Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Suriye'den ve Lübnan'dan gelecek mültecilere kapımız açık olacak." aciklama hakkinda ne düsünüyorsunuz? Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saka gibi biz gelenleri geri gonderelim derken yenileri geliyor gercekten saka gibi Biz ülkemizi savasmadan araplara teslim ettik gibi gozukuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Suriye'den ve Lübnan'dan gelecek mültecilere kapımız açık olacak." aciklama hakkinda ne düsünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. bir şey düşünmüyorum.. ama ben gelmelerini istemem.. daha çok şey derim de şimdi sorun olur.. en iyisi demeyeyim. 1 2 Yorumla Nehir006 1 yıl Bencede söylemeyelim silivri de bu aralar buz gibidir malum u Barış_LonelyForever 1 yıl Evet bence de
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Türkiye'yi yıkma planı tıkır tıkır işliyor millete de İsrail saldıracak diye masal anlatıyor 1 1 Yorumla Nehir006 1 yıl Aynen öyle savasmadan ülkelerini teslim ediyorlar haberleri yok Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Gündem konusunda 912 cevap paylaştı. İçeride Türkleri daha bebekken öldürüp ülkeye ipsiz sapsız Arapları dolduruyorlar 1 1 Yorumla Nehir006 1 yıl Millette öyle izliyor reisimiz sağolsun filistine sahip ciksin yeter Yorumla
Nenesu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl %52 kesime sormak lazım. Lütfen cevap versinler 1 3 Yorumla Nehir006 1 yıl Onlar tarafindan alinacak cevap belli "din kardeslerimize kapimiz tabiki acik sen cok yasa reis" Yorumla Nenesu 1 yıl gözümde alayı vatan haini beter olsunlar inşallah Yorumla Nehir006 1 yıl Aynen, amin. Yorumla
gmzglz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl En son ben Suriye'ye gidip kendi devletimi kuracam az kaldı 1 5 Yorumla Nehir006 1 yıl Biz onlari ulkeye aliriz ama onlar seni almaz Yorumla gmzglz 1 yıl Onlara kadın de hemen içeri alırlar deme öyle. Bizi alırlar erkekleri almazlar Yorumla Nehir006 1 yıl Alirlarda hangi adamin kacinci karisi olarak alirlar onlarin kadin anlayisi farkli Yorumla gmzglz 1 yıl Onu biliyorum dalga geçiyorum zaten. Kesin CB seçim için yapıyordur başka açıklaması olamaz Yorumla Nehir006 1 yıl Bencede o sekilde bir plan vardir🤦♀️ Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi güzel de bizler bu durumdayken nasıl olacak 1 4 Yorumla SonMohikan71 1 yıl Lann bu yoksa yine seçime yol mu yapıyor Nehir006 1 yıl Yine bir haltlar donuyor ama hadi bakalim SonMohikan71 1 yıl Her zamanki gibi zaten şu erken seçim olayı da milletvekilleri yüzünden 2 sene dolduracaklar ondan sonra olacak yerlerini yapiyorlar Nehir006 1 yıl Biktim vallahi biktim ne millet vekillrri akilli ne muhafelet ne halk
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 686 cevap paylaştı. Ben evde tek olduğumda bile oturduğum odanın kapısını kapalı tutuyorum tşklr 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Gündem konusunda 324 cevap paylaştı. Bizden başka enayi ülke olmadığındandir... 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Açıklama nerde 0 2 Yorumla Nehir006 1 yıl Aciklama yapti ya haber sitelerinde de var Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Gördüm ev t Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yardimsever , gözü gönlü bol CB ve halkı 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Şaka mı ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir şey düşünmüyorum.. ama ben gelmelerini istemem.. daha çok şey derim de şimdi sorun olur.. en iyisi demeyeyim.
Bencede söylemeyelim silivri de bu aralar buz gibidir malum
Evet bence de
Türkiye'yi yıkma planı tıkır tıkır işliyor millete de İsrail saldıracak diye masal anlatıyor
Aynen öyle savasmadan ülkelerini teslim ediyorlar haberleri yok
İçeride Türkleri daha bebekken öldürüp ülkeye ipsiz sapsız Arapları dolduruyorlar
Millette öyle izliyor reisimiz sağolsun filistine sahip ciksin yeter
%52 kesime sormak lazım. Lütfen cevap versinler
Onlar tarafindan alinacak cevap belli "din kardeslerimize kapimiz tabiki acik sen cok yasa reis"
gözümde alayı vatan haini beter olsunlar inşallah
Aynen, amin.
En son ben Suriye'ye gidip kendi devletimi kuracam az kaldı
Biz onlari ulkeye aliriz ama onlar seni almaz
Onlara kadın de hemen içeri alırlar deme öyle. Bizi alırlar erkekleri almazlar
Alirlarda hangi adamin kacinci karisi olarak alirlar onlarin kadin anlayisi farkli
Onu biliyorum dalga geçiyorum zaten. Kesin CB seçim için yapıyordur başka açıklaması olamaz
Bencede o sekilde bir plan vardir🤦♀️
İyi güzel de bizler bu durumdayken nasıl olacak
Lann bu yoksa yine seçime yol mu yapıyor
Yine bir haltlar donuyor ama hadi bakalim
Her zamanki gibi zaten şu erken seçim olayı da milletvekilleri yüzünden 2 sene dolduracaklar ondan sonra olacak yerlerini yapiyorlar
Biktim vallahi biktim ne millet vekillrri akilli ne muhafelet ne halk
Ben evde tek olduğumda bile oturduğum odanın kapısını kapalı tutuyorum tşklr
Bizden başka enayi ülke olmadığındandir...
Açıklama nerde
Aciklama yapti ya haber sitelerinde de var
Gördüm ev t
Yardimsever , gözü gönlü bol CB ve halkı
Şaka mı ya