Ben direk insanlığımdan utanıyorum böyle durumlarda. Dünyanın her yerinde ne yazık ki böyle haberler dolu ve biz insanlar bunu kontrol edemeyecek kadar kendimiz odaklıyız, çevremizde neler oluyor hiç umrumuzda değil.
Bu inanın sadece ülkemizde değil genel olarak dünyanın her yerinde yaygınlaşan bir durum maalesef ki. Daha geçen gün Versaydaki arkadaşımın sokağında yakalandı böyle biri. Amerika desen zaten hiçbir şey olmasa Hollywood tayfanın son yıllardaki ifşaları yeterli. Adamlar direk çocuk istismarı için ada kurmuşlar mesela. Belçika çocuk p*rno ve pazarlama konusunda ilk sıralarda vs. Dünyanın her yerinde bu pislikler ve biz sadece birkaç gün bunları konuşuyoruz ama onun dışında ne eylemler yapıyoruz ne bir şey. Hükümetler geçicidir halklar kalıcı. Halk olarak biraz biz insanlara düşen hak ve sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Gereken yerde hükümetlere bu konularda caydırıcı kanunlar için kafa tutmalıyız mesela. Aynı zamanda bana dokunmayan yılan bin yaşasın fikrinden artık çıkmalı etrafımızı güzelliştirmek için bir şeyler yapmalıyız
ahir zamanda iyi insanlar gördükleri duydukları karşısında o kadar zorlanacak ki helak olmak için rabbine yalvaracak. ben şu an tam o evredeyim. ya rabbi bizi helak et dayanamıyorum.