AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben telefonla yürürken önüme bile bakmadığım halde köpek beni kovaladı aw
İşte o yazıda onu da açıklıyor
Açıklamıyor köpekleri savunuyor
Geçen kızın biri yüzünden diğerine hırladı çünkü yanındaki yaş atıyordu. Çünkü kimseye ceza yok bu ülkede katilinden tecavüzcüsüne
Saldırma nedenini açıkladım sen köpeği örnek veriyorum sahiplenip bağda tutarsan vurursan taş atarsan tam öncesinde belki korkutursan ve gidersen ne olur sanıyorsun biz bile 1000 köpekten biri yapsa hepsinden korkuyoruz lütfen irdeleyin konuyu araştırın teşekkür ederim 🙏
Çok seviyorsan al bi iki tane evine
Bir iki kişinin almasıyla oluyor mu? Bizde o kültür var mı? Ayrıca ben evime almak zorunda değilim ki kaç taneye sahip çıkıyoruz cidden ben tartışabilecek kapasiteniz var sandım neyse şimdi bunun sokakta istenmiyorsa saldırmasa dahi saldıran toplanıp rehabilitasyona alınsa bile anlamadığınız bir şey var belediye bedava baktığı çalışanları gerçekten çalıştırıp onlara gerçekten bakımevi ayarlanabilir madem bu kadar istenmiyor saldırma nedeni anlaşılmıyor ama nedense herkes hakkının yenmesinden adaletsizlikten vicdansızlıktan çok memnun
Hanfenei bunun tartışacak kapsitesi olay değil, sokakta bu canlar durup dururken kaç tane çocuk öldü, kaç kişi paramparça oldu, yılda 100 kişiden fazla insan ölüyor, bir şekilde en azından bu ölümler durması gerekmiyor mu
Ayrıca sadece sen savunmuyorsun senin gibi onlarcası var hatta binlercesi hepsi bir köpek alsa evine hiç bir köpek ölmez sadece sen almış olmuyorsun
Elbette durmalı Allah korusun bizim canımız yok mu ama arkadaş çözüm bu olamaz kaç tane çocuk her sene daha beter istismardan ölüyor ve dikkat buna çekilmiş ayrıca işte biz kendimizi yırttık geçen sene hayvanlara zarar verilmesine müsade etmeyin korkmasın saldırmasınlar diye saldırganlaştırılan varsa ya da saldırgan türü dışarı bıraktıysalar ceza verilsin köpekler toplansın rehabilite edilsin gerisinde kısırlaşsın diye sadece bir mahallede 100 den fazla köpek var çoktan kısırlaşmalıydı bile. Orana bak zarar verme oranına bak yani şiddet gören bile altına yapıyor bizden kaçıp korkudan bir kısmıda böyle tepki veriyor Allah aşkıma o şiddeti yapanın toplumda kalması normal saldırgan cins üretilip sokağa atılması normalde öyle köpeğin saldırması mı anormal ben çocuklara bayılıyorum kim ister evladına sevdiğine bir şey olsun ama bunun cezası yasaların hükümetin öyle bir köpek olmaz da (yıllardır içlerindeyim) diyelim insan müdahalesi dışında oldu hadi onu alsalar tamam ne diyelim ama hepsine ceza kesmek önlem almak yerine akıl işi değil. Bir de o verilerde çok manipülasyon var lütfen araştırın sonuna kadar okuyun aklınızdakileri bir kenara bırakmak zor gerçekten öğrenilmiş korkuyla biliyorum ama lütfen deneyin anlayacaksınız. Köpek saldırısına sahibi yüzünden uğramış biri olarak söylüyorum bunu ben de çocuktum ve çok korktum
Sonradan artmadı bu olaylar bazı olayların üstüne servis edilmesi arttı siyasette kimseden yana değilim çok açık sadece taraf tutmayınca
Hanfendi zaten tüm köpeklere yapmayacaklar, saldırgan olanlara yapacaklar, çeteleşmiş köpeklere yapcaklar, şu an tamamı olacak dense bile veterinerler de karşı çıkar
Ama zamanında bile saldırgan olmayan pek çok köpek öldürüldü bir de ceza vermezler böyle devam ederlerse kısırlaşmazsa çeteleşme devam edecek saldırgan olana da başka çözüm bulunabilir keşke sizin dediğinizle kalsa veterinerler karşı zaten ama bizi birbirimize düşürüyorlar sorun burada böyle çözümmüş değil tüketen laflarla o zaman
Kısırlaştırırsan ortada köpek kalmaz, tüm köpekler şehirlerde yok olur, köpeklerde doğanın bir dengesi, eğer köpekler şehirden giderse bu sefer kurtlar iner gelincikler iner, daha nice sebepler var
Ee toplu öldürcez diyorlar bunu siz diyorsunuz ben bunu biliyorum zaten ama benle tartışınca sizin bildiğinizi düşünmedim belli bir oranda kısırlaştırma olmalı insanlar öldüreceğine saldırgan yapacağına burada kedileri öldürüyorlardı eve aldım hayvan aşırı uyumlu ama öpmeye kalkınca suratımda iz bıraktı o kadar hayvan baktım ilk defa oldu sonra veteriner açıkladı öperken ısırcan diye korkar diye zamanla alıştı ama tırmalayıp saklanmıştı hayvan yani onların dilini biz öğrenebiliriz hayvanla hayvan olmayı gerek yok kediyi bişe öldürüyorlar ya kedi bu en gerekli olan burada fare vs yüzünden neden kedi camdan girdi sineklik yaptırmak evini korumak görevin ha durumun olmaz anlarım ben yaptırayım dedim ona rağmen öldümüşler birde evlerine giren kediyi değil o sandıkları yani her şeyin dengesi var saldırgan olana bile bunu yapmak yerine toplanıp ayrılabilir toplumdan
Toplayıp doğaya salarsan açlıktan ölür, toplayıp barınağa alsan barınak yeterli değil, barınaklarda köpeklere neler yapıldığını gördük hepimiz bunun bir sonu olmayacak ki