Yarın bir seçim olsa ülkenin başına kim geçsin istersiniz?
-RTE
- Selahattin demirtaş
- ekrem imamoğlu
- meral akşener
-mansur yavaş
-kemal kılıçdaroğlu
-muharrem ince
Kimi seçersiniz ve neden?
-RTE
- Selahattin demirtaş
- ekrem imamoğlu
- meral akşener
-mansur yavaş
-kemal kılıçdaroğlu
-muharrem ince
Kimi seçersiniz ve neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ülkenin başına kimin geçip geçmemesi umrumda değil. Demokratik ve ekonomist biri geçsin isterim. Yani Erdoğan.
Hahahhahaha komikmiş harbi
;dd
Demokratik ve ekonomist erdoğan ajshshjsnshsjsjdnsba
İsimle siyaset yapılmaz halkını düşünen helalı haramı hakkı gözeten hizmet eden liyakatli herkese oy veririm.
Kim sizce o
şu an mansur yavaş gibi gözüküyor
rte NİYE BÜYÜK? Diğerleri küçük? MANSUR YAVAŞ!! Net
iyi parti meral akşeneri destekliyorum kötünün iyisi
Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir ülke için Evet
İroni dimi 🙄
Hayır gerçek
Biz daha çok dert çekecez belli ülkeye dinamit döşemeye yemin etmişsiniz
Sadece gülüyorum bu sözlere
Mansur yavaş ama chpli değilim
Atatürkçüyüm hiç birine oy vermem
İnan bir siyasi görüşüm kalmadı bu ya ülkesinde
Hiçbirinden bi cacık olmaz. Benim düşüncem
Ekrem bey çok sempatik.
RECEP TAYİP ERDOGAN
Ülkenin bugününden memnun musunuz?
Torpille iş bulmuşlardır kesin buna veya ailesinden birine.
👎🏻👎🏻👎🏻 🤮
gayet memnunum nedenmi sana iç ve dış siyasettte 3 şey saycam 1 pkknın işi bitmek üzere 2 devletin içine sızmış fetö bitmek üzere 3 devlet savunma ve büyük hamleler yaparak ülkenin dogal gaz petrol rezervlerini yapılan bir sürü icaatlarını gördügüm için şimdi dış 3 şey için birincisi surıye ırak iran tarafındaki pkk ve uzantılarını sınırımızdan uzaklaştırıp vatanın sınırlarını korudugu ve teknolojık hamlelerle siha iha atak koral ve sayamayacagım silahlarla askerimizin kabileyetini arttırdıgı için ülkemizi savundugu için ikincisi libyadaki cıkarlarımız akdeniz karadenizdeki cıkarlarımız kuzey kıbrıstaki cıkarlarımız 3ncüsü azerbaycanın ermenilerin karşısındaki büyük zaferi için daha binlerce şey sayabilirim ha ekonomimi dünyadaki hangi ülke şu an pandemi sürecinden önce darbeye maruz kalıp gezi eylemlerinde iç karısıklardan cıkıp güclü cıkmış ondan sonraki pandemiden sonra sektese bile iyi bunu fırsatacevirebilmiş 5 ülke sayamassınız ama ekonomı cok iyi diyemem ama kötüde diyemem bunca şeye ragmen
Bu arkadaş makarnayı fazla kaçırmış bununla tartışmaya girmeyin
Ayrıca a haber izlemektende sarhoş olmuş
@OpitOpit yaşın ufak bilmessin o yüzden cevap vermeye deymez cünki bu ülkeyi 20 yıla yakın yöneten başkanın ilk baştan beri iftiralarla nelerle karşılastıgını bi gecmişten baksan ve muhalefetinher fırsatta neeler yaptınıgını devirmek için dış gücleri bile ülkeye davet ettigini bilsen anlardın diyceemde en yakın ırak amerikayı cagırdı cok güzel demokrasi gelmişti türkiyeye gelseydi amerika sen burda bana laf yetistiriyo olmaz anneni babanı kardesini iç savasta kaybediyo olurdun ya da başka ülkelere kacma planları içinde olrdun belkide cogumuz yaşamıyo olurduk ferasetli ol elindekinin kıymetini bil
Kardeş sen bu yazdıklarına kendin inanıyorsan valla çok üzülcem senin adına fetöyü ülkenin başına saran kimdi pkkya hendek kazdıran kimdi? Doğalgazı zaten sıkıştıkça buluyoruz sonrasında zam geliyor gazın kendisi yok. Bak istanbulun ormanların derelerin canına okudular eğitim sistemi çökmüş sağlık sistemi çökmüş saraya akıtılan paraları yazmıyorum bile yuh bu kadar körlük olmaz ekonomi bitti be bitti
@crazyboys54 la velet 18 yaaşındasın bu parti geldiginde sen babanın aklındaydın sadece o yüzden susta okulunu bitir eline meslegini al sonra gel yorum et
1-pkk'nın işi bitmek üzere değil erdoğan hükümeti kamyonlarla yüzlerce ypgli geçirdi türkiyeden kobaniye zamanında pkk hiç olmadığı kadar güçlü artık
2- devletin içine fetoyu erdoğan hükümeti sızdırdı hem de milyonlarca insanın hakkını yiyerek torpille yaptı bunu
3- ayda bir sıkıştıkca gaz çıkarıyoz da dünya'nın en pahalı petrolünü niye kullanıyoruz peki
Sen masal anlatmayi birak kardeş ailenden kaç kisiyi torpille işe aldilar da bu kadar destekliyon onu anlat
18 yaşında nerdeyse kendini bildi bileli rteyi görüyor ve ülkenin gittikçe batışını görüyor asıl sen sus biz konuşalım canını aldılar ülkenin be paraya doymadılar doyuramadık bak denizler bile tükendi artık
O velet dediğin kişinin aklı senden daha çok çalışıyor merak etme. Senin gibi kör değilim en azından. Türkiyeyi Z kuşağı değiştirecek. Gençlere dair hiç bir yatırımı olmayan bu hükümet kaybedecek sizde hiç bişey yapamayacaksınız. Cevaplayamayacağın bir sürü soru sorarım sana burda ama sonrasında silivriye gitmekten korkuyorum
fetö bu ülkeye gireli tm 30 yıla yaakın oldu bu1 ikincisi abim uzman cavuş olcakken abimden vasıfsız biri geldi torpiile uzman oldu buda iki fetötü ta ecevitten cillere cillerden meral aksenere ordan deniz baykala kadar uzanan ve öven bi devlet birokrasisi vardı tek tek videolarını yanınlarım üzülürsün bu 3 hendek işine gelirsen devlet en büyük oyununu hendekte kazdı kim kimdir kim bizdendir hepsini tespit etti hendeklere gömdü ben 3 yıldır mardinde görrev yaptım yeni ankaraya geldim güneydoguya git görürsün şimdi nasıl oldu oralar bunlar cözüm sürecindeki kürtlerin içine sızmış pkkyı yüzeye cıkarma planıydı eger istersen sana ayrıntılı özel bilgileride özeline yazarım okadar basit degil o hendek olayları gaza petrole gelince gaz sıkıştıkca bulunmaz yıllarca gaz orda yatıyodu amerika gelıp oraya mühür vurup giderdi ve dikkat edersen hep güneydogunun cevresinde vardı gaz ve biz hiç birriini cıkaramadık yabancı güc de icerdeki adamlarının saysinde de neticede şimdi cıkıyosa buda bi devlet hamlesidir İstanbul demişken sana ayrı bi imamoglu klasıgı anlatırım belediyecilikte anlatırım ülke bitti sözü 2008 den beri denen laf ama nedense bitiremediniz bu ülkeyi aksine büyüdü ilginç
@crazyboys54 hadi ben makarnayı fazla kacırdım alnımın teriyle kazandım aldım devletten kuruş yardım almadım gün gelir makarna yeriz gün gelir et yeriz gün gelir yardım ederiz ama senin gibi onun bunun ipine takılıp vatan satmayız burda dogar burda ölürüz devleti eleştiririz ama asla ihanet etmeyiz benim oyum 2 tllilk makarnaya satılmazda senin oyun kac paraya satın alınır bilemem
Arada nokta, virgül, paragraf falan kullansan da yazdığını anlasak keşke. İlkokul terk olunca böyle oluyor herhalde. Gerçi emine erdoğan da böyle ilkokul mezunu ama 500 odalı sarayda, 1000 hizmetçiyle yaşıyor kadın.
Büyüdü mü😂 euro dolar kaç farkında mısın? Senin vatandaşına yapılam muamele hayvan muamelesi farkında mısın? Sarayında oturup para aklayanlar iyi boyuyor gözünüzü ne orman bıraktılar ne dere ne deniz hepsi rant için ülke bitti bitti bak damat bile kaçtı gitti oraya buraya cami dikmekle geçiyor ömürleri artık gitme vakti
Vay arkadaş rteyi sevmiyoruz diye hainde olduk. Merak etme yakında almanyaya gidicem az kaldı sayılı günler çok sevdiğiniz türkiyede size bol şanslar dilerim zira türkiyede yaşamak afrikada yaşamak gibi bişey. Türklüğü ve türkçülüğü unutturmaya çalışan ATATÜRKÜN ilke ve inkilaplarına saygı duymayan değerlerini hiçe sayan bu hükümetin toprağı altında hiçbir güç beni yaşattıramaz allah bile
@crazyboys54 bizler sarı mükrofonlarla sözcülerle abuk sabuk hayallerle yaşayan z kusagından olmadık ayagımız sert bastık zorlugu gördük ellerimizde akıllı telefonla degilde yaaaşyarak görerek ezilerek geldik hiç vatanı satmadık sen benden kendini akıllı sanman malesef bu senin kücük beynini acizligidir sen zaten akllı olsan senle benim yaşantımı kıyaslayamayacak kadar kendini üstün görmessin z kusagı anca avrupaya calışmaya gider z kusagı ucuk hayallerle doldurulmuş boş internet ortamında anca millete laf yetistiriyosunuz başka bişey yok caba yok calısmak yok emek yok masa başı iş isteyen boş yaşayan topluluklar tabi bütün z kusagını koymuyorum icine vatan sever calısan bu ülke icin cabalayan zeki evlatlarımızda var
Ben makarna yerim ama ben makarna yerken altın varaklı saraylarda oturup habire heykel cami bilmem ne yapan olursa o makarna boğazıma takılır ben ülkeme üzülüyorum ne kültürüm kaldı ne doğam ne ekonomim
Yauuuv herkeşin elinde aypun var gardeşim aypun yaaauuuv
Egonomi bugadar kotüyse nasıl aldı bu millet aypunları heeeeee
Noktasına geldik ben kaçar. d
Haklısın deliyle deli olduğum için kendimden çok özür dilerim sana laf anlatmaya çalışmakla İQmu düşürmeyeceğim senle aynı seviyede olmak istemiyorum
Ülkesi için çabalayanları o desteklediğin adam fetö için sattı. Gelsin fetönün tohumları yeşersin diye ayaklarını kaydırdı bu ülkenin gençlerinin elinden tutan olmadı çalışsa nolur kpssde nasılsa elenecek ampülden torpillisi varken bize sıra gelmez
bana sölermisin denizleer tükendi derken nerde belediyeler niye calısmadılarda bakanlıklara kadar kırmızı alrm verildi başta temizlenmeye başlansa böyle olurmuydu belediye topu tuttu bakanlıga attı ya bide pişgib pişgin sucu devlete attınız devlet yapacak madem belediyelerin ne işi var daha bi kac gün evvel metronun içiini betonla kapattılar daha yeni ya gözünüzü acın temel atmama törenleri oldu istanbulu sel bastı kimsenin umttunda degildi cehalet böyle işte bizde bunudan kastımız 18 den beri görmemiş bizde gördügümüz için sölüyoruz gecmiş dönemleri zorlukları ne battı ne bitti söle bizde bilelim ezbere degil ben sana bir sürü icaaat sayım sen sadece farazi konustun önüme belge bilgi koy bişeyler koy
@crazyboys54 ben senin baban yaşındayım velet Q yarıstırcagına git anana babana faydalı bi birey ol öyle boş klavyeyle yazma itligin luzumu yok öyle kıyaslıyosan söle bakıyım hangi ünv kazandın benden üstün neyin var söle herkes bilsin bu yaşına gelmissin neeyin olmuş cebinde kac kuruşun var zekan sana ne yaramış işin var mı gücün var mı ailene bakıyonmu para kazanıyomusun sorumlulukların var mı iki kıcı kırık kitap okudun diye bana testmi ediyosun ben ne okudum biliyomusun illa bilgimle seni ezeyimmi paramlamı ezeeyim kariyerimle işimlemi ezeyim belki senin baban bile benim düzeyimde degilken bile illaki ezeyimmi aşagılayımmı zerre beynininiz yokken hala ne bu bilmişlik
Pudra şekeri verin de sussun şu maymun
Ya sen kör müsün karadenizi ormanları kim talan ettirdi dereleri kim kuruttu bu izinleri kim verdi? kaz dağları? Siyanürle dalınan ormanlar dereler? Senin ülkenin vatandaşına sarı “ aşılandım” maskesi takılmak isteniyor senin ülkenin vatandaşı avrupalıdan 10 kat değersiz euro olmuş neredeyse 10 damat kaçmış gitmiş ne açıklama yapan var ne bişey ülke oyuncak oldu ellerinde. Daha bu hafta Erdoğan’ın kararıyla nişasta bazlı şeker kullanım kotası yüzde yüz arttırıldı bu nasıl bir felaket çocuklar için aklın bile almaz hayvan hakları yasası senelerdir bekleniyor
@OpitOpit benim zamanımda öyle imkaanlarım yoktu gece konduda büyüdük telefonumuz yoktu okul bitince desaneye degilde parasızlıktan sanayilerde calısırdık öyle öyle ünv okuduk düse kalka büyüdük evimizde oturup büyük abilerimize laf yetistimeek yerine it gibi calısıp evimize para getirme dedindeydik öyle dogal gazlı partmanlardada oturmadık ama cok sükür evimiz arabamız işimiz oldu kötümü ettik sanki dünya batmış gibi konusmayın biraz düşünün okuyun eskiyi yeni tartın ülkenin halinyle dertlenin dogru ne yanlış ne biraz muhasebesini yapın ülkeye karım olurmu vatanım için bişeyler yaparım yapcam diye düşünün
Kaç yaşına gelmişsiniz hala gözünüz körse beyniniz sığsa ben bişey diyemem açın biraz youtubeda sokak röportajlarını izleyin halkın halini görün. Paramla ezeyim demişsiniz sizin çifte vatandaşlığınız var mı? Ben bugün 100 bin euro getirip bozdurabilirim almanyadan senin ömrün boyunca görmeyeceğin para. Belkide görürsün bilemem paranla hava atma çabasına girdiğine göre statünle hava atma çabasına girdiğine göre bi yerden sağlam torpil almışsın belli. Bari biriniz şaşırtsa beni hangi akpliyle konuşsam hemen küfür argo ediyor bu da sizin haksız olduğunuzu gösteriyor zaten jdjdjfjf
@OpitOpit artık o pudra sekerini birilerinin gidisen yerine sürerim anladın sen
OKUSAK NOLACAK BE OKUSAK NOLACAK kpssden 100 alsam ne olacak benim yerime bi akplinin kızı/oğlu gelecek oturacak işime okusam ne olacak demet akalına yapılan yardımın yüzde biri öğrenciye yapılsa zaten rahatça okurum ben psikoloji okuyorum hadi bitirdim okudum ne olacak insanlar açlıktan intihar ederken kim gelecek bana da para kazanıcam en iyisi ben de malum şahış gibi uyuşturucu işine gireyim kanal İstanbul’dan uyuşturucu taşırım
La yazmayin şu maymuna mk bildirim geliyor sinirlerim oynadı muz verin mağarasına dönsün
@crazyboys54 ben a haberde izlemeem foxta sözcüde ama işte aşagılanınca kuzu gibi oluyosunuz demi ne geregi vardı zeka yarıstırmanın demi okadar ucuz gelıyosunuzki ha a haber izledim gecenlerdede katoda sırnakta bayramda askerlerimizin yanına gitmişler müzik ziyafeti sunmuşlar askerlmizi aileleriyle bulusturmuşlar serefli komutanlarımızın vatan şiirlerinide paylasmıslar gurur duydum keske sizde fox izlerken bunları görebilsenizde dagda canla başla pkkyla cesitli istihbaratla savasan yigitlerimizin haberlerini dinleseneniz ne sartlarda savasmışlar savasıyolar hudutlarda söz bulamıyorum rahat yatagında mışıl mışıl uyuyosunuz
@OpitOpit harbiden ya haklısın en komiği de gün gelir bunlar bizi suçlar bi bakarız en önde akp düşmanı olmuşlar
Nasıl bi kafan var ya mehmetçiğe laf eden mi var? O mehmetçikler rehin alınsa tutulsa canlı canlı yakılsa rte çıkar babalarına der ki banane asker olmasaymış. Yapmadığı şey değil asker babası azarlamak
@OpitOpit off ne cahilsin onlar ypglı degil biirincisi pesmerge ikincisi fetöyü erdogan sızdırmadı hatta kendi bizzat acıklamaları var hayatımda erdoganla 2 kez görüstüm 1ncisinde hiç konusmadık 2ncisindede yanımızda geldi asansörde tayip erdoganın sunu söledigini sölüyo bunların suyu ısındı artık bunları tasviye etmemiz olcak dedigini bizzat fetö söledi ücncü inanmıyosan 2023 bekle sen zaten inancagına inanmıssın madem dogal gaz yalan nca insan var muhalefet var hepsi üstüne gitmezmiydi cok sükür ben haric hç bi ailemde memur amir yok ben sadece memurum ve alnımın akıyla girdim oda nasıl biliyomusun fetöcüler devletten ihrac edildiginde kimse kimseye torpıl yapamaz hala gelince korkudan fetöcüler kendilerini sızdırmamak icin torpıl yapamadıkları için biz hakkımızla girdik işte bi insanın fikri neyse zihride odur herkesi kendin gibi dolandırıcı üc kagıtcı sanıyosun
@OpitOpit baban maymun oglum senin senin gibi sempanze büyütüyo
Mansur yavaş gelmesini isterim
Mansur Yavaş
R. T. Eedoğan
Allah başka dert vermesin kardeş
ümit özdağ
mansur yavaş