Birbirlerine dişlerini gösteriyorlar fakat stratejik olarak bunun zor olduğunu düşünmekteyim. Sizin fikriniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet saldırabilir
O zaman dünyanın halini düşünemiyorum.
iranı yok eder istese. iranının gücünü de gördük. kağıttan savaş aracı yapmışlar resmen. İran bi bok değl. asıl batının korktuğu Çin. farslar anca boş hava gazlığı yapar.
Zaten Abd, en çok da Rusya ve Çin'den çekiniyordur.
İnan bana Rusya da batı için büyük bi tehdit değil. Ruslar ve Farslar sadece ordu vs alanında yatırım yapan gelişmemiş ama gelişmiş gibi görünen alt sınıf ırklar. Ama Çin müthiş bir tehdit oluşturuyor. Çünkü her alanda aşırı gelişti. Ve rusları farsları da alttan altta o etkiliyor aslnda.
Çin yükselen bir güç. Abd savaşa girerse bütyük irtifa kabdece, belki de parçalanacak. ekonımisi çöcecek. Bundan büyük endişe duyuyorlar tabıki...
Çin yükselen bir güç ama ABD'ye karşı şu an hiçbir şansı yok direkt savaşta. O yüzden alttan alarak ilerliyor. İrana yatışöa çağrısı yaptı mesela Çin de. Ve bu yüzden batı bastırıyor ki savaş çıksın. Çünkü Çinin daha da güçlenmesini bekelmemeliler. Yani aslında savaş batının işine geliyor bi taraftan Çin daha da güçlenmeden, yılanın başını küçükken kesmek misali harekete geçiyorlar. Bu arada emin ol ki Çin, İran ve Rusyanın egemen olduğu bir dünya bizim işimize asla gelmez. Onlar aç vampir kurt gibiler. Bizzat Çine de gittim Rusyaya da ve tarih bilgim de iyidir.
İran'ın cesaret edecegni sanmıyorum çünkü İsrail'in arkasnda ABD var. Dünyayı ABD yönetiyor hcbr ülke cesaret edemez eğer cesaret ederse İran gerçekten saldırırsa başına hc iyi şeyler gelmez
İran'ın da arkasında Rusya ve Çin var ama...
Bişey değştrmiyor bnce kaç aydr zulüm var Gazze'de kimse bşi yapmıyor İsrail'e yapacak olsaydı çoktan olurdu
hepsi küreselcilere hizmet ediyorlar
Amaç irana füze attırıp füzelerden birinin mescidi aksaya düşürtüp, o bahaneyle mescid-i aksayi yıkıp yerine süleyman mabedini yapıcaklar bana göre
Iran bunu düşünmüştür bence...
İsrael çok rahat bunu yapar. Ama askeri saldırı son planda. Ticari bağlantılarını kesmek, ambargo, siber saldırı, bunlar daha fazla zarar verirken İsrael açısından daha masrafsız.
Tariflerini ver sen, siyasete girmen anlamsız
Gündemi takip etmek gereksiz mi? Burnumuzun dipinde savaş var. Tabiki takip edeceğim!
Sonuçta gündem hepimizi ilgilendiriyor!
Tarifler de hepimizi ilgilendiriyor, siyasetten önemli
:))))
danışıklı dövüş yeni dünya düzenine geçiş farkında olun
Bence iyi ki konuyu açmışsın gündemi daha fazla konuşmalıyız sonuçta hepimizi ilgilendiriyor. İsrail bunu yanlarına bırakmaz aylardır filistinde yaptıkları belli bence
Evet, hayatın gerçeği bu. Temennim savaşların son bulması! Tatlı talı sohbet etmek...
İnşallah 🙏
İsrail İran'a son 5 yılda 267 kez falan saldırdı zaten
Direk saldırı oldu mu? Irak ve Suriyedeki üslerine saldırdı bildiğim?
İran'da nükleer işinin başındaki adam nasıl öldü araştır bakalım, nükleer santral olmak için yapılan yerleri kim vurdu onu da araştır.
İran: Muhsin Fahrizade, uydudan kontrol edilen yapay zekaya sahip silahla öldürülmüş.
Oraya ben mi yerleştirdim silahı 🤣
israil ben yapmadım demiştir.)
Mutlaka öyle demiştir:)
Eninde sonunda saldıracaklar ABD ile
Saldıracak tabiki İsrail bu altta kalır mı.
Ya Rusya harekete geçerse?
Geçer tabi yrrwm zaten soru mu bu
Tarihte hep savaşlar olmuş şimdi savaş olunca millet sasiriyo neye sasiriyo yrram insandır bu savaşır
İnsan olan yerde er ya da geç savaşlar da çıkar
Savaşsız bir dönem var mı tarihte
3. dünya savaşı çıkarsa dünya cehenneme döner. Savaşlar artık eskisi gibi değil ki. Yapay zeka, robotlar, Nükleer silahlar, haarp kıyamet silahı baya bir faktör var! Endişemiz bu!
Nükleer kullanmaz herhalde hicbi devlet.
Yapay zeka robotlar ne alaka onu anlamadım. Haarp zaten şu an da fa kullanılıyor
İsrail savaşta yapay zeka kullanıyor şu anda!
Kullansin nolcakki
Zorr
Ben de öyle düşünüyorum.