Bu adil mi sizce?

Merhaba bej 3 yıllık evliyim. Son 2 senem cehennem gibi geçti, bu sayede hayatımda değer verdiğim ve anlam yüklediğim insanların ve eşimin gerçek yüzünü gördüm. Siz sağlıklı iyi olduğunuz sürece eşiniz iyi ama hastayken asla oyle olmadı. İlk defa kendimce ağır imtihanlardan geçtim. Bu süreçte beni yanlız bırakmayan sadece canım Allahim annem ve babam oldu. Hatta düştüm diye herkesten en çok eşimden inanılmaz vefasızlık zülm gördüm. Ve bugün elhamdülillah imtihanım bitti iglestim iyiyim. Dün acilar içinde kivranirken bana zülm eden, her kötü anımda beni anneme postalayan biricik esim bugün etrafımda fır dönüyor. Ama hiç samimi gelmiyor bana açıkçası. Çünkü bej iglestikten bakımlı hale geldikten sonra ve ayrılmak istedigim de insan olmayı hatırladı. Ona içimde çok büyük kin var sevgim bitti. Sadece acıyorum bazen Ona vicdanlı bir kadın olduğum için ve midem bulanıyor icim almıyor, çünkü gerçek onu gördüm. Şimdi bugün iyi oldu ya bu, benim böyle kalbe sahip olan birini istememem anormal mi? Ayrilicam ama karmaya takılmak istemiyorum. Yeni tertemiz sayfa açmak istiyorum. Ayrilirsam Allah katında günaha girmiş olur muyum? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Bu adil mi sizce?