• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Gündem

Abd ve İsrail iran a saldırabilirmi?

Çiçekbal
Çiçekbal Takip Et
Guru Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • betahouse
    betahouse Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 97%
    1 yıl
    Gündem konusunda 461 cevap paylaştı.

Saldırabilir mi derken neyi kastettiniz? İran öyle dev bir imparatorluk ki orta doğuya yön veren İsrail ile dünyanın süper gücü Abd birleşse bile saldırabilir mi yani, öyle şüphecilik mahiyetinde cümle mi İran'ı büyütüp yücelten cinsten bir cümle yapısına benzediği için tam olarak anlayamadım. İsrail tek başına istese İran'ı 48 saat içerisinde haritadan komple siler, 90 milyonluk nüfusu ve ülkemizin 2 katı toprağa sahip ülke sanki hiç var olmamış gibi dümdüz olur, yüzlerce yıl o topraklarda ot bile bitmez, Amerika'ya gerek bile kalmaz ki bu durum yanlış biliniyor. Amerika İsrail'in patronu sanılıyor ama tam tersi, Amerika'nın önemli siyasileri, ülkenin kurucuları, büyük para sahipleri, teknoloji üreticileri, lobiler, para babaları, mafyalar, silah tacirleri vs. vs. önemli kim varsa ne varsa zaten Yahudi, hakiki Amerikalılar Kfc de fast food yemekle meşguller, yönetim Yahudilerin elinde yani aslında patron İsrail, onun yönettiği ülke Amerika. Şu dakika Amerika'nın 3 büyük zengin Yahudisi sıkıldık buradan bak Amerika bize yardıma gelmedi, biz paramızı Amerika'dan çıkarıp Rusya'ya veya İngiltere'ye, en olmadı kendi ülkemize götürüyoruz dese dünyanın düzeni değişir, paralarını Çin'e taşısalar, fabrikalarını Asya'da kursalar, vergi kanunlarına atıyorum Singapur'da tabi olsalar Amerika'nın orta sınıf bir balkan ülkesinden farkı kalmaz. Neyse, durumun bizimle hiçbir alakası olmadığı gibi savaşın kıyısından köşesinden geçmeyiz, bize gelme ihtimali sıfır. Tek sorun Suri, Afgan, Lübnanlı akınlarından sonra İran ve Güney Azerbaycanlıların yoğun göçü biraz etkiler hepsi bu. Biz Nato üyesiyiz, tıpkı Amerika gibi ve Amerika nereye, biz oraya. Amerika İran'a? O zaman bizde İran'a, işte bu kadar. Siz dua edin İsrail tek girip halletsin, bize gerek kalmasın.

0
    5 Yorumla
    • Chıld_Of_GOD
      Chıld_Of_GOD
      1 yıl

Güzel yorum. ABD borsasindaki Yahudi sermayesi bugun 15 trilyon doları geçiyor ki ABD bütçesi 9.7 trilyon dolar olduğunu düşünürsek. ABD başkanını lobi belirliyor zaten. Parayı biz basıyoruz. ABD 'nin İsrael'e hayır deme luxu yok.

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      1 yıl

@Chıld_Of_GOD Ben bile araştırdığım halde 15 trilyon dolar olduğunu bilmiyordum bak bu savaş olur mu bize sıçrar mı diye günde 5 kere konu açanlar nereden bilsin. Bizim coğrafyada herkesin bildiği bir söz var hani mühür kimdeyse Süleyman odur diye, heh işte Amerika içerisinde de mühür Yahudilerde, bunu gözü görmeyen bile görür, kulağı duymayan bile duyar, Amerika başkan adaylarının mutlaka belirli kesimlere vaatler vermesi gerekir mesela Evanjeliklere, Yahudilere, Mormonlara, Afroamerikanlara, Hispaniklere vs. yani Amerika'yı Amerika yapanlara. Buradakiler ne bilsin işler nasıl yürüyor, kim kimi yönetiyor, para kimde, güç kimde, sadece bilmediklerinden soruyorlar bir cevap arıyorlar işte.

Yorumla
    • Chıld_Of_GOD
      Chıld_Of_GOD
      1 yıl

İsrael'de yaşayan bir Yahudi olarak söylemem gerekirse İsrael halkı Türk halkını seviyor. Savaştan önce tatile giderdik Türkiye'ye. orada ticari bağlantılarımız var. Gayrimenkullerimiz var. ABD de de lobimiz var. Hatta dünyanın hemen hemen her yerinde. ROTSCHİLD ve ROCKEFELLER aileleri dünya finans sektörünün %95ini idare ediyorlar. İsrael Lübnan ve Suriye'deki hizbul hedeflerini vuruyor. Tıpkı kuzey Irak'taki hedeflerin imhası gibi. Gördükçe açıklıyorum insanlar öğrensin.

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      1 yıl

@Chıld_Of_GOD Ben biliyorum zaten mevzuyu, araştıranlar da bilirler zaten ama din üzerinden algı politikası yapıldıkça halk inanç eksenine kayıyor, gerçeklikten uzaklaşıyor, bir süreden sonra teröristi bile dindaşı olduğu için haklı görecek konuma kadar düşüyor. Herhangi bir sivil binanın çatısına düzenek kurup benim halkımın üzerine füze bomba vs. atan hangi halkın vatandaşı olursa olsun kaç yüz sivil öleceğini düşünmeden vururum, hiç acımam bile. O yüzden birileri binalarının çatısından, hastane bahçesinden vs. sivilleri bombalamaya kalkışıyorsa misilleme atışının hedefi olduğunda da kimse yok yere üzülmesin.

Yorumla
    • Chıld_Of_GOD
      Chıld_Of_GOD
      1 yıl

Kesinlikle haklısın. Teröre destek de terör suçudur. 7 Ekim'de lokma dağıtan , kızların cansız bedenlerine tukurenler de aynı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.

https://nuclearsecrecy.com/nukemap/

Mesela Tahran'a 100,000 megatons (Çar Tsar bomba) atılırsa belki Tahran'da 8 Milyon ölü demektir. En az 8 Milyon ölü demek evet yalnış duymadınız Çar bombası oldukça kitleleri yok edebilen silahlara sahiptir. (Dolayısıyla ABD'de var mesela Tahran Moskova veya Şangay gibi düşman olduğu ülkelere atması sonucu baya büyük demografi o ülkelerde yok olur Her VS taraflarda 100,000 megatons sonucu 3. Dünya Savaşı başlamasıyla en az 1,000,000,000 insan ölür veya 1 Milyar'dan bile fazla bilanço dahi edebilir.

0
    0 Yorumla
  • SOLANDO
    SOLANDO Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Şu CNN Türk kadar boş bir kanal, yorumcu toplayan haber yok. Öğlen olayları akşam 3-5 saat boş boş konuşarak tartışırlar ve kendi kendilerine senaryo üretirler.

İsrail, ABD direkt olarak saldıramaz. İsrail'e silahı taktiğe verir köpeğe verir gibi İran'ın üzerine salar. Evet İsrail saldıracak orası kesin ama gelipte nükleer santrallere vurursa o zaman Dünya Savaşı başlamış olacak.

0
    3 Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Valla genelde cnn türk izliyorum ben peki bize doğru gelirmi bu savaş

Yorumla
    • SOLANDO
      SOLANDO
      1 yıl

Gelmez

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

İnşallah

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

14

Cevap

• Derinlik_Sarhoşluğu
    Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Saldırır.
    İran dayanır.
    Hizbullah üzerinden cevap vermeye çalışır.

5 Kasım'a daha çok var.

0
    4 Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

İrana destek gelirmi?

Yorumla
    • Derinlik_Sarhoşluğu
      Derinlik_Sarhoşluğu
      1 yıl

Askeri olarak hayır.
      Diğer taraftan Çin ve Rusya kesin
      Türkiye supheli

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Gecenki yemekhane saldırısında Hizbullah rusyadan almış silahları aslında rusyada işin içinde gizliden savaşıyor aslında

Yorumla
    • Derinlik_Sarhoşluğu
      Derinlik_Sarhoşluğu
      1 yıl

Aralarında silah alisverisi her zaman oluyor.

Haklısın, eksik dusundum.
      Silah desteği olarak askeri destek olur. Olabilir.
      Ben sıcak catisma olarak dusundum.

Yorumla
  • kuzularvebebekler
    kuzularvebebekler Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kendi İT i niye saldirsin ikiside aynı b. k yalandan onlara yer açıyor bugune kadar iranin kime ne faydası olmuş sıfır

0
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu kanaldan doğru haber alamazsın. Ama İran rejmi yıkılacak, bunu da İran halkı yapacak

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

o popo yok onlarda, dünya savaşına sebep olur bu durum

0
    0 Yorumla
  • Tαყƙҽʅ
    Tαყƙҽʅ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 101
    1 yıl

Abd İsrail saflarında savaşmış kadar oluyor zaten. Ama nükleer tesislere saldirinin sonuçları çok ağır olur 2. Çernobil faciası olması an meselesi. Zatende abd de İsraile bunun uyarısını yapıyor

0
    6 Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

İran video yayınlamış gözdağı veriyo askeri üsleri vururuz diye

Yorumla
    • Tαყƙҽʅ
      Tαყƙҽʅ
      1 yıl

Herkes yanlış düsünsede. İran ilk defa İsraile saldırdı. Geçen seferki muhimmatsiz bombalarin mesajı istesek sizi vururuz Demir kubbede bunu durduramazdi ve çok ilginctirki Hizbullah bildiri dağıtıyor ve halka diyor ki. Askeri tesislerden uzak durun saldırılarımiz halka olmayacak diye. V3 en son saldirida askeri ustlerini vurdular 40 tan fazla askeri öldürüldü. Isler iyice kızıştı. Hizbullah yönetim kadrosunun içindeki mossad ağı çözüldü diye düşünüyorum. Daha kanlı çatışmalar olacak

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Iranda sivillere saldırsın korkak İsrail anca silahsız savunmasız insanlara saldırıyor

Yorumla
    • Tαყƙҽʅ
      Tαყƙҽʅ
      1 yıl

Aslına bakarsa bana göre hic bir Yahudi sivil sayılmaz. Geçen saldırı sonrasi İsrail tarafindan İslam'a yemek yiyenlere saldırmak yoktur demiş. Kendi çarpık kitaplarında masum çocukları yakarken, öldürürken biz kitabımızda yazanları uyguluyoruz diyen şeytan uşakları ufak bir saldirida siviltoplum örgütlerine bile çağrı yapmaya basladilar. BM askerlerine bile saldıran tayfa 😃

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Aslında gerçekten çok korkaklar daha Hizbullah la baş edemiyorlar

Yorumla
    • Tαყƙҽʅ
      Tαყƙҽʅ
      1 yıl

Ben bunu yıllardır söylüyorum. Kuran da boşuna onlar anca sizinle korunaklı kaleleri ardindan savaşırlar onlardan korkmayın demiyor. Bazı israilperestler için bile büyük yıkım oldu. Teknolojide cok iyiler hic kimse dokunamiyor edemiyor diyorlar gizliden gizliye israil propogandasi yapiyorlardi. Ne oldu demekki dokunulabiliyormus. Zaten dört tarafı çevrili silahı, düzenli ordusu olamayan filistinlilerin içinden çıkan direniscilerle bile başa cikamiyorlar. Meskun mahal operasyonlarinda ozel kuvvetleri bile büyük hezimet yaşadılar sonra sivilleri bombalayip güya üstünlük kurmaya çalıştılar. Bir avuç korkak katiller sürüsü.

Yorumla
  • x50bıst
    x50bıst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 90%
    1 yıl

Şu CNN i izlemeyin ya farklı bir dünyada onlar

0
    2 Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Vallaa hep bu kanal açık

Yorumla
    • x50bıst
      x50bıst
      1 yıl

Strees yaptırır insana gerek yok

Yorumla
  • Nehir006
    Nehir006 Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Saldirirsa saldirisin bizi Alakadar etmez

0
    23 Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Nasıl etmtiro adamların amacı buraya girmek 🙃 kaç senedir ABD ne için uğraşıyor banane ile bizi savaşa dahil etmek amac

Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Senin üst komsumda yangın var banane benim evim mi yaniyor diyosun bigün sanada sicricak bu iş böyle

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

@kuzularvebebekler cahil boş ver bende cvp vereyim dedim ama sonradan gerek duymadim muhatap olma :)

Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Ya koşacak sondureceksin ya da o yangının olmaması için önlem alacaksın şu an bizim yaptığımız bu ama anlayan kimse yok millet kendi aleminde

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

buraya giremezler Natoya üyeyiz

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Ust komsumun evi kalitesizmis demekki dikkatli olsaymis ben evimi tahtadan yapmadim yanmaz

Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Hahah NATO mu 🤭 güldürme beni NATO'nun kendine hayrı yok bize mi. olacak gördük Ukrayna'da Rusya'ya karşı gram bişey yapmadılar

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Aynen tamam ugrasamam Tarih bilgisi olmayanla

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Ukrayna nato üyesi değil diye biliyorum

Yorumla
    • kuzularvebebekler
      kuzularvebebekler
      1 yıl

Anlat da öğrenelim? Tarih mis ne tarihi bu dünyada 2 savaş var yillaridr Haçlı ve Hilal bu kadar basit

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Ben niye anlatayim git öğren natonun ülkemiz için önemini
      Hic tarih bilgin olmasa bile sadece lise tarih bilgisi olanlar bile bilir bunu
      Nato ulkesi bir ulkeye adim attigi anda baska bir ulke
      Tüm nato ulkerine otomatikmen savas acmis oluyor resmi olarak

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Natoya falan gerek yok bize saldırsa eğer rusya bide çini alalım yanınıza yeterli:)

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Bana ortacagdaki hacli ve hilal savaslarindan bahsediyor oldugumuz cagin farkindasin dimi
      Avrupada reform ve rönesans hareketleri sonrasi milliyetcilik basladigini ve dinin oneminim kalmadigini biliyorsundur umarim avrupada asirlardir dinin bir önemi yok tabi sizin kafa halen ortacagda oldugu icin

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Çin ve rusyanin natodan buyuk oldugunu sanmak jsjsjs
      A. B. D. AlmanyaArnavutlukBelçikaBulgaristanÇek CumhuriyetiDanimarkaEstonyaFinlandiyaFransaHırvatistanHollandaİngiltereİspanyaİsveçİtalyaİzlandaKanadaKaradağKuzey MakedonyaLetonyaLitvanyaLüksemburgMacaristanNorveçPolonyaPortekizRomanyaSlovakyaSlovenyaTürkiyeYunanistan
      Saymakla bitmiyor jsjsjs
      Ayrica gozunuz kör olmus filistinden dogu turkistanda oradaki türklere eziyet eden çinle müttefik olmayi teklif eden zaten milletini dusunmuyordur

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Sen şimdi bu saydığın Avrupa ülkeleri ile Rusya ve çini bir tutuyorsan ben daha bisey demiyorum bide balkan ülkerinide saymış :) canimmmm 1 abd 2 rusya 3 Çin bilmem biliyonmu🤣

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Ablacim ne anlatiyon Allah askina kac tane tarihi savas analiz edip tez yazdin kac tane tarihi kitap okudun ülkelerin siyasi gucleri hakkinda sacma sapan yorumlar yapiyorsun

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Balkan ulkerini kucuk goruyor cunku Balkan savaslarini bilmiyor

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Yaa he ablacım en aydın sensinn tamam 🙂

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

En aydin ben degilim ama en azindan okuyup ögrenip milletime sahip cikiyorum
      Kitap okumayip tarih bilmeyip birde ortalikta bos bos konusup elin arabini savunmuyorum

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Arab değil mesele insan olmaları

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Tamam git filistine savas o zaman
      Burası TÜRKİYE alin arabi icin kendi kanını akıtamaz
      Sen cok merakliysan kendin akitabilirsin

Yorumla
    • Çiçekbal
      Çiçekbal
      1 yıl

Bunlara biri dur demezse seninde kanın akacak biliyonmu ablası?

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      1 yıl

Ben kac saattir ne anlatiyorum bize birsey olmaz demedim mi nato demedim mi bizim askeri gucumuz filistinle bir mi sence

Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Dost dosta saldırmaz.

0
    0 Yorumla
  • ImTheChosenOne
    ImTheChosenOne Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

ABD sadece ne yapılması gerektiğini söyler

0
    0 Yorumla
  • Kendihalinde2025
    Kendihalinde2025 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kopsun kıyamet savaşalım

0
    0 Yorumla
  • agresifpanda69626
    agresifpanda69626 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Gündem konusunda 734 cevap paylaştı.

Saldırır

0
    0 Yorumla
  • HardBDSM06
    HardBDSM06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Touchmebaby
    Touchmebaby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Üçü bir olup bize saldırır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bırak saldırsın

0
    0 Yorumla
  • Badboyy02
    Badboyy02 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Tamamen gösteri

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Abd ve İsrail iran a saldırabilirmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İran İsrail'e mi saldiracak? Saldırırsa ne olur? 6 cevap verildi
Sizce İsrail, İran'a saldırabilir mi? 12 cevap verildi
İran israeli saldiriyor bunun sonu ne olur? 27 cevap verildi
İsrail İran'ı vurabilir mi sizce. ? 12 cevap verildi
İsrail'in İran'a saldırısı böyle mi sonuçlanacak? 5 cevap verildi
İsrail ve İran arasında savaş olur mu? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En son kiminle göz göze geldin?
  • Bir ilişkide en büyük tehlike üçüncü şahıslar mı yoksa çiftin kendi hataları mı?
  • Gönül eğlendirme peşinde misiniz yoksa ciddi ilişki mi arıyorsunuz?
  • Bunların hangisini beslemek isterdin?
  • Hiç imkansız birine aşık oldun mu?
  • İliskilerde iki baskin taraf/ iki pasif taraf iliskisi iyi olur mu?
  • Kışın çizme giymeyi seviyor musunuz?
  • Size bir emanet bırakacak olsaydım, bunun ne olacağını soyleyim mi?
  • Bakışlarınız sizi ele verir mi konuşmadan da kendinizi böyle anlatabilir misiniz?
  • Yazılım mı guncellersiniz daha çok, hayatınızı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨