Bu siyasi görüşü en doğru ifade eden akım hangisidir?

mesela siyasetin, devletin içinde hatta sosyal yaşamda dini ögelerden ve görüşlerden rahatsız oluyorum galiba ülke olarak yaşdıklarımızın etkisi ama dinden aşırı derecede uzak olsamda bu tamamen çocukluğumdan itibaren hiç bir dini görüşün bana dayatılmamasından kaynaklı. Ama saygısızlık yapmam. Yine de bazen islamafobik düşüncelere yakın olabiliyorum. İktidar partisinin hiç bir eylemini ve projesini desteklemedim. Ailem Chp'li olduğu için bende hep muhalefette esas parti olarak Chp'ye oy verdim bu güne kadar başka bir partiye oy vermeyi düşünsemde bu hiç gerçekleşmedi. Ve Chp'yi ailem dışında sosyal bir ortamda hiç eleştirmedim. Sağ partilere çok uzağım ama Mhp'ye asla düşmanca yaklaşamıyorum ne olursa olsun. Onun dışında muhalefet partilerinden Chp dışında en yakın tercihim Zafer partisi. Dem, Hüdapar, Refah gibi partileri ve o partilere yakınlık duyan insanları ülkeye ve vatana ihanet gibi gördüğüm için sosyal yaşamda dışlıyorum. Özellikle arap kültüründen ve insanlarından fazla derecede rahtsız oluyorum. Laik Türkiye Cumhuriyetine, Atatürk'e ve İnkılaplarına aşırı bağlılığım var. İslamiyet öncesi Türk kültürüne de aynı şekilde. Ama Osmanlı devletini ve tarihini de seviyorum. Sorumun asıl amacı sosyal medyada kendini örneğin liberalim, kapitalistim vs. gibi tanıtan insanlar var. Bu siyasi görüşü, düşünceyi hangi akım doğru ifade eder?
Bu siyasi görüşü en doğru ifade eden akım hangisidir?