5 dakikada aklıma geldi. Madem teklikeliyiz maden hepimiz katiliz o zaman böyle güvende olursunuz.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 dakikada aklıma geldi. Madem teklikeliyiz maden hepimiz katiliz o zaman böyle güvende olursunuz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ülke haremlik selamlık olsa belki biraz huzurlu olabilir evet
Abla dalga mı geçiyorsun ciddi misin?
niye dalga geçeyim
Bunu ben zaten biraz dalga biraz da ciddi attım.
Denemeden bilemeyiz
Neden jshdf
Konuşmak istiyorum ya😅😅😅
Kanka kemal sunalın propaganda filminde rafet el romanın sevişmesi şeklinde mi üreyecez?
O ne aq jdjsjsjsjdjdjjdjdjjjdjdjdjjdjdjehekakenfbejidjejedjeiowjejdifieiejdjjejeidjejwjoaoakwjejdjsiaiejrjdidjdjekaowlwneksjdjebwhdusowjejdowjrjeofucjfbenwkwkdjdke
Yobaz hükümet youtubeden kaldırtmıs sahneyi :D Arada dikenli teller meltem cumbul ile sevişiyorlardı işte :D
Ahahaha en güzel yerleri almış bak sen şuna
Şehirleri biz inşa ettik zamanında ne olacaktı
Birbirimizle mi sevişeceğiz gay misin sen velet
Ben gayım dayı kız bulamayınca ne yapaxağız sanıyorsun her erkek kız bulamıyor.
Görüş sahibi yorumumun ikisini de siler misin sinirim zıpladı sa
Hepimiz birbirimiz için varız yaparsın sen de bir manita
@Neleroluyohayattaaa gayim ama zulme uğrayan gay değil.
@Neleroluyohayattaaa sokun Allah aşkına kökleyin.
Önce bu iktidarı yolluyoruz sonra da gerisini hallediyoruz
Ne kadar gerekeiz boş insansiniz mk aileniz bile sizi adam yerine koymuyordur kesin
Dalgasına paylaştım olm. Hem ne var.
Her milletten, her dinden, her yönden insanlar, mülteciler vb. insanlar bir arada yaşamalı
Twitter'da erkekler ölsün diyor kadınlar ne bir arada yaşaması her kadını annen sanma.
Mantıklı olan toplu bir şekilde YASAYABILMEK
Ahahqhq kesinlikle
Birkaç gündür Twitter'da görüyoruz
Evet görüyoruz yasayamayan biziz sana ne oluyo? Benim demek istedigim bu bi cozum degl hepinizi o bolgede tutablcez sanki
40 milyon erkekten her gün sadece biri katil oluyir
Nasıl engelleyeceksin ki?
Sizi uzak tutmak imkansiz bi bölgeye toplayip tutmakda oyle.
Biz engellemek zorunda deglz siz duzeltin kendinizi bi zahmet
Bu tek çözüm. Aksi halde her gün cinayet haberi olacak.
Tamam bak ben katil olacaktım düzelttim şimdi kendimi jsbsjsbs. Sen gerçekten sorunun kim olduğunu bilmiyorsun.
Defolun gidin o zmn bolge ayrimi degl komple ülkeden dunyadan falan bence bu daha kalici bi cozum
Binaları yolları şehirleri kim inşa etti?
Ne alakasi var kardesim
O kadar şey yaptık haksızlık olur.
Cunku biz yapamayız dimi. Zaten hayvanlardan cok sizden korunmak icin o yapilara erken giriliyo bilyosn dimi yani o kisma cok takilma gidin başka bi gezegende yaparsiniz yine inşaatınızı
Ben milyonlarca erkeğin alın teri olan şeyleri size yedirmem arkadaş. Bak size de birsürü bozkır verdik orada kendi şehirlerinizi yapın. Yapabilirsiniz tabiki😅😅
Meseleye kadınlar erkekler olarak toplu bakmak yanlış. Mesele insan meselesi yanlış yapana sonuna kadar ceza verilmeli
Aynn
@hapsurdu usta ceza versen ne olacak cezaevleri azına kadar dolu yine yetmiyor
Hem sen intihar edecek adamı hangi ceza ile korkutacaksın? Semih denen manyağı idam ile mı korkutacaksın? Zamanında idam varken bu suçlar işlenmiyor muydu?
Haklısın ne kadar önlem. alirsan al bazı şeyleri engelleyemezsin. Ceza evleri dolu ise yenisini yaparsın gerekirse. Ama yine de pek çok işlenen suç cezasız kaldığı için bu olaylar bu kadar yoğun yaşanıyor. çünkü her yaşanan olay kötü örnek teşkil ediyor daha büyük olayların olması için
@hapsurdu cezasız kalma durumu yok bana sorarsan. Dünyada en fazla mahpus olan ülkeler listesinde türkiye 11. Sırada ve bizden fazla sadece Amerika var. Sorunun kaynağı cezasızlık da değil mesela sur olayının cezasızlıkla alakası yok. ya da mesela bazı başka kadın cinayetlerinin. Adamın o an aklına ceza falan gelmiyor. Eğitim belki ama yeni nesile bakınca pek işe yaramış gibi görülmüyor.
Eğitim. de önemli tabiki. Orada da sıkıntılar var ama cezalar yeterli değil ve tam uygulanmiyor bence
@hapsurdu uygulanmaması ile ilgili bir keresinde kapasite sorununu görmüştüm bir yerde. Hakimler kapasite dolu olduğu için basit taciz gibi suçları beraat ettiriyormuş.
Evet kesinlikle öyle bence de. bende duymuştum o zmaan yeni ceza evleri yapılması lazım
@hapsurdu zaten şuanda bile kapasite sorunu var 50 bin kişi fazla. Bir de eskiden kapasite sorununu çözmek için af ilan etmişlerdi 2000'de.
Iste ilk çözülmesi gereken bu demekki
Ne diyo bu la KALDKDJD
biraz abartılı olmuş
Bölgelerin nüfusu neredeyse aynı.
Ne saçmalıyorsun ya
Paylaşım.
Saçma.
Ben komik olsun diye yaptım.
Kesin öyledir.
Ne alaka mk
Tatil yerleri bizde çaktırma aq jssjjw
Lan 😂