Son dakika bilgisi... Sosyal medya platformu Discord'a, Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişim engeli getirildi.
30 gü
Son dakika bilgisi... Sosyal medya platformu Discord'a, Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişim engeli getirildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çok cahil gibi gözükmez isem, böyle bir platformun varlığından bile haberim yok ve içeriği ne hiç bilmiyorum
Çocuklar okula mı :)
Evet, gönderdim çok şükür 😂😂😂
Bende bi ara takılıyodum psikolojim bozuk olduğu zamanlar, Sonra bi baktım orada iyice bozulacak gibi, uygulamayı dondurdum. Seytana tapanlar, Sataristler, Vahşice bi yerlerine zarar verip atanlar, Kanlarıyla katledilmiş kadınların görsellerine iğrenç görseller çizip, yazılar yazıp gruplara atıyorlardı. Allah'a söverlerdi, Şeytanı anarlardı. Pedofiliden tut, İstismara kadar. Ayrıca her kızın ifşasını atıyorlardı. Uygulamayı ben oyun icin indirmiştim. Gördüklerim karşısında sildim. Müslümanmış, islammış, dinmiş, imanmış oralara hiç uğramamış. Hayatlarında ilk kez doğru bi karar vermişler engel getirerek. Kutluyorum 💫
Discord'u birkaç kez denememe rağmen hiç sevemedim , o yüzden de kullanmadım hiç.
Ben kullanmasam da kapatılması doğru çözüm değil. yönetenler artık bir şeyleri kapatarak değil kalıcı ve toplumsal önlemler alarak bu işi çözeceklerinin farkına varmali. Yoksa bizi dünyaya rezil etmek, 3. Sınıf bir ülke olmamızı sağlamaktan başka işe yaramıyor.
İlk kez duyuyorum dersem uzaylı ilan edilmiş olur muyum.. bu çağ kimimize göre değil.. şu ileri teknoloji başka bir gezegen icat eder mi ola.. beni o gezegene gönderirler mi dersin 😅 orada mutlu mesut yaşasam keşkem..
Ülkemiz dedi ki, kadınları, çocukları korkutan, taciz eden, şantaj 3den şahısların IP adreslerini paylaşmanız gerekli bize dedi, Discord'ta bunu red edince ülkece yasak getirildi.
Kullanmıyor olmamız başkalarının da özgürlüğünün kısıtlanmasına karşı çıkmayacağımızı anlamına gelmiyor.
Toplumu olumsuz etkileyen şeyler varsa devlet bunlara önlem almak zorunda. Almasa da “nerde hükümethh nerde devlethh “ diyorsunuz. Devletsin , rahatsın sanıyorlar :)
Hayır hiç bu platformu kullanmadım çünkü varlığından haberim bile yoktu burada bir cok kullanan üyenin olduğunu ve dedikodu amaçlı kullandıklarını çoğu kez burada duymuştum
Ergen tipler, beyinsiz fenomenler yüzünden arkadaş grubuyla kendi hallerinde oyun oynayan çocuklara oldu olan.
Discord'un bu olaylar çözülene kadar kapatılması iyi olur.
Ama kesinlikle olay uygulama kapatmakla kalmamalı.
Hayır etkilenmedim çünkü zaten kullanmıyordum son zamanlarda.
Oyundayken gitti valla, çözüm değil ki hocam. Bunlari yapan skype, teamspeak vb. uygulamalarda da rahat rahat yapar
Hesabım var ama zaten kullanmıyorum. Hiç sevmediğim bir mecra. Erişim engelinden etkilendim evet: ÇOK SEVİNDİM 😎👏👏👏👏👏
🐺🐺❤️❤️🇹🇷🇹🇷✌️✌️
Kullandığım bi platform değildi zaten discord, telegram, tiktok, instagram hepsi kapatılabilir KS ye bişey olmasın gdfgd
Ben de hiç birini kullanmıyorum ve aynı fikirdeyim hjjkhfd
Muz cumhuriyeti deyince kızıyorlar. Ne oldu şimdi discordu kapattın toplum düzeldi mi? Discord bir sesli iletişim platformu çoğunlukla oyun oynayan insanlar birbiri ile sesli iletişimde bulunmak için kullanıyor. Ve anlamadığım bazı insanlar bu kararı desteklemiş. Pardon da o kapanmasina tepki gösterdiğiniz Instagram da bir sürü p*rno sayfası var ona bakılırsa?
Senden gencim ama, ykm kapatilmasini destekliyorum. Zaten böyle böyle insanların ahlaki bozuluyor.
@adeliaAdel kapattigin şey bir platform. İçindeki insanlar değil. O insanlar başka bir platforma geçecek sonra ne olacak? O platformu da kapatacaksin bu sefer başka platform bulacaklar. Sorunun platformda olmadığını görmek zor değil.
Sorun kimdeymis Peki?
@adeliaAdel hükümette, adalet sisteminde ve eğitimsiz insanlarda. Ben de yıllardır discord kullandım benim niye ahlakim bozulmadı? Veya ahlaksız bir şeyle karsilaşmadim?
Ve ek olarak ben yurt dışındayım. Bu sözde ahlakı bozuyor dediğiniz şeylerin hepsi yaşadığım ülkede serbest. Ve çok merak ediyorum bu ülkede neden Türkiye'de yaşananlar yaşanmıyor? Sizin kitabiniza göre buradaki insanlar ahlaksızlığın kitabını yazmış olmalı ama bir karıncayı bile incitmiyorlar. Çelişki nerede acaba.
Bende yurt dışında yaşadım. Emin misin? Bu çok derin konular. Hiç de öyle değil. Mesela ben bir ülkede telefon çaldığı için islem yapmayın ingiltereye selam olsun, ya da isveç mesela... Her ülkenin iyi ve kötü yanlari var. Feto olayinda benzer bir olayin aynisi g kore yaşandi g kore verilen Cezayir'e 10 yıl, g kore de ki adalete göre bizim adelet daha iyi bize göre eksik. Kim doğru burada?
@adeliaAdel evet eminim. Burada da illaki çürük insanlar var ama suç işlemeye cesaret edemiyorlar. Edenlerde ufak tefek hırsızlık yapıyor yakalaniyorlar hemen. Çünkü cezalar sert. Hukuk işliyor. Yani öyle yok platformmuş yok dinmiş vs hikaye. Başta caydırıcı ceza olmadıktan sonra ister onu erisime kapat ister ötekini içindeki çürük yine çürük.
@adeliaAdel Son dediğinden bi cacık anlaşılmıyor 😄 Bi İngiltere'yi eleştirmişsin, oradan Güney Kore'ye geçip orayı eleştirmişsin, oradan Cezayir'e geçip ona da laf sokmuşsun 😄 İsveçe de birşeyler söypemişsin. İngiltere'ye selam da vermişsin ne alaka a, mk? 😄 İşi şakaya vurursak eğer, sen bence son zamanlarda çok içki içiyorsun, sarhoş kafayla bu siteye girmeyi azalt 😄
daha ben onun ne oldugunu bile bilmiyom cocuksu birseye benziyor ise yaramaz
beni etkilemedi. konuyu da yakından takip edemedim.
Ben zaten sildim de buradakilerin discord grubu vardı ne oldu acaba 😅
Çok iyi oldu. Sapik ibnlr vardı orada çokça. Ben şahsen mutlu oldum
Başa getirdiğiniz hükümet işlevselliğini yitirdiği için adalet çöktü, suç arttı, ekonomi çöktü, ahlaksızlık arttı, refah azaldı ve mülteci sayısı arttı.
AKP İSTİFA!
Tiktok ta umarım erisim engeli gelir böyle uygulamalar ' yeni trend yeni akım' diye diye saçma sapan şeyler yapılıyor, eskiden böyle yapılan şeylere canım derdik ama bakıyorum da yeni nesil için gayet normal geliyor neyin kafasini yaşıyor bu nesil ve bunlara ayak uyduran büyükler...
umurumda degil cok da guzel olmus, darisi tiktok'un basina
oh olsun buradakilerin de discordda grubu vardı beni de gruptan atmışlardı iyi oldu
alfabeyi de yasaklayalım. ne de olsa dil aracılığıyla anlaşıyor bu suçlular
KS de kurulan gruplar şimdi düşünce içerisindedir 😂
2017 den beri kullanıyordum çok güzel oldu cidden o kadar illet bir uygulmaydı ki daha bilmediğiniz binlerce şey vardı
Ne gibi
@Vinetekila twitter'da yescontextfb gibi hesaplardan konuyu öğrenebilirsiniz.
eoblox yerine bunu kapatsalarmis
Cok murlu oldum ilk defa
Mutlu*
Ben onun ne olduğunu bile bilmiyorum
Kullandığım bir şey değil
hayır kullanmıyordum zaten
Hajshajajaha oha ondan benim mesajlar gitmiyor :D
Hiç girmedim yer anlamam
Kullanmıyorum iyi oldu saçma bir platform.
Şu Ecrinsu olayindanmi olud
yok ayoll
etkilenmedim kullanmıyorum iyi yapmış
etkilenmedim kullanmıyorum
Uygulama hesabım var ama etkilemez.
Kullanıyordum evet
oyun için mi
@İstanbulBeyefenddisi genel olarak sevdiğim kanalları da takip ediyordum
hangileri meselaa
@İstanbulBeyefenddisi Çağrı Ergün'ün kanalı falan gibisinden
orada ben de vardım ya gelse de tekrar chat yapsak ahagah
@İstanbulBeyefenddisi ya o değil de çardak abimin yayın bildirimini dc'den alıyordum dün yayında Instagram'dan kanal açmaktan falan bahsetti de açtı mı açmadı mı bilmiyorum
açar ya kaçırma yayınları aman
yurtdisinda oldugum icin etkilenmemisimdir
Hayatımda ne Discord ne de Tiktok kullandım.
Adını bile ilk defa duydm ne uygulaması bu
İyi oldu
engelmi oda ne? 😂😂
Haberim bile olmadı
Nedenki
Pis İşler İçin Kullanılması Ortaya Çıkınca Engel Getirildi Kız Çocuklarını Felan Tuzağa Çekmişler Sonrası Malum Ya Para Ya Şantaj
@ByMusty007 anladım teşekkür ederim
Rica Ederim :)
Hiç kullanmadım
Nihayet
Kullanmıyorum
Etkilendim.. 😄
Yok etiketlenmedim
hayır
Kullanmiyorum.