Merhabalar,
Cübbeli Ahmet: "Karadeniz dağlarında mermilerinizi boşa harcamayın. Önümüzdeki süreçte iç savaş ve dış savaş olacak." dedi. Bu ifade hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar,
Cübbeli Ahmet: "Karadeniz dağlarında mermilerinizi boşa harcamayın. Önümüzdeki süreçte iç savaş ve dış savaş olacak." dedi. Bu ifade hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın ilmine ve irfanına sözüm yok, ancak Erdoğan ve AKP'nin halk gözünde zorlandığı dönemlerde sürekli olumsuz yorumlar yapmasının hikmeti nedir, bilinmez. Geçen sene de İstanbul'la ilgili bir rüya gördüğünü paylaşmıştı, yine sıkıntılı bir süreçten geçiyorduk. Şimdi merak ediyorum, alimlerin sürekli şer konuşması ne kadar doğru olabilir?
Haksız sayılmaz aslında...
1 çivi 1 nalı... 1 nal 1 atı... 1 at 1 yiğidi... 1 yiğit 1 memleketi kurtarır...
Çanakkale Savaşı 'nda top ve mermilerini bile idareten kullanan bir orduya sahiptik!..
... Ve dünyada yaşanan gerginliklere bakarsak yarın neler olacağını kimse net kestiremiyor🤷
Cübbeli Ahmet, bu ifadeyle belki de savaşların ne kadar yıkıcı olduğunu ve insan hayatının ne kadar değerli olduğunu vurgulamak istemiş olabilir. Karadeniz dağlarının doğal güzelliği ve mermilerin boşa harcanması arasındaki zıtlık, savaşın anlamsızlığını simgeleyebilir.
Cevap
18Cevap
Cübbeli Ahmet hoca ne diyor bilmem ama hepimizde aynı akıl var ve görünen o ki bir savaşın içine doğru gittiğimiz çok aşikar. Ama olsun biz hala bize de Filistin den diyelim. İsrail seviciliği yapalım , protesto edenlere “tü, kaka “diyelim. Sonra da sanal dünyamıza çekilip kafamızı kuma gömelim. Hayat böyle daha güzel.
Hükümet, tarikatler, dinciler hep birbiriyle bağlantılı.
Gündemi değiştirmek için, millet yolsuzlukları, ekonomik durumu konuşmasın diye yön değiştirici, düşünceleri farklı yere kaydıracak açıklamalar yapıyorlar işte. Aramızdaki bazı düşünme özürlüler ise kanıyor işte.
Tüm konuşmayı dinlemeden, bir anlamsız cümle ile kişi vede hikaye yorumlanmaz.
1ay kadar önce yayınlanan OECD verilerine göre zaten toplumun sadece %22si izledigini, dinledigini anlıyormuş.
Kısaca tamamınıda dinleseniz, sitedeki her onkişiden 8’i anlamayacak.
Medya çöplügü ülkemin TV kanalları Cübbeli Hocayı seviyor.
Doğru. Şu durumda gerçekten iç savaş yaşayacğimiz çok bariz. Halk devlete kinlendi birbirine kinlendi son olaylar kimse de sabir tahammul kalmadi. E zaten nerdeyse dibimizde israil filistin olaylari bir yandan suriye. Biz şu zamana kadar yine iyi geldik
Doğru söylüyor mal gibi boşa sıkacağına düşmana sıkarız.
Allah'a emanet ülkemiz. Türkiye ahirzamana dair tüm kaosa rağmen insanlığa UMUT VE ŞİFA ÜLKESİ OLARAK HER ZAMAN VAR OLACAK EVELALLAH 🐺❤️🇹🇷🇹🇷🐺❤️✌️✌️
Böyle şarlatanların ne dediğini önemsediğin için sana bile acıyorum
TSK, bitti savaş seyri ne zaman olacağı buna kaldı. Bizde bunların eline kaldık,
Bunlar kendi çıkarları için savaşta çıkarır kaosta.
Adam doğru söylüyor önümüzde zorlu süreçler var
Zibidi soytarı
Klasik akepe secmenini diri tutma çabaları
Üff şu adam konuşmasın lütfen görmek bile sinirlerimi bozuyor.
İşini yapmayan , işi dışındaki her şeyde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir tip
ilk okul mezunu heriflere hoca deyip her konu hakkinda konusturuyorlar.
Her şey hakkında bir fikri var maşallah hocam maşallah
Şunun kafasına sıksalar daha hayrli olurdu. Mk prnocu sapig
Halka korku pampalayan değişik lavuğun teki.
Başta bunlar temizlenmeli.
şarlatan konuşmuş yine
Kürtleri öldürmeye hazır olun diyor stigimin yandaş iti..
Yanmayan kefenlerin müşteri bulur işte, ne güzel))
Hoca ya hareket edenler!!! kendi kişiliğinizi unutmuşsnz yazık...
İçeriden haber veriyor Cübbeli haberci olarak !
Bu YOBAZ cahilin teki
Bu adam konuşunca düşünemiyorum ben genelde
çok konuşuyor bu aralar
onun söylediği hiçbir şeyi düşünmüyorum
Türkiye savaşın içine sokulmaya çalışılıyor
Maşallah hocam 😅
Bence doğru söylüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?