Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.
1 ay
Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.
Bu olay bana çok saçma geliyor. İnsanların kamerayı gördüğü anda ıkına ıkına zorla ağlamaya çalışmaları filan çok şahit oldum gülmemek için zor tuttum kendimi. Bu duruşun Ata 'mıza faydası mı var, saygı başka şekillerde de gösterilir ardından minnetle ve dualarla anmak benim için her zaman daha önemli böyle sirenler filan mantıksız. Şu durumda kendimi daha samimi ve gerçek görüyorum.
Cevap
11Cevap
Evdeydim, ara tatil olduğu için anma töreni cuma günü yapıldı çocukların okulunda
Bizzat törendeydim, tören sorumlusu olarak.
köydeyim. bir sey calmiyor burada. camilerde yapmalari lazim aslinda islerine gelince bir seyler uyduruyorlar.
Disardayim, duymak ürkütücü ama ardından küçük çocuk seslerinin coşkuyla istiklal marşı soylemesi mutlu etti.
Birton şey yazdım ve hiçbiri çıkmamış 3 oldu
Evdeyim, balkona çıkıp görevimi yerine getirdim. Onu anıyoruz, onu arıyoruz. Sonsuza dek izindeyiz 💙
Evdeydim hatta yeni uyanmıştım yataktan kalkar kalkmaz saygı duruşunda bulundum
Atmın ruhu şad olsun.
Yattığı yer nur olsun. Minnetle ve şükranla anıyorum. Evdeyim
Evdeydim balkona çıktım saygı durusunda bulunmak için
Evdeydim ben.
Işık’lar içinde uyusun.
Balkonda kızımla
Uyuyordum duymadım bile :(
Minnetle anıyoruz, dimdik ayakta
islam halifesi kendisini kurtarmak icin bir kurus atmadan Istanbulu ingilizlere teslim ederken o geldikleri gibi giderler deyip bizi kurtardi.
Evdeydim ama saygı duruşunda bulundum.
Evde saygı duruşu için bekledim
Sevgi Ve Saygıla Duyuyorum Anıyorum
Uyuyordum
Evdeydim.
Evdeydim
Evdeydim
Okuldaydim 🤍
Evdeydim evet 🖤♾️
evdeydim
Yoldaydım 🥺
Uykuda