Şunu Söyleyim Bu Haberi Bende Gördüm de Kızın Üstüne Gelenler Sizin Topunuzun ak sk Sizlerin Topunu Afedersiniz Ağzımi bozdum ama Hakediyor O Dangalaklar Kız Kötü bir şey mi Dedi sanki Ee O Zaman Fatih Artmani Da linçleyin Behzat ç de ki Harun oda Ankara'ya dönüşünü seviyorum diyordu Tabi linçleyin Derken Ciddi demedim Yapmayın öyle bir şey Sizin bu kızla alıp veremediğiniz nedir Hea Normal Kendi görüşünü söylüyor İstanbulu Sevdiğini söylüyor İşte Gelde bunu o kardeşim canımsın anlat bana bakın sk belanizi Haddinizi Bilin O edilen hakaretler cezası çıkar elbet bu kadar rahat olmayın akıllı olun Hayret bir şey ya
Bu söz eski bir klişedir biraz espirili söylenmiş bir sözdür severim Ankarayı bir Ankaralı olarak nereye gidersem gidiyim özlerim (öyle denizi sahili falan filanı yoktur dışardan bilenlerin pavyonları var der memur şehri der bilmezler gelsinler çamlıdereyi kızılcahamamı beypazarını nallıhanı ve nice güzide ilçelerini görsünler ) gittiğim bütün şehirlerde de Ankarayı sevdiğimi anlarım bunu Ankara da iken hisetmiyorum.
Askerliğim Ankara'da geçti. Çok saçma sapan bir havası var. Sırf havası yüzünden sevmedim Ankara 'yı. Şubatta sıcaktan yandık, Martta soğuktan donduk. Gece 4 te hava soğuk olmuyor sabah 5 oluyor soğuktan titriyorsun. O Ankara ayazı mıdır nedir az sövmedim kendisine
Merhabalar! Ankara da doğmadım ama aslen memleketim Ankara . Ankara insanının samimiyetini hiçbir şeye değişmem. İstanbul da çok güzel fakat kalabalık ve samimiyet daha az Ankara 'ya göre. Ankara candır. ❤
Allah bilir kendi memleketi neresi. Abkara Ezgi Eyüboğlu diye yanıp tutuşmuyordu zaten. Soru olmasa kadının ismini de bilmezdim. Karakteri bozuk olana Ankara ağır gelir, boğar insanı. O yüzden hükümet yetkilileri bile çoğu zaman İstanbul 'da duruyor.
Ben bir kere gittim gerçi çok gezemedim ama sevmedim yine de boğucu bir şehir hem çok büyük hem denizi yok iç karartıcı Halamlar 20 yıldır Ankara da olmasına rağmen bir kere gittim bir daha da gitmek istemem neden linç yiyor anlamıyorum herkes sevmek zorunda mı? Benim memleketimi hep Küçümsüyorlar ama takmıyorum
Ankara yı şehir olarak seviyorum. Ama böyle Bi İstanbul değil. Hak vermek gerek. Kadının söylediği şey ankarayı kötülemek değil. Orada ki ortamın güzel olmaması. Her daim sahte siyasetçilerle dolu.
Hızlı tren yeni açıldığında bedavaydı o zaman 1 günlüğüne gitmiştim 😂 küçücük bir şehir. Ayrıca cidden garip bir havası var harry potterdaki hogwarts gibi sanki şehir görünmeyen bir telle üstü kapalı gibi. Yani bilmiyorum anladiniz mi 😂 bana kasvetli ve sıkışık geliyor. Ayrica kalabalik. Ezgicim haklı
Anıtkabir’e gitmiştim sadece ve Beypazarı denilen yere. Onun dışında yol üstünden gördüğüm kadarıyla mimarisi filan güzel bir şehir değil. Sosyal alanları da yok sanırım ki bilindik yer arayışımızda bilinen bir yerine denk gelmedik.
güzel bir şehir de. nesi güzel? neyini övelim? dağı yok denizi yok. gece demir gibi soğuk gündüz güneşinde yanarsın. başkent işte. seviyoruz her haliyle
@lipstick1923 çok değerli bir o kadar saygıdeğer İstanbul hanım efendisi siz ister çingene olun ister ciğer kebab işleriyle uğrasan bir aşçı inanın bu hiç bir şeyi değiştirmez ben Ankaralıyım bu kimsenin umrunda olmaz olmaması da benim umrumda olmaz evet Ankara'da bir pavyon kültürü var 2000 lerin basından sonra bu akım çok değişti yeni zamandaki ruhu faişe olan her iki cinsinde övündüğü bir ortam olablir yalnız Ankara yı bilmeyen kişiler ulus kızılay cebeci taraflarını anlatır ha bir de beştepeyi söyler kaç kere beştepeye gelmiştir oda muamma neyse bunlar çok önemli şeyler değil zaten Ankara'da da ankaralıdan çok çevre illerin insanları var memleketin her yerinde güzel yerler vardır Ankara'da da öyle insan sadece ilgisini çeken kendince güzel olduğunu düşündüğü yerleri görebilirmiş İstanbul'da adamı kemirirler kemirirler Ankara daha okadar bozulmadı
Her şehrin kendine has dokusu vardır… Bi kaç kez gittim Ankara’ya ve güzel şehirdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstanbul'u akışına Ankara yetişemez. İstanbul yaşanılacak bir yer değil Ankara tam öyle. Yolları , binaları her şeyi düzen içerisinde. Üniversite öğrencileri için mükemmel bir yer.
Su dunyayi dolasiyim donusu Ankara olunca sevinmemek kolaymi tabiki Ankarayi seviyorum ayazi sicagi sogugu mahallelerini seviyorum Ankaram ATAMIZIN yattigi yer onu ziyaret etmeyi seviyorum. Ankara anlatilmaz yasanir
Ankara 'ya 2 kez gittim ve şehre inmeden uzaktan kirli bir hava görünüyor çok kurak geldi bana gördüğüm kısımlar ama yine de başkent olmasının ayrı bir heyecanı oluyor