Kominist
Sosyalist
Sosyal demokrat
Liberal demokrat
Liberal
Konservatizm
Milliyetçi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyalizme yakınım ama sosyalist de değilim. Zira;
1) Üretim araçlarının onu kullanan işçilere ait olması fikriyatını benimsemiyorum.
2) Tek parti rejimini benimsemiyorum
3) Benim için özel mülkiyet (toplumsal gelir uçurumuna sebebiyet vermediğini müddetçe) kutsal.
Bu sebeplerden ötürü tam sosyalist değilim.
Sosyal demokrat da değilim, zira;
1) Devletin ulaşım, iletişim ve enerji haricinde piyasada aktör olarak olmasını desteklemiyorum.
2) Büyük ölçekli toplu taşıma yatırımları yerinde bireysel araç alımını teşvik etmeyi daha doğru buluyorum.
3) Sosyal demokratların benimsediği LGBT hakları ve Femnizm gibi (post-modern feminizm) ideolojik nişleri desteklemiyorum.
Toplayacak olursak işçi hak ve hürriyetlerini önemsiyorum ama ne sosyalistim ne de sosyal demokrat. İşçi emekçi yanlısı bir Demokratım.
Kısaca sağcısın ama utandığın için diyemiyorsun
Yani kapitalistsin
Yani sağcısın
Hepsi kendince mantıklı ama devletin tek bir görüşü olmaz..
Milliyetçilik diye bir şey yoksa senin ülkeninde olup olmaması önemli değil. Veya demokrasi vrya sosyal devlet olabilmek yardımlaşma.. Bunlar sadece 1 görüşe sıkışmamalı siye düşünüyorum..
Yönetim şekli desen ben diktatörlük isterdim
Cevap
4Cevap
Sabit bir görüşüm yok Ülkemin ve milletin yararına neler mantığıma yatıyorsa onu savunurum
Acaba ben gibi liberal demokrat kaç kişi dicek. Diyenler kendini belli etsin yoldaşlar 😄
Emperyalist niye yok o cevaplarda tüh :(
Kominis 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?