www.sondakika.com/.../
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptal etti! Ne düşünüyorsunuz?
www.sondakika.com/.../

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerin iptal edildiğini bildirdi.
Ülkede yine terör hortladı. Toplu etkinliklerde yapılan bir eylemde ülke fena karışır ve etkinliği yapan kişi hainlik ile suçlanır, dolayısıyla sorumluluğu almak istemez. Gerçi bu ülkede hain olmaktan daha basit bir şey yok ama konumuz da bu değil...
her yıl milli bayram kutlamalarımız çeşitli nedenlerle iptal ediliyor. Güvenlik meselesini anlıyorum ama bu şekilde sindirilmeyi onuruma yediremiyorum.
Milli bayramların iptali ile milli duygularımızın yavaş yavaş köreltildiğini düşünüyorum. Ümmetçilik mi getirilmeye çalışılıyor diye düşünmeden edemiyorum.
Kafa tasçı bir milliyetçiliğim yok. Atatürk'ün getirdiği manada milliyetçilik anlayışını benimsiyorum. Bu ülke için vergi ödüyorum. Bu ülke için çalışıyorum, mesleğimi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyorum. Güzel çocuklar yetiştiriyorum. Toprağımı, vatanımı, bayrağımı seviyorum. Kardeşçe, barış içinde yaşamak istiyorum. Terörü, terörden nemalananları lanetliyorum.
cumhuriyetimizi sessizlestirerek çözüm bulamayız.
çok üzücü.. allah gidenlere rahmet eylesin ailelerine sabır versin.. ama sinenlerden, korkanlardan olmamalıyız.
gidenlerin hesabını, cumhuriyeti sonuna kadar hissettirerek sorabiliriz.
çıkıp göbek atılsın gösteriler yapılsın demiyorum ama cumhuriyet yürüyüşünü özellikle; öldürülen katledilen kadınlar, kız çocukları, hayvanlar, katledilen bebekler için “buradayiz” diyerek yapmalıyız.. birilerinin artık o koltuktan kalkma zamanının geldiğini hissettirmeliyiz. artık yeter !!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bile kutlayamıyorsak, belediye başkanları, milletvekilleri, bakanlar, cumhurbaşkanı ve mit ne halta yarıyor sorabilir miyim? Devletin güçsüz ve aciz hâle geldiğinin kanıtı değil midir bu? Mansur'u birde cumhurbaşkanı yapmak istiyorlardı. Chatham house'un adamı. Hani Türklerin karşısına sevr paçavrasını atan kurum.
Cevap
13Cevap
Tabii ki olması gereken bu. Denizli'de de iptal edildi ve çok doğru bir karar
Tabii ki olması gereken bu.
Kutlamalar değil, sadece konserlerin iptal edileceği söylendi sonradan. Ayrıca kutlanılması taraftarıyım, hem de daha gür ve güçlü bir şekilde, düşmanların istediği de tam olarak bu, korkuya sevk edip panik yaratmak, ancak biz bu tür şeylere düşecek bir millet değiliz olmayız da, bu hainlerle mücadele ediyoruz, Allah Türk Ordusuna güç kuvvet versin ve korusun. Sonuna kadar CUMHURİYET.
Aslına bakarsanız iki ucu keskin bıçak. Bu yüzyılda ki büyük harita değiştirme çabaları varken her an en ufak zafiyetimiz kötü sonuçlara yol açabilir. Gelecek 4-5 sene kritik.
Dünyayı paylaşma kavgası olup biterse şen şakrak kutlamak kim istemez...

Ve eğer olurda WW3 te gerçekleşir ise o vakit ardımızda kalacak nesilleri yetiştirecek kadınlara bir notumuz var.
Milli bayramlarını en çok iptal eden ülke olarak dünyada 1 numarayız!🥇
Twitter da aciklama yapildi konserler iptal edildi... teror saldirisinda sehit olanlar icin ama 29 ekim kutlanicak
Sadece Ankara değil birçok şehir iptal etti.
Devam etseydi zaten akp için malzeme hazır olacaktı.
Şu an karışık gibi bu doğru bir karar olabilir hiç tavsiye etmem kısıtlamaları ama bir zafiyet var diye düşünüyorum gerekli bir durum
yanlış karar
bu karşı tarafa değer verdiğimizi gösterir
Aslında birlik beraberlik mesajı vermek adına kutlamaların yapılması daha doğru olabilirdi
Sadece Ankara 'da değil birçok şehirde iptal edildi.
Bu kaos ortamında olması beklenemezdi zaten. Duyarlı olunmalı.
Bence doğru bir karar vermiş bunca üzüntü içinde kutlama yapmak olmazdı
Geçen yıl da Filistin için kutlamaları iptal etmeye çalışıyorlardı. Özellikle yapılıyor bunların hepsi
Kutlama iptali değil konser yok sadece
Bayram mı kaldı ülke çürüdü resmen
Gerekçesini neden paylaşmadın..
biz İzmir'de kutlarız sorun yok
Olması gereken buydu.
Ölenler varken kutlama olmaz.
Başkanım düşünmüştür.
Doğru olanı yapmış
Hangi gerekçeyle wk
Çok yanlış
Yanlış kararar
Niye