Gündem Sizce köfteci yusuf haklı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İtirazları falan oldu. Sizce yusuf a komplo mu kuruldu. Şahsen ben her gittiğimde hiç memnun olmadan çıkmadım. Hiç kazıklanmadım. Sizce köfteci yusuf haklı mı? Cevapla Fal Soruları Memnuniyet Soruları Köfteci Yusuf Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Raporu kafasına göre mi yazdılar bu domuz eti nerden çıktı o zaman bakanlık mı kesti koydu içine 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tabiki kafasına göre yazmamışlardır. Ama bi komplo var gibi Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Gündem konusunda 328 cevap paylaştı. Sol görüşlüyüm ama bu kez hükumet haklı diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hakli tabi mk domuz eti ucuz mu ki normal ete karistiesin birde sadce 2 subesinde cikmis yani 1 0 Yorumla
MrNoNickname Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl aga domuz ya da değil günlük multipay parası ile mis gibi yiyorum 0 0 Yorumla
opheliaze Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl zaten pahalı bir de domuz eti yemek saçma olur üzerine iftira atılmıştır diye düşünüyorum 0 1 Yorumla opheliaze 1 yıl pahalı yer* Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Raporu yazan kimdi? Numunesini nerden ve nasıl aldı? Ayrıca Köfteci Yusuf hala açık olduğuna göre ceza almamış anlamına gelmiyor mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bakanlık sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesine ekledi. Kafadan yapmadılar ya. 0 0 Yorumla
berine2211 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Adamın kaç şubesi var bursada besinasesi var aldığı et normal eten pahalı büyük ihtimalle tuzak kuruldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence asılsız ya sanmıyorum böyle bir şey olduğunu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Adam normal eti bile uygun satıyor. Ne diye domuzla uğraşsın ki. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Domuz daha pahali be Yorumla Soran 1 yıl Evet öyleymiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkar ortaya illa Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Zaten et yemiyorm 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Raporu kafasına göre mi yazdılar bu domuz eti nerden çıktı o zaman bakanlık mı kesti koydu içine
Tabiki kafasına göre yazmamışlardır. Ama bi komplo var gibi
Sol görüşlüyüm ama bu kez hükumet haklı diye düşünüyorum.
Hakli tabi mk domuz eti ucuz mu ki normal ete karistiesin birde sadce 2 subesinde cikmis yani
aga domuz ya da değil günlük multipay parası ile mis gibi yiyorum
zaten pahalı bir de domuz eti yemek saçma olur üzerine iftira atılmıştır diye düşünüyorum
pahalı yer*
Raporu yazan kimdi? Numunesini nerden ve nasıl aldı? Ayrıca Köfteci Yusuf hala açık olduğuna göre ceza almamış anlamına gelmiyor mu?
Bakanlık sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesine ekledi. Kafadan yapmadılar ya.
adamin mekanina kac defa cokmeye calistilar.
Adamın kaç şubesi var bursada besinasesi var aldığı et normal eten pahalı büyük ihtimalle tuzak kuruldu
Allah hidayet nasip eder inşAllah.
Bence asılsız ya sanmıyorum böyle bir şey olduğunu
Adam normal eti bile uygun satıyor. Ne diye domuzla uğraşsın ki.
Domuz daha pahali be
Evet öyleymiş
Çıkar ortaya illa
Zaten et yemiyorm
Ne güzel
Haklı
Koskoca rapor var
Haklı