Ben pek kuracaklarını sanmıyorum ama ne olacağı da belli olmuyor. Her an ittifak olabilir gibi

Ben pek kuracaklarını sanmıyorum ama ne olacağı da belli olmuyor. Her an ittifak olabilir gibi

Chp İyi partiye parmak sallayıp durursa şunların dersini verelim maksadıyla inadına yapabilir öte yandan Partide biz sola kaymakla hata yaptık Merkez sağ Milliyetciydik çizgimizi bozmasak daha iyi olurdu diyenler oldu. Diğer sağ tarafdan oy toplamak oraya yönelmek için bu ittifaka girişme ihtimalleri var. Bakınca zaten en iyi ihtimalleri bu Sinan oğan gibi Şimdi seçimden sonra Meral yine çok büyük laflar etti böyleyken masaya dönerse zaten seçim öncesi oy kaybetmişti bu haraketten dolayı bu sefer daha beter oy kaybeder insanlar İlkesizlikle değerlendireblir. Yani yanlız girerlerse çok bir şey elde edemezler gibi duruyor. Ama diğer tarafdan alacakları bazı şeyler olabilir.
Kursunlar İyi Parti hala ''O kadar oy aldık, hala paraya çeviremedik'' diye sızlanan sağcılardan oluşuyor, üç beş parsa da onlar kapar zaten seçimi de kazanamadı muhalefet, ne uğraşacaklar
Ama sonra oyları sıfıra inerse şaşırmasınlar, İyi Parti'nin Akp'ye katılması seçmenini satmak demek çünkü
Sizce bu kimin umurunda? Kılıçdaroğlu sadece kendini düşünerek bir risk aldı ve sonuçları gram umurunda olmadı. Peki neden? Risk alırsa ve sonucunda bu ülke için olumsuz bir durum yaşanırsa ki işgal gibi yurtdışına çıkacak bir maddi birikimi var. Bu bütün siyasalcılar için geçerli bir durum. Emin olun en yapmaz dediğimiz kişi dahi çıkarları için her şeyi yapabilme cesareti gösterir.
İttifak kurmak yerine partiyi kapatıp bir sonraki seçimde mhp'den milletvekili çıkabilirler en fazla. Zaten Akşener seçimlere yalnız gireceğini söyleyerek kendini açmaza soktu. Yalnız girse çok bir şansı yok gibi, ittifak kursa ilkesiz diyecekler. İşleri baya zor.
Cevap
39Cevap
kurmazlar..
Valla bu saatten sonra kimle ittifak kurarlarsa kursunlar, umrumda bile değil. Siyasetle uğraşmayı bırakalı da çok oldu. Siyasetini biz yapıyoruz, parayı onlar götürüyor. Ama şunu kesinlikle diyebilirim ki: "Sn. Kemal Kılıçdaroğlu AKP'den milletvekili adayı olacak." 😒
Şunu düşunmek lazim İYİ parti Ak partiye ittifakla dahil olursa ne kazanir? İYİ partı secmeni nasıl olustu? Akşener MHP den niye ihrac oldu? MHP mualifken neden iktidara döndü? Bu cevaplari bilmek lazım. Eğer katilirsa kendi ayaklarina sıkarlar oyların bir kısmo chp ye bor kısmı özdağ a yazar. Muhalif milliyetcileri sürükleyemez peşinden.
Bence özünde meral hanim iyi bir kadin ve iyi parti turkiye nin kahir ekseriyesinde bir parti. Bi ara gaflete dustu ermeni rum ve yahudi klanı chp ye takildi. Bence akp mhp ile ittifak yapmali
Birgün elbet ölecek, o mitinginde göbek atan ihtiyar heyeti zangır zangır ağlarken de o zaman ben sokağa çıkıp göbek atacağım. O günü görmeden ölürsem gözüm açık gider.
Meral Akşener'e belli olmaz. Her an her şey olabilir. Fakat samimiyetlerine inanmam yalnızca menfaat için biraraya gelebilirler.
Sağ kesimdeki partilere hiçbir zaman güven duymuyorum dün ordaydı şimdi iktidara yanasabilirler tıpkı MHP gibi
Bu adam adamdır her ortamın hakkını veriyor. Gerek öyle gerek böyle ülke menfaati için her yol mübahtır
kurarlar
hüdapar ile kurdular
geçmişte hdp ile defalarca görüştüler
iyi parti bunların arasında iyi
Daha dün FETÖcü dedikleri kisileri simdi Ittifaka davet ediyorlar. Tam komedi. Bu partinin arkasindan gidenlerde gram beyin yok.
Kurar mı kurar herkes işine geldiği davranıyor
İyi parti bu önerinin getireceği travmayla hipnotize olup katılırsa şaşırmam😂
Türk siyasetinde her şey olağandır hiçbir şeye şaşırmam
siyasi kuklalardan geçilmiyor meydanlar, şu saatten sonra olacak şeylere kimse şaşırmaz
Bu adamın ölüp viski içeceğim günün hayalini kurmak bile güzel be
En iyisinin nokta... Parti ilk önce emeklilere adam gibi maaş versin
Valla Sinan oğandan sonra herşeyi beklerim. Omurgasız bir siyasi anlayış var bu ülkede
siyasatte hele de Türk siyasetinde asla diye bir şey yoktur. her şey olabilir.
Chp de katılsın tam olsun o zaman demi. Yanı muhalefet de lazım
Sanmıyorum seçime bile tek girecek hem neden tükürdüğünü yalasın.
Bize ne bunlardan sen hâlâ siyasileri umursuyo musun
Çıkar ilişkisi... siyasette tüm partiler oy için akla gelmeyecek şeyler yapar
Muhalefete artık güven falan yok. Yeni birisi lazım
Meral zaten ne işe yarıyor ki gitsin sinan oğan gibi ittifak kursun. Yokluğu pek hissedilmez.
kursunlar yaa cok hos olur 🥰🥰🥰
Hic Bell olmaz izleyip gorecegiz
Yakında chp de akp ye katılır😂😂😂
Onlar iyi parti ile ittifak edeli cok oldu
Meral Akşenerden her şey beklenir yapabilir
Bunlardan her sey beklenir
Katılacağını düşünmüyorum
O zaman meral akşener kemikleşmiş oyunuda kaybeder
Türkiyede her şey olabilir
Anlaşırlarsa neden olmasın
Profil yazını okudum da çılgın şey seni. 🌼
Şimdi değil ama daha sonra örtülü olarak olabilir