İnstagramdan bir kac tane filistinli insanlar buldum. Ve konustum. Link aracigiyla bagis yapabilcegimi soylediler. Cocugunun fotosunu atti anlik. Cok cok kahroldum. Linkten bagisim gider mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hepinizin canı cehenneme Hala filistin diyorlar filistin diye ağladığınız kadar Doğu Türkistanı önemseseniz çoktan Turana varmıştık Arap hayranı yalakalar sizi. Yeni gelecek nesil gümbür gümbür saf Türklükle geliyor arap masallarından arınmış gökbörüler gibi hepsi. Hepiniz yargılanacaksınız yazıklar olsun. Türkistanı unutturan hainler kadar payınız var bu katliamda
0116 Yorumla
Soran1 yılTurkistani unutturan kim kardesim. Benim vicdanim sizladi kucuk bir cocugun o haline. Neyden neyi cikariyorsun. Kucuk bir bebege 14 aylik bir bebege yardim etmem mi dokundu
- 1 yıl
Az kaldı ulicak aq
- 1 yıl
Sizin zihniyetiniz yüzünden unutuldu Türkistan Arapta Arap arapta arap tüm arapların kanını içeyim ulan 1 Türk e hepsinin kellesi düşsün kellesi ne arapmış Allah bile kaç kere helak etmiş onları bırakın ne halleti varsa görsün Ben Türkistan için sokakta 24 saat nöbetler tuttum grev yaptık yürüyüş düzenledik nerde o gazzeci orabucocukları hiçbiri gelmedi bizimle araplar için yapsak köprüleri doldururdunuz yazıklar olsun sizin gibi Türk’e soyunu unutan reziller Alparslanın Atatürk’ün Mete hanın laneti üzerinize olsun Gök Tanrı affetmesin sizi
- 1 yıl
Tengri
Soran1 yılAhqqhqjjqjqk aga ne bu hakaret ulan kucuk bir bebege icim acidi diye. Bende bir anneyim ve icim acidi. Bakin oradaki kadin erkege yardim edicem demedim? Kucuk bebege dedim. Az biraz yazdiklarinizi sorgulayin.
- 1 yıl
Ben naptım ben sana hak verdim kız bu arada haklısın yani yiğit olayları Türklüğe bağladı bir an çok saçma bir şekilde yani gelmiş 50 60 sene önceki savaştan bahsediyo ne alakaysa bahaneleri bu oldu sen yardım yap kardeşim bu arada ben de yapicam zaten aklımda vardı şu sıralar
- 1 yıl
Neyini sorgulayacam lan filistinde ki bebek Türkistanda ki robot mu iki yüzlü şeytanlar bebek bebek diye diye unutturdunuz zaten Türkistanı mesela müslümanlık meselesi ise Türkistan filistinden daha Müslüman mesele Kan bağı meselesi ise Filistin senin 1 namusunsa Türkistan 100 namusun yazıklar olsun size hala pazarlık eder gibi konuşuyorsunuz Osman Batur kim onu bile bilmezsiniz siz
Soran1 yılSana demedim zaten asko. İcin acidi bebegin o haline. Gelip benim turklugume laf ediyorlar kaldi ki 7 ceddi asker polis olan turklugume.
Soran1 yılTurkistani savunmadigim ne alaka abi, benim icin bebek bebektir yav ayrim mi yaptim?
- 1 yıl
Ya yiğit sus ya ularmisin
Soran1 yılOsman batur dogu turkistan icin bagimsizligi icin ugrasmis bir insan
- 1 yıl
Abi zaten okulu yeni bitirdim tarihten yeni kurtuldum nolursun bak basım agriyo
Soran1 yılYa yigit sana ne batti kardesim? Bir bebege yardim etmem mi? Bir bebek? Bak bebek diyorum bebek hicbir seyden haberi olmayan bebek, ayrica turklugume laf edemezsin vicdanli biriyim diye laf edemezsin. Dogu turkistani savunup savunmadigimi nerden biliyorsun
Soran1 yılBir bebege yardim da bulunmak istedim diye mi turk olmuyorum
- 1 yıl
Ne mutlu türküm diyene de konu kapansin
- 1 yıl
😂 ÖLCEM
Soran1 yılSesimin cikmadigini nerden biliyorsun aga bak bos bos konusma benimle
Soran1 yılArap sevince cennete gidicemlik bir olay yok ya araplar umrumda degil. Mesele bebek bunu idrak et
Soran1 yılYalan soyleme mi? Sana instagrami mi veririm dogu turkistan icinde bi ara neler paylastigimi gorur seni rezil ederim
Soran1 yılArap balalarini kurtarmicam kudur. Anladin mi? Bir bebege yardim ediyorum diye de arap sevdalısı olmuyorum:D cunku araplara yardim etmiyorum bebege agla
Soran1 yılKendi kanim derken kendi ulkemde ki insana senden cok yardim saglamisimdir
Soran1 yıl😂😂😂 yigit canim benim, bak bebege yardim etmem neden zoruna gitti abi, yeri geldi ben o turkistanda ki cevreme de yardim ettim bilip bilmeden yargilama. Yakin arkadasim turkistanli. Cok ayip yapiyorsun. Ben insanlikla yaklasirken sen saydiriyorsun. Neden zoruna gidiyor hala anlamis degilim
- 1 yıl
Yok kalsın iyice uladin zaten
Soran1 yılCok sacma konusuyorsun. Şu an israilde de bebek ölse onun icinde uzulurum bu araplikla alakasi yok. Sonucta bir bebek anlatabildim mi o bebegin hicbir sucu yok. Eskilerin sucunu bebekler cekmek zorunda degil
- 1 yıl
Türkistandan gelen çocuklara Teşkilatınla beraber göz kulak olurken filistşnde ki çocuklara edilen yardım videolarını görüp “bize niye yapmıyorlar” dediklerini duysaydın eğer neden bu kadar sinirli olduğumu anlardın. Ya da bir Türkistan balasından “biz kardeş değil miyiz neden bize yardım etmiyorsunuz Türkiye güçlü değil mi?” Sözlerini kendş kulağınla işitseydin neler anlattığımı daha iyi anlardın aynı pencerede değiliz bacım
- 1 yıl
Peki hem Türkistan'da hemde Filistin'e yardım etse nolur
Soran1 yılBak canim, seni ben cok iyi anliyorum. Ama yanlis kisiye ötüyorsun dedigim gibi yakin arkadasim turkistanli. Yardim yapip yapmadigimi onlar icin neler yaptigimi sen bilemezsin. Burada gelip bana saydirmak mantiksiz. Ben olaya suanda bir bebek olarak bakiyorum. Bu İsrail, amerika, filistin, rusya, cin vs vs nere olursa olsun bir bebek icin onlara da uzulurum ve yardim ederim. Ben suanda araptir sudur budur diye bakmadim. Bebek gozuyle baktim. Dusunsene sen bir bebeksin ee tek sucun o ulke de dogmak? O cocuk kendi mi istiyor o ulke de dogmayi?
Soran1 yılBasligi direkt boyle yazdim konu bu Şu an . Sorumla alakali cevap almam icin direkt yazdim. Cunku Şu an sorum filistinli bir bebek yardim etmekti
- 1 yıl
Ama sen Filistin yazdığın için bu tepkiyi görüyorsun şu an olaylara bebek üzerinden baksaydin zaten Filistinlere üzülüyorum demezdin
- 1 yıl
Uzatmaya gerek yok
Soran1 yılKiz nerden bileyim boyle cirkeflerin oldugunu basligi dikkat ceksin diye, baslik dikkat cekmeyince okumuyorlar okusunlar diye boyle yaptim sorumda bebek demisim zaten
- 1 yıl
Tamam sen bagişini yap yapma kimseyi ilgilendirmez sana kalmiş
Soran1 yılAynen oyle tesekkurler
- 1 yıl
Buda gök tengriye inaniyo 😂
Soran1 yılHahahahqh yigit bizde turkuz kaldi ki bu devletin bir parcasiyiz. Gaziyiz ayrica. Rica ediyorum daha da uzatma. Kim olursa olsun yardimi mi da yapicagim bebeklere icim gidiyor. !
- 1 yıl
Yiğit bi sus ulamadin gittin ya Bide türküm diyo ula lan
- 1 yıl
Gece gece altıma isicem gülmekten bı susun ya birazdan evden atilcam harbi
- 1 yıl
Yaşasın gök Tengri 🤘🤘🤘🤘
- 1 yıl
Yok ben Allah'a inanıyom 🙏
- 1 yıl
Elhamdülillah
- 1 yıl
Ay carpilcaz neyse susun
Soran1 yılYigit sen ne is yapiyorsun
- 1 yıl
Bişey dicem bu hayat öyle geçmez atalarım tamam eyvallah ama ölmüş gitmişler benim yapicak biseyim yokki benim işim yok
Soran1 yılAnmamqkqkkq bende asker polis falan sandim turkcukukten bahsedince 😂😂 insanlar ülkesini sevenler bunlara yonelir de
Soran1 yılDaha cok. *
- 1 yıl
Olabilir ama napim yani bizde onlar için yaşıyoruz
- 1 yıl
Kapiş
Soran1 yılAnmqmqmmqkqmqmkqk abin asil turkcu demek ki. Neymis sana izin vermemisler hadi ordan istesen olurdun olamamissin demek ki, zaten olmak basit degil oraya uygun insanlar aliniyor uygun degilsin herhalde
- 1 yıl
Sen sorunlu musun? 5 meslek yapabilecek kabiliyetim var abinin olması ne demek bilmiyorsun herhalde polis olmama bile izin vermedi polis olmama izin vermediği için siber suçlarla mücadeleye bile giremedim. Kendi kendine abudik gubidik düşünceler kurma vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. 5 meslekte işimin en iyisini layığı ile yapıyorum. Sen ne yapıyorsun? Bulaşık mı yıkıyorsun Altaylardan tunaya dinleyerek? Ailenin rütbeleriyle laf geçinen aciz birisin bence 😂
Soran1 yılAhhqhqjjqjqjjq kardes ben meslegimi buradan soyleyemem.
Soran1 yılAma su kafadan cik izin vermedi haahha cocuk musun sen izin mi aliyorsun
Soran1 yılAbiiii ben asker olabilir miyim
Abin; hayir
Eee kendi dusunce ozgurlugun yok mu senin
Soran1 yılAilemin rutbesi? Kardes gazilere memurluk hakki veriliyor bilmem bilir misin
Soran1 yılHadi mrr erkek yaaaa
- 1 yıl
Acaba dmemi gecseniz bildirimler çok geliyorsa ordan tartişsaniz bu konuyu? olur mu
- 1 yıl
olur mu abla acaba yigitle sen dme geçin hadi
Soran1 yılAy ugrasamam ben bununla yurusun baksin isine
Soran1 yılOkudugunu anlamiyor cunku bu da cok yorucu
Soran1 yılAhhqhqhhqehehhe ben seni altinimla satin alirim bu ara da :d bir kilodan fazla altinimla naş
- 1 yıl
Abla hadi ya dmye geçin anlar laftan rahatsız ediyor beni
Soran1 yılYahu bananne yazmasin ben nedne geceyim umru. Disi.
- 1 yıl
Ya canım hadi oda istiyor zaten onu
- 1 yıl
Gecermisiniz özel dmye zor degil
- 1 yıl
Hadi ablam zorlama naz yapma
- 1 yıl
Yiğit naptın mal
- 1 yıl
Ya abla Allah'ınandmye gec
- 1 yıl
Abla dmye geç bak beni rahatsız ediyo
- 1 yıl
Benim 💍var
- 1 yıl
Abla yiğit bana söyledi senden çok hoşlanmış o yüzden tuttturuyor bana git bizi dmye geçir diye
- 1 yıl
Valla benden bu kadardı yiğit tutamadım kadında öğrensin
Soran1 yılSen bana bel alti vururken bende seni paramla alirim lafı yaptim az anla yuru git
Soran1 yılSifa ne sacmaliyorsun kizim sen, neyi istiyorum ben yazan sizsiniz yazmayin abi
- 1 yıl
Abla yiğit etkilenmiş senden ayarımı bozmayin dmye geçin abla
Soran1 yılLan evliyim ben bebegim var anlamaniz mi yok
Soran1 yılOkudugunu da anlamiyor bu millet
- 1 yıl
Ama canım falan diyordun çocuğa Umut verdin gibi
- 1 yıl
Ben öyle düşünmuyorumda yiğit öyle dedi
Soran1 yılCanim mi anakqkqk kufur ediyorum canim yaziyor ben napam
Soran1 yılUygulama da hata. :D
- 1 yıl
Haa
- 1 yıl
Ben bu yigite dedim canım diyebilir hani desende evli kadın falan dediki ama bu beni güzel yer dedi
- 1 yıl
Erkekler işte değişen bişey yok abla görüyorsun
Soran1 yılSifa ne sacmaliyon bak isine merakliysan hadi ozele gecin ne halt yiyorsaniz yiyin engellicem ikinizi de simdi
- 1 yıl
Ben bişey demiyomda 😂yiğit mali ula lan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Kızılay yahur diyanetin bağış kampanyası varsa oralara at parayı, daha garanti olur.
04 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler
Soran1 yılUlastirir umarim
Dolandırıcı olabilir keşke zart diye göndermeseydin
02 Yorumla
Soran1 yılGondermedim gondericem. Sizde bakmak isterseniz hesabi vereyim.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen uzulmuyorum. Arap sonucta araba mi uzulcem bide.
212 Yorumla
Soran1 yılCocuk var be cocuk kucuk cocuk
Cevap sahibi1 yılBanane, onlarda büyüyünce tacizci sapık türk düşmanı olacak sonuçta. Neyse ben gidemde burger yiyem
Soran1 yılNerden biliyorsun senin sapikci tacizci olmayacagini? Herkes bir mi
Cevap sahibi1 yılNiye oluyım arap mıyım ben. Evet onlar en aşağılık ırk
Soran1 yılSadece araplarda mi var? Semih celik ne peki? Veya daha gecenlerde 2 yasinda bebege tecavuz eden turk kim?
Soran1 yılBunu arap turk diye bagdastirma. Turkiye de neler neler donuyor her gun biliyot musun sen? Ne sapkinliklar oluyor ac az haber izle
Cevap sahibi1 yılNiye arap avukatlığı yapıyorsun arap mısın?
Onlar ruh hastası.
Cevap sahibi1 yılO zaman ülkeni düzeltecek şeyler yap saçma sapan terörist devleti burada savunma.
Soran1 yılAhqhhqqhqh arap avukatligi yapmiyorum ben insanim. İnsan. Arap turk degil olay vicdanli bir insanim. Noldu zoruna mi gitti? Sapik dedin sana bu ulkede ki olabilen pisliklerden de ornek verdim. Bizim ulkemizden de boylr sapkinliklar cikabiliyor demek istedim. Sen tacizci diyorsun herkesin tavizci oldugunu nasil dusunuyorsun
Cevap sahibi1 yılEn azından 14 bin türk çocuğunu zamanında yetim bıraktıran arapdöllerini savunmak için saçmalamıyorum. Evet araptan bi halt olmaz.
Soran1 yılZamaninda yetim birakan bu gunahsiz cocuklar mi peki? Bu cocuklar kucuk daha yahu bunlarin sucu ne o zamandaki insanlar yüzünden
Cevap sahibi1 yılAtalarının yaptıklarının bedelini yaşayacaklar. Osmanlıya ayaklanırken düşüneceklerdi ölecek çocukları. Bizim meselemiz değil onların çocukları, ayrı yeten hiç bir arap ülkesi bile sevmiyor o it kopuğu biz niye sevelim
1 yılGüvenilirse yardım et operatörlerden de bağ iş yapabilirsiniz bide kızılıay mesaji
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDünya nüfusun yarısının ölmesi lazım zaten dengeyi sağlamak için
13 Yorumla
Soran1 yılCocuklar bu ölumu hak etmiyor anliyor musun!!! Dengeyi sağlamak icin sende öl bu mudur? Herkes yasami hak ediyor
Cevap sahibi1 yılOlması gereken bu ama kontrolsüz nüfus artışı oluyor
Soran1 yılDenge saglamak icin mi Şu an savas oluyor yoksa toprak icin mi?
Gizli Üye(25-29)1 yılResmi sitelere bağış yap öyle birinin attığı siteye vs. Yapma
01 Yorumla
Soran1 yılNeden ki, bu sahisda kendi icin topluyor. Orada Şu an
- Gündem konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılGit bankadan afada yap, başka yerlere gitmesin paran
01 Yorumla
Soran1 yılYa bir tane filistinli var. İ stagram uzerinden konusuyorum. Link var biosunda bagis linki, acaba dogru mudur? Kendisine sordum nasil eline ulasicak bu para diye. Sey diyor bazi bankalar ayakta diyor
- Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYollama deli misin
11 Yorumla
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce kendi milletine üzül sonra elaleme üzülürsün.
21 Yorumla
Soran1 yılKendi milletime yardim yapmadigimi nerden biliyorsun?
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen de bir üzüldüm bir üzüldüm hiç sorma
00 Yorumla
1 yılDolandırılıyorsun.
010 Yorumla
Soran1 yılNeden acaba mesela sayfalara gir bak, herkes kendi icin bagis topluyor
- 1 yıl
Bağış değil dolandırıcılık o. İlla yardım edeceksen devletin resmi kurumları üzerinden yap. Ne idüğü belirsiz sosyal medya hesapları üzerinden değil.
Soran1 yılDolandiricilik mi bilmem ama baya bana anlik atti. Ve baya bi konusma yasandi. Gazze sayfasinda yorumlarda herkes yardim bekliyor. Sayfalara girince herkes linkten yardim topluyo
- 1 yıl
Ya bilmediğiniz şeylere ne giriyorsunuz. Gazze hakkında ne biliyorsun? Gazzeye yardım gitmesinin tek yolu İsrailin izin vermesi. İzin veriyor mu? Hayır. Eeeee demek ki dolandırılıyorsun. Devletler bile yardım edemiyor ve İsrailden zorla izin alıyorlar. Gezi zekalıysanız verin paranızı.
Soran1 yılTamamdir tesekkurler
Soran1 yılGazze deki insan konsutugum elimize geciyor dedigi icin
- 1 yıl
:D :D :D Bu kadar gezi zekalı olmasa kimse zengin olamaz.
Soran1 yılDuzgun konusuur musunuz. Anlik video atiyor cocugunun resmini, yani ne bekliyorsun
- 1 yıl
Nasıl eline geçiyormuş para sordun mu?
Soran1 yılOnu sormadim daha donsun sorucam
Gizli Üye(30-35)1 yılDolandırıcı olabilir
00 Yorumla
1 yılDönüş yapar mısın
01 Yorumla
Soran1 yılTabi ki
1 yılYapılıyor
03 Yorumla
Soran1 yılNasil
- 1 yıl