Selçuk Bayraktar Savunma Sanayisine Devrim Atlatan Çağ Açan Tek Mühendis
Yerli Helikopterler Yerli Silahlar Yerli Bombalar Yerli Tüfekler Yerli Uçaklar Yerli İHA / SİHA Yerli Tanklar Savunma Sanayisini Yerli Yapan ve İHA / SİHA Dünyada 1. Yapan Tek Mühendis Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı
Ülkenin Silah ve Savunma Sanayisinde Devrim Atlamasını Çağ Açmasını Sağlayan Teknofest ve Akıncı TB-2 Bayraktar İHA / SİHA Kurucusu Mimarı Selçuk Bayraktar
Tüm Dünyanın Bildiği ve Öve Öve Bitiremediği Türk Mühendisimiz Yerli Üretimlerimizi Yapan Yerli Silahlarımız Yerli Uçaklarımız Yerli Helikopterlerimiz Yerli Tanklarımızı Yapan Savunma Sanayimizi En Güçlü Kılan Milli Gururumuz Selçuk Bayraktar Ülkemizi Dünyanın En Güçlü 8. Süper Gücü Yapan Vatanı ve Ülkesi için Gece Gündüz Çalışan Canını Dişine Takan TeknoFest Kurucusu Ülkenin Geleceği Selçuk Bayraktarı Seviyor musunuz?
@Retroskop1 İktidar Kesimi Akp nin Cumhurbaşkanı Adayı olmasını istiyorlar sizce böyle bir şey olursa Selçuk Bayraktarın kazanma şansı var mıdır? ya da oy alabilir mi?
Ben bu adamı iktidardan bağımsız değerlendirdim. Ama iktidar bu adamın aday olmasına izin vermez diye düşünüyorum. O yüzden aday gösterilse bile zayıf ve desteklenmeyen biri olur kanımca.
@Retroskop1 Bencede haklısınız :) Bana göre Selçuk Bayraktarın siyaseti olmaz ya cidden onun sayesinde çok güçlü bir ülkeyiz <3 Her ne kadar Ekonomimiz kötü olsa da Kendisinin Ülkemize olan Yararları kat kat fazla hakkını ödeyemeyiz
Bence de şu anki çalışmaları devam etmeli askeri alanda gelişmemiş için onun ve ekibinin çalışmaları önemli diye düşünüyorum. Ayrıca seçimlerde kim kazanırsa onun çalışmalarını da desteklemesi önemli bence.
Çok masum bir yüzü var aga nur gibi mülayim ve işine olan sevgisi saygısı işi ile ilgili şeyler paylaşması çabalaması Dünyanın onu bilmesi ve İha Sihalarda Dünya 1. si Yapması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gayretli
Çalışkan
Zeki
Vatanı milleti seven
Ülke adına uzun zamandan sonra en iyi hamleleri yapan kişi olarak biliyorum.
@Retroskop1 İktidar Kesimi Akp nin Cumhurbaşkanı Adayı olmasını istiyorlar sizce böyle bir şey olursa Selçuk Bayraktarın kazanma şansı var mıdır? ya da oy alabilir mi?
Ben bu adamı iktidardan bağımsız değerlendirdim. Ama iktidar bu adamın aday olmasına izin vermez diye düşünüyorum. O yüzden aday gösterilse bile zayıf ve desteklenmeyen biri olur kanımca.
@Retroskop1 Bencede haklısınız :) Bana göre Selçuk Bayraktarın siyaseti olmaz ya cidden onun sayesinde çok güçlü bir ülkeyiz <3 Her ne kadar Ekonomimiz kötü olsa da Kendisinin Ülkemize olan Yararları kat kat fazla hakkını ödeyemeyiz
Bence de şu anki çalışmaları devam etmeli askeri alanda gelişmemiş için onun ve ekibinin çalışmaları önemli diye düşünüyorum. Ayrıca seçimlerde kim kazanırsa onun çalışmalarını da desteklemesi önemli bence.
Kendisi hükümetten hiçbir destek almadan bütün bunları başardığını söylüyor. Öyleyse gerçekten tebrik etmek gerek.
Evet hükümetten devletin hazinesinden kuruş almadan kendisi yaptı zaten kendisinin Vakfı var
Sürekli aynı şeyleri soruyorsun para mı alıyorsun karşılığında...
eger bosanirsa yatagima alirim yoksa zina olir
Severiz
Çok masum bir yüzü var aga nur gibi mülayim ve işine olan sevgisi saygısı işi ile ilgili şeyler paylaşması çabalaması Dünyanın onu bilmesi ve İha Sihalarda Dünya 1. si Yapması
Ak Parti'nin ülkeye tek faydası bu adam
Nickin tüm yorum yazma hevesimi kaçırdı
Düşman değiliz kardeşim :) Bu vatan hepimizin görüşlerimizi fikirlerimiz farklı olacaktır :) Görüşünü sunabilirsin
Çok başarılı buluyorum kendisini.
Umarım siyasetin kirli elinden uzakta, başarıyla işini yapabilir.
Selçukluk bir olay olduğunu düşünmüyorum.
Sevgi değil saygı
Erdoğanın damati mi
Evet ama Tüm Dünya Biliyor onu çünkü Milli Savunma Sanayisinde Devrim Atlatan Çağ Açan Tek Kişi
Çok başarılı