şirketleri ve Selçuk Bayraktar, yerli yazılımlarımızı geliştiriyor. Ülkemizin vergi rekortmeni, her sene ülkemizde en çok vergi ödeyen kişi Selçuk Bayraktar oluyor. Dosta güven, düşmana korku veriyor. Ürettiği iha ve sihalarımızla düşmanlarımızı yerle bir ediyoruz. Onun sayesinde, iha üretimi ve geliştirilmesi konusunda dünyada ilk sıradayız. Selçuk Bayraktar ve onun şirketinde çalışan mühendisler, yeni fikirler ortaya çıkarıyorlar ve daha önce hiçbir ülkede üretilmeyen savunma araçları geliştiriyorlar. Bütün bunları, haberlerde gururla izliyorum. Hatta geçenlerde, Baykar'ın ürettiği uçaklardan birini Çin satın almıştı ve aynısını kopyalamaya çalışmıştı. Ekonomi ve teknoloji devi Çin bile savunma sanayimize hayran. Bundan sonra namazlarımdan sonra, Selçuk Bayraktar ve mühendisleri için dua etmeye karar verdim. Onların hakkını ödeyemeyiz. Allah, hepsinden razı olsun ve onları bütün kötülüklerden korusun. Ülkemizin ve savunma sanayimizin gururu Selçuk Bayraktar 🇹🇷🇹🇷

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer