Eğer vurmazsa İran iki ayda nükleer silah üretecek duruma gelecek. . ne düşünüyorsunuz?
Vurur
Vurmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsrail kendine düşman bir ülkeye saldırmaz çünkü insanları kontrol altında tutmak için korkutmaları gerek aynı şekilde iran da öyle yapıyor. Yani karşılıklı ve danışıklı bir kurgu var
ABD izin verse neler neler yaparlardi şimdiye. Büyük İsrail haritasında İran'da var.
Abd bile İçerdeki sorunları yıllardır dış güçleri ve gerçekte var olmayan düşmanlar yaratarak gizlemeye çalışıyor. Abd destek vermezse İsrail çoktan bitmişti
Bu 2 ay mevzusunu nereden duydunuz? Yok mabadınızdan sallıyorsanız ekran görüntüsü alıp cimer'e bildireceğim ona göre soruyorum. Dezenformasyon ile mücadele yasası gereği eğer böyle bir şeyi uyduruyorsanız hapis cezası var, bilginiz olsun. 18lik yeni yetme basit biri öyle gevrek gevrek iddialar ortaya atıp halkı galeyana getirmeye çalışıyorsa uydurmuyordur herhalde değil mi? Cevap bekliyorum, ekran görüntüsü ve link aldım ona göre artık cimer gereğini yapıp KS den ip mi mac adresi mi talep eder, onlar internet sağlayıcınızı bulur evinize mahkeme evrakı mı gönderir bilemem. Sizin gibiler eğer böyle üfürme şeyleri kaynak belirtmeden sağda solda yazıyorsa en ağır cezayı çekmeliler.
Twitter da bir haber kanalı yazıyordu
O zaman twitter'daki o haber kanalının bağlantısını ekleyip topu onlara atabilirdin, hala da güncelleme yapıp kaynak ekleyebilirsin seni tutan yok. İletişim başkanlığı bu tip kaynaksız haberler ve halk üzerindeki etkileri ağır olabilecek söylentiler üzerinde çok ciddi çalışıyorlar, benden söylemesi.
Özür dilerim bilmiyorum böyle olduğunu kötü bir niyetim yoktu
Orta Doğu’da gerilim gerçekten çok yüksek ve son dönemde karşılıklı açıklamalarla tansiyon daha da arttı 😕 İsrail’in İran’a yönelik askeri bir hamle yapıp yapmayacağı hep tartışılıyor. Aslında teknik anlamda İsrail vurabilir, bunu gizli operasyonlarda defalarca gösterdi. Fakat tam kapsamlı bir saldırı bölgeyi ciddi anlamda istikrarsızlaştırır ve sonuçları kimse için öngörülebilir olmaz 🕊️
Uluslararası dengeler, nükleer silah endişeleri ve büyük güçlerin tavrı burada belirleyici olur. Kendi gözlemlerime göre şu an için İsrail’in açık bir harekete girişmesi riskli görünüyor. Ben "Vurmaz" şıkkını tercih ediyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Sence Batı'nın tepki mekanizması nasıl olur?
Cevap
9Cevap
vurabilir.
Mesela Tahran'a atom bombası atmış olsaydı baya can kaybı olurdu.
İsrailin su anda savaşıp ta yenemeyeceği bir Müslüman ülkesi yok buna tr de dahil maalesef
Biz olmadan İsrail tek başına vursa irana zarar gelmez.
Vurur hatta yok eder. Ama iran asla nükleer yapamaz o beceri yok onlarda.
Vuracak zaten şu an onun hazırlığı yapılıyor
Ne zaman biz olmadanmı
Tek başına vuramaz
İran silahsız savunmasız Filistine benzemez. Ordusu var gücü var
Vurur
Vurabilse vururdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?