Kadınlar edepli olurdu sapıklar azalırdı
Kadınlar edepli olurdu cinayet azalırdı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum bunu bir örnekle açıklayayım. Şimdi bir mahallede sürekli hırsızlıklar oluyorsa bunu engellemek için 2 seçeneğin var. Ya hırsızlığı ya da hırsızları engelleyeceksin.
Hırsızlığı engellemenin sonu yok. Güvenlik tedbirlerini arttırsın ama bir şekilde soygun yaparlar. Dünyanın en güvenlikli bankaları bile soyuluyor. İkinci seçenek ise hırsızları engellemek. Gidersin hırsızları yakalarsın, neden hırsızlık yaptıklarını öğrenip sorunu çözersin vs.. Bu daha kolay ve kalıcı bir çözüm
Şimdi bunu kadınları t*ciz eden erkeklere uyarla. Kadın ne kadar korursa korusun kendini kalıcı bir çözüm olmayacaktır
Caydırıcı çözümler hırsızları azaltır yani tesettür
Evet azaltır ama kalıcı bir çözüm değil. Ayrıca bahsi geçen ayette (Nur-31) "Mümin kadınlara söyle" diye başlar. Yani sıradan Mümin olmayan kadınlara söylemenin bir anlamı yok.
@Nenesu Tahrik ettirdiğiniz erkekler karşılık bulamayınca böyle saldırganlaşıyor her bulduğuna kediye köpeğe damacanaya saldırıyor ne olacak
Biz hayvan değiliz dostum. Kendimizi kontrol edebilmeliyiz. Hz. Yusuf ayetlerini duymuşsundur. orada kendine hakim olmuştu. Beni tahrik ediyor diyerek davranmamıştı mesela
Cevap
1Cevap
Soran burada acik bir sekilde kadinlar yüzünden ülke bu halde diyor iste.
Ben Seriat istiyotum diyen kadinlar baksin, ne istediklerini iy anlasin iste.
Erkeğin edepli olmadığı erkek olmadığı cemiyette kadın da kadın gibi olmaz unutma)
Nasıl olur kadın
Kadınlar ve erkekler edepli olur daha huzurlu güvenli bir toplum olurdu ama şeriat düzgün uygulanması lazım keyfe göre bazı şeyler görmezden gelinerek değil tam islamdaki şeriattan bahsediyorum...
bu şeriatla ilgili değil kesinlikle insanların zihniyetiyke ilgili
Şimdi kaslı erkek çıplak dolaşsa sen tahrik olmazmısın yani
eğer fesat ve türk erkekleri gibib xzgınsam öyle olurum
Kızlar tahrik ederse erkek ne yapsın arzusunun peşinde koşar
Sorun kadınlarla değil kanka erkeklerde
Ya şahıs zaten kendi canına kıymış idam napsin ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?