Suçlulara neredeyse bir madalya takıp gezdirmediğimiz kaldı. Her gün yeni bir utanç yaşıyoruz. Neden bazı insanlar hala nefes alabiliyor? Neden vatanına ihanet edenler dışarıda? Adalet haklı olanın haksız çıkması için dikilen bir kılıf mı sadece? Daha kaç bebek, kaç kadın, kaç suçsuz canlının ölmesi gerek? Pislikler yaşasın ama masum insanlar ve canlılar ölsün değil mi? Yazık cidden yazık!
Hiç memnun değilim yalan yok Türkiye de adalet yok ki zaten laf da sözde var ancak gerçekten adalet olsa o kadar ağır suçlu serbest bırakılır mı o kadar masum rahatça katledilir mi? Hayır elbette ki
İçeri girmek bir başarı beceri istiyor artık... Bunu sadece ben söylemiyorum. Gerçeği bu maalesef. Basit suçlarla içeri girmek çok çok zor cinayet vs hafifletici sebeplerle çıkan aflarla değersiz bir yere geliyor. Suçlu nüfusu da o kadar çok ki itlerin bakımına ayrılacak bütçe yok yer yok
Her birey artık kendi hürriyetini kendi koruma alanında tutacak bu konuda kimsemiz yok adalet yok savunma yok koruma yok sağlık yok boşlukta yaşıyoruz bir ülkeyi ülke yapan hiç bi değer kalmadı
Olmayan bir sistemi malesefki beğenemiyoruz yeter artık ne olsun istiyorlar nereye gitsin olay farkındamısın bu bile artık sindirildi her akşam televizyonda ya bir kadına tecavüz ediliyor ya öldürülüyorlar ya da sokağın ortasında şiddet uyguluyorlar bunlara artık ne zaman ceza verilmeye başlıcaklar bütün inancımızı bitirdiler.
Türkiye'de yaralama suçu işleyenler çoğunluğu haksız olduğu halde adalet ve yasa hakkından gelmiyor. Ülkemizde adalet mi kaldı sanki berbatlar ve barbarlar diyarı oldu ülkemiz.
Hayır değilim, hani demiştim ya bir keresinde benim sırrım var diye o gerçekleşse sadece Türkiye değil her yer ve herkes bunun için çok mutlu olur huzurlu bir yaşam sürdürürler