Son olaylar ve depremden sonra Türkiyede yaşamak için hala umut var mı sizce yoksa sizin de tüm ümitlerinizi çaldılar mı?
Tükendi
Hala Umudum Var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya ben şunu anlamıyorum Türkiyenin neresi kötü? Deprem ne alaka kardeşim Japonya'da da oluyor 9 büyüklüğünde ama 1 allahın kulu ölmüyor nedense. Türkiyenin Galata kulesi mi kötü, Kız kulesi mi kötü, pamukkale mi kötü. Ne kötü yani ben şunu öğrenmek istiyorum cidden ne kötü? Ama durun ben size kötü olan şeyleri söyleyim; Ekonomi, Başımızdakiler, Dinciler. Onun dışında 4 dörtlük bir ülke kimsede kusura bakmasın burada gizli profillede soru sormayacaksın kardeşim. Zaten Amerika, Almanya felanda bizi istiyor ya. Komiksiniz sadece siz böyle şeyler söyleyerek ülkeyi geri çekiyorsunuz. Zaten diğer ülkelerde Allah aşkına gel diyorlar. Hadi bin kişi gitsin başka ülkeye diyelimde, Suriyeli göçmenler gibi akın mı edelim yurtdışına yapmayın Allah aşkına ya.
Japon gelmiş anlatıyor bizde deprem denizde ve 200 km uzakta oluyor ve yıkıcı olmuyor diyor.. Türkiye de bu deprem çok şiddetli ve yeryüzüne yakın üç fay birden kırılıyor 500 km karelik alanı darmaduman ediyor diyor. anlamak mı istemiyorsunuz.
Bu ülke güzel, dinci ve yobaz kesimden kurtulursak daha da güzel olacak.
Yani ülkenin yarısından fazlası oluyor 😂
Maalesef öyle, zaten o yüzden ülke bu halde
En iyi görüş için teşekkürler
Cevap
4Cevap
Hayır benim için umut yok. yaşanmaz
Maalesef
İnsanlar, hayvan dostlarımız, bebekler zor durumdayken gitmeyi düşünemiyorum önceden net hayır derdim
Bu tür felaketler her yerde yaşanıyor zaten
Benim umudum var, dürüst insanlar da var aslında buna inanıyorum o insanlar ile daha çok tanışmamız dileğiyle diyelim bence
En güzel yer yurt dışı keşke orada yaşasam genelde İskandinav tarafi
Gitmek isteyen gider
Bide sana mı soracaktık hayırdır?
Olum bana sor mu dedim git totonu kurtar işte
He okey ben yanlış anladım
Zaten savaş çıksa ilk kaçacaklar arasındasn bence
Kimle savaş neyle savaş taraflar kim noluyon wmk
Zor yasaniliyor zaten
Yaşanır tabii
yaşanmaz
Eee plan ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?