AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ebediyen var olacak
Olayları analiz etmiyorsun
Gerçekten seneden seneye iç savaş yaklaşıyor gibisine sanki.
Sonsuza ülkedeki hainlerin ömrünü diyorsan 15 yıl ancadir
İsrail gelecek uyanın İslam'a sarilin
Bizde armut toplamıyoruz 40 yıldır savaşıyoruz ayrica
Valla insanlar bence uyuyor
İnsanalr uyur devlet uyumaz
Devlet çalıyor
Kaç para çalmış
Büyük Orta Doğu Projesi tıkır tıkır işliyor. Irak'ta Kürdistan kuruldu. Suriye'de de kurulacak. İran'da Kürdistan Eyaleti var. Sıra Türkiye'ye gelecek.
Ben taaa lisede bir analizde bulunmusum notlarimin arasinda vardı ve gerçekten dediklerim çıkıyor azcik aklı basinda olan analiz yapar millet derin uykuda
Siz ermenilere hesap yapmak düşmez kendi ülkenizin sorunlarına bakın acından ölüyor halkınız.
Bu ülkede yaşıyorsan konuşmalarına dikkat edeceksin beğenmiyorsan ermeni kilisesine git yazarkende düzgün yaz destur çek.
canımın içi Müslümanım
Son sözü biz Türkler veririz siz azınlıklara anca susmak düşür kız başınla ülkeme ömür biçemezsin. Bu arada ne dinden olursan ol soyunuz belli size laf etmek düşmez.
Haha tamam unutma gün gelir yediklerini yutarsin
Hangi günmüş o sen zayıf bir Türkiyemi görüyorsun karşında kurtuluş savaşı zamanı ne uçağımız nede deniz donanmamız vardı hem içerdeki ayaklanmalarla hemde 7 düvelle savaştık yoklukta daha biz Türkler ölmedik dünya geneli 7.5 milyon israil ve şeyh saidin döllerinden mi korkacaz merhametli olacazmı sabıyorsun azınlıklara o gün gelince önce kendinize sahip çıkın akıbetiniz ortadan yok olacak zamanı gelince anlarsın
Nefsinle düşünme aklınla düşün o zaman ki iman şu an var mı saniyorsun iki hoh desen kaçar ülkedeki erkekler
Kim kaçıyormuş höt deyince sen milleti uyuyormu sanıyorsun söz vatan olunca Türk milleti gereğini yapar, hepte yapmıştır kadın başınla sus git bulaşıklarını yıka sen devlet işlerine karışma sana yorum yapmak düşmez.
Askerliğini yaptın mi
Fırat kalkanında sınırda yaptım tam çatışma zamanlarında sen ne diyorsun.
Asker misin
Napacaksın asker olup olmadığımı askerim desem eline ne geçecek
Merak ediyorum
Ulu orta yere yazmam
Eğer akp 2028 de yine seçimi kazanırsa Türkiye 2030 da iç savaş yaşıyacak
Türkiye 20 yıl dayanmaz
Çok doğru
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni yıktı siyasal İslam 🥺
Sonsuz bir ömür diliyorm
15 yıl sonra ne olacak?
O kadar da değil bence bu gidişle daha az
Yaşıyorlar çoğunlukta., azınlığa b*k diyor
Oha sen bir kahinsin.
Vay
LoL ben kahin değilim sadece bak şunu diyeyim bir kaç sene önce Fransa stok yapiyor haberlere çıkmıştı sonra aniden kesildi bir ülke neden yağ ve un stoklar Avrupa kültüründe peksimet var peksimet ise savaşlarda veya uzun deniz yolculuklarinda kullanılır. Ayrıca Rusya var Rusyanin hayalleri var bir yandan İsrail'in tehditi var İran da pusuda
Bizim ülkenin derdi seni mi gerdi d0g
Vayy canına, sen sadece kahin değil, ayrıca dehasın. Ülkeyi sen yönetmelisin, kurtuluş sende. Baksana olayları nasıl takip edip, flozofça yorumluyor.
Peki diyelim dediğim çıktı napcan var mı b planin
Sen ne yapacaksın, Ermenistan'a mı kaçacaksın? Oraya da Azerbaycan döşer merak etme
Çok cahilsin dostum 15 yıl sonra görüşürüz
Sizin ülkede herkes böyle mi?
İlelebet
Vahiy mi aldin
Hayır. Türkler, ezelden ebede hür yaşar.
Ezelden ebedden haberdar misin
Evet
Peygamber misjn
Haşa.
Peki nasıl haberdar oluyorsun çünkü ayet derki geçmişi geleceği her anı sadece Allah bilir gayb bilgisi Allah'tan baska kimse bilemez. Sadece onun bildirdiği kişiler hariç bunlarda peygamberlerdir. Sen bildiğine göre peygambersin değil mi
Ooo sen olayı farklı boyuta çektin
Soruma cevap ver eğer bilgin olmadığı halde bilgim var diyorsan şirktir
Sen olayı teolojik olarak elecalıyorsun
Gerçekleri söylüyorum
Sen devlet ebed müddet ideasını bilmiyorsun
Sende ayetlerden bi habersin
Bilemezsin
Söylediğin söz sirke girer ve sirkte olan kişilerin yeri cehennem kuyusudur
Şirk nedir
Ebediyen var olacak tek ülke
Vahiy mi aldin
Vahiye gerek yok
Tamam
Zulm var.
Çok doğru
teşekkür eic için.
Daha da az
5 yil
Umarım o senin kalan ömründür :)
Sen bu akılla benden daha kısa yaşarsın
:D çoluk çocuk
Peki hangi konuda 15 yılı var savaş mi
Evet bence büyük bir savaş kapımızda birde uzmanlar depremi de söylüyor bu durum da ülke sonlanacak. Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi imanli insanlar da kalmadı çoğu paraya tapıyor putları var
Sadece bizmi dünya sonlanacak sanki olsun kazanırsak adaleti sağlarız bence çıksın savas
Hayır savaş çıksa çok ölüm olur kriz döneminde hükümet savaş çıkacak para lazım dese insanlar paralarını çeker ve vermez bir coguda kaçak yollarla kacar
Neyse aklın ermiyor :)))
tamam
Sen kimsin
Bu ülkenin vatandaşı ya sen
Ben askeri
Ne güzel. Peki sen ne diyorsun kaç yıl ömrü kaldı ama depremleri gozardi etme
Türke ömür biçemezler
Turk de Allah'ın kulu nefsimizi imaninizin önüne koymayın akıl ne der sana
Aklım derki Allah ne derse o o bilir biz aciziz
O zaman akıl der ki Allah'ın emrine uymazsan sonun hüsran olur var mı Allah'ın emrini uygulayan samimice millet resmen putperest olmuş tanrıları para
Eğriyi düzeltmek kimin elinde biz hep şikayet edersek bu eğri nasıl olacak doğru ne demiş büyük halife imam Ali bu dünyanın hesabını hep öbür dünyaya bırakmayın yani biz hep alışmışız bahanelere Allaha havale etmeye
Ben şunu diyeyim insanlar tek tari olan Allah'a iman edeceğine çeşitli putlara iman ettiler. Kuranı kerimde bir ayet var tam hatırlamıyorum ama anlamı şu İsrail oğulları dinden uzaklaşınca farklı putlar tagutlar edinince Allah onların başına başka insanları musallat etti. Ve ilk yahud katliamı oldu.
Siz hangi cemaatin mensubusunuz
Cemaatçi degilim
Bizim fırsatçı insanlarımıza illaki ilahi bi mesaj gelecek o gün ne zor bir gündür hepimiz göreceğiz
Peki mesaj gelmiyor mu
Rabbimiz aslında İslam ümmeti akıllansın diye çok mesaj vermiştir Kuran'ı Kerim'de de bir çok olayda anlatılmıştır aslında ama onlar akıllanmazlar
şu an da mesaj var
Kim görüyor
Kimse
Demekki bu ümmet akıllanana kadar havadan bu pislik yağmaya devam edecek
Ve bizim basimiza da nebukat nezzar gibi birisi gelcek
Bakalım ne olacak
10-15 yıl