https://www.youtube.com/watch?v=iKnyAWfotQ4
Semih çelik olayında ikbal satanist miydi?
https://www.youtube.com/watch?v=iKnyAWfotQ4
Bu kızın biraz geçmişini araştırdım semih ile intihar girişiminde bulunmayı düşünmüşler semihin annesi o kız da benimkinin peşini bırakmıyordu demiş. görüntüleri izledim kız semihin nasıl biri olduğunu bile bile yanına gitmek istemesi iyice kafamı karıştırdı diğer yandan bu süre zarfında kız ne polise gidip şikayetçi olmuş ne başka bir şey. kız daha önce de tek başına hap içip intihar girişiminde bulunmuş bu iyice kafamda soru işareti bıraktı. annesinin kızının yanında yaktın beni ikbal neden neden gibi sözlerini gördüm kız bir şey mi yaptı ne oldu hiç bilmiyorum ama böyle bir olay varsa 80 milyon ülke olarak tongaya düştük kesinlikle ikisi de normal değildi yavaş yavaş bilgiler paylaşılıyor bakalım ne çıkacak
Her bunalıma giren ya da intihara kalkışan satanist değildir. Kızcağız muhtemelen o dönemlerde bunalımdaydı ve bir şeylerden dolayı üzgündü, zaten o yaşlarda birçok kişide olan şeyler bunlar. Hata semih denen iblisle de muhtemelen bundan dolayı bir ortak nokta bulup arkadaşlar oldular zamanında. Ama kız düzeldi, hatta iyi geliyor diye babasından kedi almasını istemiş. Akıl hastası, satanist bir insan bunu düşünmez. Kız bir çözüm aramış kendine iyi gelecek bir şeylere odaklanmak istemiş. Sonrasında kız iyileşmiş hayatına bakmış ama Semih'in kafa hâlâ sakat olduğu için kızın aklını çelmeye çalışmaya devam etmiş, kendi annesi bile bunu söylüyor.
Hayır hayır öyle olduğunu zerre sanmıyorum sen satanist bir çocuğun yanına gider misin surlara kafandan hikaye kurmuşsun annesinin haykırışından yakın zamanlarda bir şey yaşandığı çok belli açıklamalarında ayrılmalarına rağmen iletişimi hiç bir zaman bırakmadıklarını söylüyorlar
Belki çocuğun bu kadar ileri gideceğini tahmin edememiş olabilir. Ayrıca hikaye uydurmuyorum, bunların hepsi ihtimaller.
Ya gercekten tuhaf olan ne biliyormusunuz sura cikmasi hadi bulustun da boyle bir psikopatla ne diye sura cikarsin ya aklim almiyor
@nicksiiisiiz zaten hep orada buluşuyorlarmış daha önce de orada buluşmuşlar o yüzden kız bilememiştir böyle bir olay yaşanacağını, öncekiler gibi normal bir görüşme olacak sanmıştır.
Biri sana seni öldürmekle alakalı bir video atıyor hem karşı ailenden hem kendi ailenden çocukla buluşman yasaklanıyor ama sen sürekli onunla konuşup kimsenin göremeyeceği tenha bir yere gidiyorsun üstelik çıkarken annene diyorsun ki bir arkadaşımla çay içmeye gideceğiz üstelik semihin annesi diyor ki whatsapp konuşmalarını bulun o kızla neler neler iğrençlikler konuşmuş? sen şu an ölen kadını savunmuyorsun yaptığını düşündüğün şey o değil bu tarz cinayetler sizler toplumun bilinçlenmesine engel olduğunuz için artacak
İntihara kalkışmasından ve zamanında Semih'le arkadaşlık etmiş olmasından satanist olduğu gibi bir anlam nasıl çıkardın ben de bunu merak ediyorum.
Daha çok Semih satanist gibi duruyor. Kıza bi sene önce videoda senin evine öldürmeye geldim ama aşağı inmedin sadece kendim intihar edicem seni yanımda götürmiyicem diyor. 1 sene kafasında planlamış bu anı. Belki de kıza da kendimi surlarda asıcam falan dedi intihar edicem dedi kız öyle ikna oldu gitti kim niye boğazının kesilmesini istesin? Ayrıca arabaların yanından geçerken ne kadar tedbirli geçiyor videoda ölmek istese o kadar duraksar mı?
Semih zaten satanist ama 1 yıl önce o videoyu çekmesine rağmen aileler kız ile çocuğun arasındaki iletişimin kesilmediğini söylüyor ortada bir ain gerçekleşmişse ki ihtimal var kız o yüzden kimseyi çağırmadan tanıdığı birnin yanına sakince gitti. bizim toplumda stanist satanizm gibi kelimeler bilinmiyor ilimünati misali millet gülüyor çocuğun evinden çıkan şeyleri görmedin galiba
Çocuğun evinden çıkan şeyleri gmrdüm de ikbalin evi vs araştırılmış mı kıza direkt satanist demek doğru gelmiyor bana ortada bi cinayet var hatta iki cinayet var. Kimisi de incel örgütüne mensuptu diyor bilmiyorum. Eğer öyle bir şey varsa bütün şu inceller toplanmalı soruşturulmalı
Bu bilgilere nereden ulaştın atar mısın merak ettim
Olayları bağdaştırarak ve araştırarak incel dediğin kişiler kadın düşmanıdır doğru ama bu bir fikirdir nasıl feministler ya da feminaziler erkek düşmanıysa bu da aynı boyutta sadece erkekler içlerinde tutmuyorlar gerçi bu çocuğun asıl olayının incellikte değil din geçişinde olduğu aşikar
Sen internette denilenlere inanıyor musun cidden? Kız zorla çıkarıldı dediler, kamera kayıtlarında isteyerek gidiyor. Olayın arkası çok daha farklı eminim ki. Her ne sebep ile olursa olsun 19 yaşında ki iki genç kız öldürüldü satanist ya da değil bunlar önemsiz detaylar.
Kızın satanist olup olmaması önemsiz detayler derken? satanistliğin ne olduğunu biliyor musun
evet
Satanist inancında olan bir ain gerçekleştiriliyor çocuğun evinden haç işaretleri şeytan keçi başı figürleri gibi abuk subuk şeyler çıkıyor bu inançta şeytana tapılıyor şeytana tapmayan insanların cinsiyet fark etmeksizin öldürülmesi gerektiğini savunan bir inanç sen kız satanist olsa bile önemli değil diyorsun o kızın inancına göre satanist değilsen senin hayatta olmaman gerekiyor
o zaman kız öldü diye sevineyim bu mu
Ben duygusal kısmını sormuyom ki ihtimali soruyorum sen işin başka kısmındasın abi
Ne olursa olsun öyle yapılmaz birader en fazla damar kesilir veyahut bir yerden atlanır bu bildiğin vahşet vahşet suriyede Irak'ta görev yaptım en fazla kafası olmayanı gördüm ya da yakılan ama bu derece çok fazla
Satanist aininde böyle şeyler oluyor çocuğun evinden şeytan keçi kafası gibi figürler çıkıyor bir kere semihin satanist ve bir tarikatta olduğu %100 doğrulandı çocuk babasını çağırıyormuş gökyüzüne bak ne görüyorsun benim gördüğümü görmüyorsun gibi abuk subuk muhabbetler yapıyormuş belki öldürdükten sonra kafasını kesmiştir bilemiyorum
Sıkıntılı çocuklar bunlar lakin bunların gücü güçsüz insanlara yeter bizim gibilere rast gelse ölümden beter ederiz ama onlarda biliyor o işler öyle yürümez gizli saklılar işte çocuk kafası
Cevap
1Cevap
İkbal satanist değil, semih gibi manipülatif bir kişilik karşısındaki insani çok kolay yönetebilir. Ben bile eski sevgilim arayıp acil konuşalım yüzyüze kendime zarar vericem dediğinde korkup gitmiştim. burada mantıksız bir taraf yok kolayca ikna edebilir. Ayrıca kızın intihar girişiminde bulunması semih yüzünden de olmuş olabilir çocuk zaten sürekli bu kafadaymış, kızın aklını karıştırmış olabilir 15 16 17 18 yaş dönemlerinden bahsediyoruz arkadaşlar. Lütfen mantıklı düşünelim
Kandırma olayları falan yok kadın onlarca kez uyardım kız çocuğun nasıl bir kişilikte olduğunu biliyordu diyor zaten sana diyorum ya beraber intihara kalkımışlar daha öncesinde bunlar birbirini 3-5 aydır tanımıyorki yıllardır tanıyorlar bak kadının konuşması burada bu iksininde yaptıklarını savunacak bir tarafı yok
https://www.youtube.com/watch?v=zhqQLGq9UWs
hadi öyle diyelim bu geçerli bi sebep mi o kız normal bi şekilde mi öldü ya tramvatize edici bir şekilde öldü onun dışında aysenurun suçu neydi kız kahvaltı etmeye gelmiş evine güvenmiş
Kızın boğazı kesilmiş ama öldürdükten sonra mı kesti nasıl yaptı bilmiyoruz
bu iki kızda çocuğu yıllardır tanıyor nasıl biri olduğunu biliyorlar güvenmiş diye bir şey yok bence yani dışarıda saçınızı boyatırken kuaföre güvenmezsiniz ama satanist olan birine gidiyorsunuz diğer kız hakkında daha detaylı bilgiler paylaşılmadı bakıp öğreneceğiz
valla ben hiç sanmıyorum akıl işi olarak yorumluyoruz biz kizlar daha ufak ve bizzat yaşayan olarak her şeyi böyle ölçüp tartamazsın. Ayrıca çocuğun evinde haçlar var hristiyan diye tanıtmış olabilir oyle olmasa da saygı duyan insanlar var farkli inanclara konu yine bu değil kimse boyle bişey istemez bence niye araba carpmasin diye bekliyor mesela kız? onu geçtim annesi babasi gayet normal sıradan insanlar
Çünkü ain gerçekleştirecek araba çarpmasın diye o yüzden bekliyor? araba zaten hızlı geçmiyor ki çarpsa da bir şey olmaz ufak detaylar bunlar kız çocuğu tanıyordu kendini öyle tanıtmadı babasına bile evin içerisinde bu tarz muhabbetleri bulunmuş en sonunda sen beni anlamıyorsun demiş kızın mı bundan haberi olmaycak ve üstüne çocuğun normal olmadığını söyledim diyor annesi? sen mağdur gözüyle bakıyorsun ben ise akıl ben senin düşündüğünü düşünmüyorum
tamam da her kadın cinayetinde bir şey bulmanızdan sıkıldım bir kere de bir şey bulmayin her seferinde aynı şey buna da bi kılıf buldunuz
en akıllı sizsiniz sanki korktuğu için nice manyaklarla ilişkisini sürdürenler var bu ilişkide satanistlige mi takıldın şimdi
Ablacığım ne kılıfı uyduracağım ben olayı değerlendiriyorum kadınmış erkekmiş bir önemi yok cinsiyetçi değilim İkbal psikolojik olarak iyi durumda değilmiş Beraber intihar etmeyi düşünmek veya yıllardır seni öldürme fantezisi olan birinin yanına korkusuzca gitmek bunun en büyük kanıtı ne diyelim yani ne dememi istiyorsun? ikbal tamamen normal bireydi semih %100 satanist kız masum mu diyelim hadi dedik bu neyi değiştirecek neyse onu söylüyoruz masum olan kadınlara masum diyoruz kız tamamen suçludur demiyorum ama bu işte var bir şey kız ayrılma döneminde bile çocuğun peşini bırakmamış cinayetin özünde çıkan belgelerde aşk cinayeti diye bir olay yok var bir şey bir tane gazeticinin yayınladığı habere göre kız semih ile buluşmadan önce canımı azaltma demiş ama bu gerçek mi değil mi belli değil çünkü emniyet tek bir gazeteciye açıklama yapmaz mesajlar sızarsa öğrenmiş olacağız
Her ne olursa olsun, bir insanın o şekilde canını almak kabullene bilir bir şey değil.
Bir insanında bunu istemesi de normal bir şey değil
kiz musluman, paylasimlarindan rahatlikla anlayabileceginizi dusunuyorum, duydugunuz her seye inanicaksaniz harbi isimiz var
Nasıl ortaya çıkacak ki araştıran birileri mi var
Bu video çok iyiudi abii özellikle animedeki gibi aynı şekilde resim bu harbiden tesadüf olamaz yayın bu videoyu
Devlet bu bilgileri kamuya yaymaz insanlar olayın tamamen kadın cinayeti ile alakalı olduğunu düşünmek istiyorlar bu sayede toplumsal kamplaşmayı arttırıp kadın cinayetlerinin önüne geçeceğini düşünen dar zihniyetli insanlar var maalesef
Ama böyle yapmaları bizim işimize geliyor onu geçtim hadi ikbal öyle (o da şüpheli şu an) Ayşenur şu an bı kadın cinayeti ve onun dışında daha bissuru cinayetler üst üste oluyor. tek onun üstünden yapmıyorlar emin ol
Peki bişey sorcam sana ikbal'in satanist olduğuna yüzde yüz inanıyor musun ve eğer öyleyse başka neler onu gösteriyor?
Kızın tarikat bağlantısı olduğuna inanıyorum bunun sebebi semihin karakterine yakın olması beraber intihar girişimlerine kalkmaları okulu ayırdıktan sonra bile çocukla iletişimi kesmemesi polise gitmemesi vs. kızın annesinin istememesine rağmen yalan söyleyip olay günü çocukla buluşması bunlar kesin olan şeyler ikbalin annesinin babasının ifadesinin yayınlanmaması da garip mesaj ve arama bilgilerinden siber suçlar büyük ihtimalle olayın bir kısmını çözmüştür ama basına paylaşmıyor diğer yandan çok fazla söylentiler var bunlardan bazıları
ikbalin 3 yıl boyunca tarikatla bağlantısının olduğu takıntılı olduğu
ikbalin telefonunda semih ile birlikte hayvan keserken videolarının olması
beraber ainlere gitmeleri
semih ve ayşenuru ikbal'in tarikata teşvik ettiği
ikbalin olaydan 2 gün öncesinde kurban olmak istiyorum canımı acıtmadan öldür demesi
ikbalin surlara çıkamaması ve semihin geri dönüp yardım etmesi
2 saat boyunca ne yaptıklarının bilinmemesi gibi çok sayıda olabilitesi yüksek söylentiler var ama bunları yönlendiren bir şahsın olduğunu kesin ve net söyleyebiliriz
Ama hiçbiri kesin değil ki ya şu an bildiğin şey olasılığı da ikbal belki Semih gibi böyle düşünmeye başlayan biriydi hatta aynı anda intihar etme girişimleri o döneme denk geliyor diyelim. Sonra babası onu psikoloğa götürmeleri ve kedi alması vs düzelmiş de olabilir ve bu son olayda da önceden semihle surlarda buluştuğu için bu sefer böyle bişey olacağını tahmin etmeden gitmiş olabilir ha şimdi şey diceksin çocuğun nasıl biri olduğunu bilmiyor muydu nasıl gider felan, bilmiyorum hiç kimse böyle bişey demedi ama ben semihin o videoyu yaptıktan sonra intihar etmeye çalıştığını sonra vazgeçtiğini ve o videoyu ikbalin hiç görmediğini düşünüyorum. Üstüne semihin sevgilisi olduğunu, işte çalıştığını vs düşünüp onu normal biri görüp buluşmalara da öyle gitmiş olamaz mı? Bilmiyorum ya hiç bişey net değil tek inandığım o animedeki cinayet ile çocuğun resminin birebir aynı olması tabiki tesadüf değil keisnlikle ordan izleyip çizdi başka türlü nasıl her organ aynı yerde denk gelsin. Kısacası böyle bı olasılık olamaz mı sence?
Olamaz bunlar birbirini yıllardır tanıyor 2-3 aylık ilişkiler değil bunlar inişli çıkışlı 4-5 yıldan bahsediyoruz ikbal kendisine atılan videoyu gördü semihin annesi açıklamada böyle bir video yaptığı halde gözünü çıkarır oyarım lafını söyledi halde uyardığım halde çocuğumun durumunu söylediğim halde gerekli önlemlerin alınmadığını belirtti ikbal benim çocuğumun peşini bırakmadı diyor zaten evden çıkarken annesine yalan söylemesi bunu kanıtlar nitelikte
Ben semihin annesinin de o videoyu sonradan gördüğünü düşünüyorum nedense. Artı annesi izin vermez diye yalan söylemiş okey ama dediğim gibi gene normal olarak bı buluşma olarak diye gitmiş olabilir. İnsanın birisine beni şöyle kes böyle kes diye kendi canını verdiği çok saçma geliyor çünkü artı kız diyebilirdi annemin zarar görmesini istemiyorum vs telefon konuşmalarını ya da kafa atma şeyi felan bunları düşünebilirdi annesi sonuçta. Ve illaki ailesine ölucegiyle ilgili bı şüpheler verirdi az biraz veda yapardı dolaylı yoldan. Bildiğin çat kapı çıkmış gitmiş ölmüş bu da çok değişik
inanmak istediğine inan öyle düşünmüyorum
Satanizmin ne olduğunu öğrenirsen saçma gelmez günümüzdeki dinler birbirleriyle çelişir bunların en başında museviler gelir hristiyanlıkta + yahudilikte satanism tarihleri var insan psikolojisine alttan alttan bilinçaltına giren kitaplar var satanizmde cennet yok ama reenkarnasyon var bu dünyada nasıl şeytanı yok edemiyorsak aynı mantık şeytan cin gibi şeylerin varlığı çok eskiye dayanıyor islam mısıra ulaşmadan önce bile bunlarla alakalı çizimler var vaat etttiği şeyler insandan insana karakteriyle vicdanıyla şekillenip inancını körüklüyebiliyor o yüzden bu kadar geniş çaplı bir dinde kafasını kestirmesi mantıklı mantıksız gibi konuları bilemiyoruz dediğim gibi benim düşüncem bu semihin camı açıp benim gördüğümü göremiyorsun demesi zaten hayata nasıl baktığını gösteriyor bu ruhuna işlemiş bir iblisin oyunu yani kadının kafasını kestirmek istemesi devede kulak gerçi kafasını keserek mi öldürdü belki boğdu sonra kesti bilmiyoruz o yüzden kız psikolojisinde mantık mantıklıdan çok eylemlerinden sorumlu tutulması gerektiğini düşünüyorum
Bildiğin hiç bı şeyi sorgulama zaten bı mantığı yok mu diyosun
Kız kendi bilerek cinayete gitti biliyordu öngörüyordu ailesi söz geçiremedi polise gitmedi ne tehtid var ne şantaj benim arkadaşlarım var o bölgede oturan aklı olan sura çıkmaz ne işleri var diyor orada
Öğreniriz yarın öbür gün ya
Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için
Knk başka birisine kafanı kestirerek mi intihar etmeyi düşündü sence?
Abi senin yaşın geçmiş sana anlatsam da anlamazsın zihnin sınırlı
Attığım videoları izle canlı canlı kafasının kesildiğini bilmiyoruz belki boğup öldürdükten sonra kesti benim sana dilim dönmez
Satanizm nedir satanizm inancında ne olur neleri vaat eder tarihi araştır biri diğer binleri böyle katledildi
He o z aman bir bok bilmyorsun knk bilsen böyle bir soru sormazsın
Öyle söylentiler var kedi ayini yaptıkları eğer doğruysa olan kedilere oldu
Valla içimden geçenleri soylemissin
Var bir şeyler ama bakalım ne çıkacak
Eğer doğruysa boşa üzüldük
Niye
Kız çocukla bağını kesmemiş bu 1
Kızda aynı tarikatta diyorlar bu 2
Semihle mesajlarında kurban olmak istediğini yazmisdiyorlar bu 3
Eğer bunlar doğruysa neden üzüleyim
Bağını kesmemiş olması hak ettiği anlamına mı geliyor? Onun bu kadar ileri gideceğini tahmin edemezdi.
Hak etti demedim. ama kız satanistse ve anlatılanlar doğruysa yaş tutamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?