AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ülkemizde her türlü p*slik fazlasıyla var zaten ben artık sorgulamıyorum her şeyi bekliyorum
İlacı Kod adı yeşil ve o. pamukoğlu
Osman Pamukoğluna halk sahip çıkmadı ki adam parti kurdu soz verdiler oy vermediler
Fazla değil aslında.
Sosyal medyada örgütlü olduklarından fazla görünüyorlar.
Siyasi partileri var güzel de oy alıyorlar
Adamların MHP'den bile çok oyu oluyor
Öyle olduğuna bakma.
Yarın birgün milli mesele olsa hepsi Türk’ün karşısında olana karşı olurlar.
Kürtler de aynı şekilde.
Hiç de karsi değiller para veren bile biliyorum örgüte Kürdistan olsun boktan bile olsa kabul ederler dediğin gibi olsa o parti hiç büyüyemezdi
hiç te fazla değil sosyal medyada görüyorsun sadece o da anonim oldukları için etrafında var mı bi bak bakalım adımın aklını alırlar
Bizim orada çok
nere sizin ora
Sultanbeyli
sana denk gelmiştir reis ben 1 tane bile tanımıyorum
Burada çok var hatta göletin ora apocu dolu
annelerine selam söylesinler
Adamlar senden benden rahat karakola devlet uyanmış da kale gibi duvar vs örmüş gerisini sen düşün
kimse rahat değil devlet her zaman daha büyğktür ayaklanmaya kalksınlar bakalım ne oluyor
Devlette hata illa bir şey yapmaları gerekmiyor zaten yapıyorlar ortalığın anasını belliyorlar talimat gelince oraya atom bombası atsan boşa gitmez inan sen hiç ABD de el kaide sempatizanin bile rahat dolaştığını gördün mü yok bizde iş yok
toplam nüfusun 81/3 ü kadarlar, süte mürekkep damlatmaya benziyor aramıza dağıldıklarından fazlamıza geliyor
Bunlara neden ceza verirmiyor onu anlamıyorum geniş halk desteği var ama
3 lük kısımdakilerin partileşmeleri cemiyetleri kendi hakimleri savcıları paralarını aklıyan örgütleşmeleri ve bunun destekleyicisi olan yurt dışı bağlantılı devletler var sanmaki kişisel çıkarlar var hayır onlar sadece paralı kukla mitin yıllardır titizlikle başını ezdiği baronların İstanbul'da para ile vatandaşlık alıp kaçakçılıklarını yaptığı mesken yeridir türkiye nedenmi dersin siyasi kalkınma için itibarını eskiden boş sayfaya imza atan atalarımız beş paralık etti antlaşmalardan kalan yıkıntıları toplamaya çalışan bi ülkeyiz daha yeni kaynaklarımızı açabiliyoruz ki vay halimize! derin devlet olmasa siyasetin bir tür tiyatro olduğunu hala anlamayacaklar herşeyi usülüne göre yapmak çaresizliktir bununda çözümü anarşizim kanımca
Derin devlet olduğuna inanmıyorum derin devlet olsa ülke bu kadar kotu yönetilmezdi. Kurtlar vadisinin yerleştirdiği algı yok ihtiyarlar yok bu yok şu
zaten medyada peker gibi video çekecek halleri yok cumhurbaşkanı eşliğinde yapanlar vardır güç sahibi olmak anayasanın dışındada yayılımla olur bunu bizler bilemeyiz haliyle
Derin devlet dediğin şey Türkiye'de olsa olsa rant kavgasıdır o derin devlet diye pazarlanan çoğu eleman pis ise bulaşmış dertleri para vatan falan değil
iktidar değişirse tek derdi para olan derin devletteki kimseler en azından vatanını satmıyor, gelecek olan kişiler paradan çok türklüğü bitirmek isteyen kansızlar olucak ki şuanda görmemiş değiliz sadece medyaya tonla para verip yansıttırmadan ülkeden çuval çuval naylon fatura ile para aldılar nereye gitti o paralar herşeyi ekonomi gören afederisin ama gerzklı milletimize her şey müstehak
Tabi her şey ekonomi ekonomik bağımsızlık yoksa diğer bağımsızlıklarının önemi kalmaz marsta mi yaşıyorsunuz anlamıyorum ki
tamam kardeşim bildiğin yoldan ilerle burnunuzda koku götürmüyor ama günü gelince halinize güleceğim sadece
Dünyadan haberin yok biraz tarih öğren Osmanlı neden cokmus Amerika neden güç kaybediyor paran yoksa ne memuru çalıştırabilirsin ne askeri ne savaş yürütebilir sın ne atılım yaparsın bir mermi kaç para biliyor musun? İşiniz gucunuz fanatiklik kimse gitti diye ülke yıkılmaz merak etme devlet kalıcıdır liderler geçici lider çıkaramayan bir millet değiliz
şimdi lider değiştiğinde x partisindeki hakimin savcının koltuğunu kendi adamları alınca içerdeki dışardaki adamlarının işlerini halledecek bunun yaratacağı krizlerden haberin yok tabi ve eski dönemlerin gazete yazılarına baktığımızda bariz bir şekilde örgütleri desteklediğini ve günümüzdede hapiste cenneti yaşattıkları o kimseler dışarı çıktığında askerimizi polisimizi savunma sistemlerimizi askeri üslerimizi etkisiz kılıp bir diğer diyişle 15 temmuzun varyantı ile ülkesini koruyanları bitirp bizim topraklarımızı başkalaştıracaklarını araştırmamış birisi bana tarih öğren diyor ya sen ekonimiyi ayakta tutup tank tüfek yaptığın zaman aleyhine kullanamıyacaklarınımı sanıyorsun daha kendi nükleer silahlarımızı abd üssünde barındıran kuş uçsa haberi olan bir BM den bahsediyoruz o sömürgeci insanlarlamı aynı birlikte yer alıyoruz sanıyorsun mazlumun yanında olsalardı çıkarları için filistini alan israili durdururdu kime neyi anlatıyorum
Ülkenin ekonomi hamleleri ekonomi bilimi ile izah edilemiyor beceriksizlik söz konusu yargıda iktidarın savcıları var da ülke adaletli mi yonetiliyor cemaatin ülkenin kılcal damarlarına kadar sızmasında hükümetin rolü yok mu kavgali olunca hain ilan edildiler tabii ülkemizde güçlünün hukuku var bugün mazlum olan yarın eline fırsat geçince daha kötüsünü yapıyor BM de adalet yok diyorsun dünya beşten büyük de Türkiye birden Erdoğandan büyük değil mi? İnsan bir şeyi eleştirmeden önce kendi ülkesine bakar başkan bile bunu yapmıyor ambargo olabilir askeri manada bunun nedeni rakibi elimile etmektir kimse rakip istemex kendine eğer savunduğun Erdoğan samimi ise Bakü Tiflis Ceyhan boru hattından İsrail'e giden petrolü keser hadi onu yapamıyor İsrail'i koruyan kürecik üssünü kapatır hadi bunlari da yapamadı İsrail'in koruma amacı taşayan göz dağı amacı taşıyan tatbikata asker göndermez uzar bunlar samimi değiller bunu anla iktidar da muhalefet de
Senin dediğine bakarsak Erdoğan iktidara geldiğinde PKK bitme noktasına gelmişti Öcalan yakalanmıştı eylem bile yapamıyorlardi sonuç ne oldu iktidar değişince kaldıkları yerden devam ettiler senin mantığına göre Erdoğan da yazdıklarına hizmet ediyor ölen asker yine asker bunu da bilmiyorsun
ben taraf tutmadım olasılık dahilinde olabilecek bariz şeylerden bahsettim Tayyip boku yiyenlerden olmadım bugüne kadar, fakat eskiden namaz tahtalarınızı altlarınızdan alan karılarınızın başörtüsünü çekip alanlarla bir bakıma laiklik için mücadele etti bugüne kadar doğrusuyla yanlışıyla kabul gördü buna saygı duyarım fakat hep gözler tek tarafa dikilmesi beraberinde beklentiler yükseldi tabikide birşeyler katıyordu devlete ama cebi delikti herşeyi beceremiyor olması ona verilen yetkilerin sınırlı olması ve ülkenin refahı için alacağı kararlar savaşa sürükleyeceğini düşünememesi tek taraflı düşüncedir o kararları bakanları ile sözcüleriyle dış bağlantılar ile yürütür, ekonomide ise dövize talep olmasıyla yükselen enflasyonun bankalarda dönen faiz paralarının ülkenin kalkınmasında rolü yokmu yani yoksa o paralar biryerde benzin atıp yakılıyormu, yetki sahibi olanlar dış güçlerden gelen taciz eylemlerine nasıl karşılık vereceğini bilmiyorlarmı yani demekki yaranılmıyor herşekilde
Her ne yapıyorsa iktidar yetersiz muhalefet de iktidarı devir almak istemiyor Erdoğan başarılı bir devlet adamı değildir sadece çok başarılı bir siyasetçi halkın gazını almayı iyi biliyor iç politikada öyle idare ediyor Erdoğan'ın ne ABD ile ne İsrail ile sorunu var sadece çakma külhanbeyligi yapıyor masa altından her istediklerini hemen hemen alıyor batı zamanında para bolluğu varken parayı betona gömdü eğitim sistemini daha kötü hale getirdi hazinede gecis garantili yerler ve hasta Garantili hastanelerle hazineyi somurdu zamanında bunları yapmak yerine yüksek teknoloji ye yatırım yapsaydık belki dünyaca ünlü markalarımız olurdu Türkiye iyi yönetildiği takdirde Almanya olamayacak bir ülke değil asıl mesele gelen geçen kendini düşünüyor sorun bu
Nüfusumuz hala genç yetişmiş insanimiz çok fazla ama ya göç veriyoruz ya onları kusturuyoruz yazık oluyor ülkenin potansiyeline
Bu ülkenin en büyük şanssizligi böyle iş bilmez bir iktidara denk gelmesi daha kötüsü ise umut veren bir alternatif olma yarışında kimse olmaması
evet birçoğu şeyden geri kaldık japonya gibi küllerinden doğan birisi olmayada gerek yok yahu herkes sanayileşirken bizim davamız neydi çok merak ediyorum bu konuda hemfikirim bu günlere rastlantılarla gelmedik ingiltere gibi sömürmemizmi gerekiyordu yoksa cennet coğrafyayı kullanabilmekmi atılımları sadece başka ülkelerle el sıkışmak, savaşmadan yaşamakmı sanıyorlardı
Japonya savunma harcamaları yapmadı ciddi bir ordu kurmasi yasak 2045 e kadar çünkü 2. Dünya savaşı maglubu olduğu için 1 dünya savasi sonrası yapılan hatayi yapmadı ABD japonyayi ABD korudu askeri harcamaları sanayiye eğitime falan yatırdılar ABD yıktığı japonyayi ayağa kaldırdı ama onun uydusu oldu aksini yapsaydı yine savaş patlak verirdi ve daha radikal bir yönetim gelip 2. Dünya Savaşı'ndan çıkmış japonya tehdit olurdu Japonlar eski Japonlar değil çok dejenere oldular
Almanya da aynı şekilde gelişti Almanya'nın da o tarihe kadar ordu kurmasi yasak sembolik bu ülkelerin ordulari atıyorum 10 uçağı varsa 2 si uçabilir atıl durumda en çok ABD askeri almanyadadir mesela Almanya'yı Alman ordusu değil ABD korur
japonyaya baktığımızda birilerinin kolları altında olmasının gururuna dokunur tarafının yanında düşük faiz iş imkanı vs insanlara yaşanılabilir bir hayat sunmaları refah olması halkın isteyeceği tek şey nasıl bizim gençlerin yurtdışına gideyim yeterki para kazanıp mutlu hayat yaşayayım demesine benziyor tabı herzaman korku içinde olmak acınası bir şey türklük çok başka bir şey ama gidipte benim komutanım generalim namluyu bana doğrultacak insanlarsa bunun yapı taşlarına bakmak lazım kim getirdi bu ülkeyi bu hale
Ülkede genel ahlaki çöküş var dindar nesil yetiştireceğiz dediler her şeyin içine ettiler en koyu dinsiz rejim gelse bunu beceremezdi akp olmasa tr radikal İslamcı olurdu laik rejim devam etse ya çok beceriksizler ya proje bunlar
Zinayı bile suç olmaktan çıkardılar laikci bir iktidar yapsaydı ülkeyi yikardi bu dindar kesim İsrail'e mal satıldı laikci bir iktidar olsaydı tepki olurdu insanlar samimiyetsiz
en basit ilim derneklerinde bile mezhep ayrımı varken, dini lisede ortaokulda öğrettikleri sureler'ilemi öğretecekler, çocukları değerleri hiçe sayan karmaşanın içine bırakıp sağ çıkmasını bekleyen sistememi kızayım, batılaşmaya çalışırkenki algı operasyonlarının en başarılı sonuçlarının meyvesini yiyor şu an karşıt güçler ve başardılar sosyal medyanın profesyonel algoritması ile düşünemez üretemez bir hal aldı bunu değiştirmek isteyen kişiler gibi ağzımızı açsak gazetecilerin sonu gibi oluruz bu ülkede görmeyen duymayan çok yaşıyor nankör olup yediğin kaba sıcacaksın ya da şükür edip yaşlanacaksın
Yediği kaba sıçma veya sukretme değil mesele insanlar haklarını savunabilse kafi neye inandığını neye hizmet ettiğini bilse kafi bilinçli toplumlarda tarikat etkisi partizanlık kutuplaşma olmaz bence tarikatlar komple kapatılmalı bir tarikat ele geçirilip ciddi risk oluşturabilir yanlış algı yaratabilir insanları kandirabilir dolandirabilir tarikat derken sadece İslami tarikatlar anlama mesela masonlar da tarikattir yehova şahitleri de hepsi ile aynı mesafedeyim
Din okullarda öğrenilecek bir şey değil bireysel çaba gerektirir tek kaynaktan sorgusuzca öğrenmek dini yanlış öğrenmeye neden olabilir bu yüzden türk tipi İslam ile başka yerdeki İslam birbirine benzemez bu itikadı mezhep İslam'ın yorumlanis sekli sosyoekonomik durum doğal afet yaşam tarzı bile din anlayışını etkiliyor çok bilinmeyenli denklem bu din yoruma çok açık tek tip din anlayışı yok yani
Her telden var ablası
Müsama gösterildiği için.
Esc çok ondan ocda cok
Senin isminde hayır yok
Hayır düzgün konuş pembe görünümlü mavi
Kürtler her yerde
Turkten başkasına guvenemiyoruz yazık ki akrabayiz bile Kürtlerle kız alıp kız vermişik buna rağmen güven yok